hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

sağol canım teşekkür ederim. aynen tamamen stresten kaynaklanıyor. deneyecem onu da. sende kontrolünü yaptır canım

walla ben puzzle aldım onunla uğraşıcam bir süre. hergün akşam da yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. kendimi oyalamaya çalışıyorum ama ağustosta tedavi tekrar başlayınca endişelerim takıntılarım yine başlayacaktır

Bende sendenim kalktigimdan beri bi yataga yatiyorum bi koltuga nasilsin canim ?
Adetim gecse de dualarima baslasam diyorum canim artik tamamen Rabbime tevekkul ediyorum ne kadar biyolojik bir olay gibi gorunse de sadece Rabbimin ol emrine bagli bazen cok saglikli insanlar hamile kalamazken bazen hic olmaz denilenlerin oluyor bunda da bir imtihan var tek dilegim Allahim beni evlat hasretiyle ve eger olacaksa da onlarla imtihan etmesin cunku ben bu yasima kadar hayatta agir seyler yasadim ailemle sagligimla sevdigimle cok imtihan oldum hep sabrettm yine herseye sukurler olsun elbette ki bizden kotu durumda olanlar var bunun farkindayim cok sukur

Saol bitanem biliyorum sende cok bekledin benden daha fazla bekledin bizleri anladigini biliyorum oyuzden lutfen hepimizden dualarini eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus Allah yavrunu sana bagislasn

Saol bitanem biliyorum sende cok bekledin benden daha fazla bekledin bizleri anladigini biliyorum oyuzden lutfen hepimizden dualarini eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus Allah yavrunu sana bagislasn

Her zaman aklimdasiniz canim neler hissetiklerinizi gayet iyi biliyorum amin canimm cümlemizinki insallah

Ne oldu canım? Belli bişey yoksa hormonlardan oluyo manyak oldum ben de kaç aydır durup dururken ağlıyorum. Sende başka bisey yoktur inşallah

Annemler temeli dondu babam 2-3 hafta önce gitti annemde bugün gitti cok kotu oldum anne dedilermi basliyorum aglamaya birazda hormonlar galiba bende herseye agliyorum tvde biri ölse ben hüngür hüngür agliyorum

Annemler temeli dondu babam 2-3 hafta önce gitti annemde bugün gitti cok kotu oldum anne dedilermi basliyorum aglamaya birazda hormonlar galiba bende herseye agliyorum tvde biri ölse ben hüngür hüngür agliyorum
Zor gerçekten desteğe ihtiyacın olan bir zaman. Devir teslim gibi düşün şimdi anne olan sensin :) Ama bu hormonlar fena cidden geçen ben de hamile kedi gördüm gözlerim doldu :)

Zor gerçekten desteğe ihtiyacın olan bir zaman. Devir teslim gibi düşün şimdi anne olan sensin :) Ama bu hormonlar fena cidden geçen ben de hamile kedi gördüm gözlerim doldu :)

Evet kotu oldu aliscaz mecbur biz galiba hamileligimiz boyunca aglicaz :) bebisin cinsiyetini ögrenemedin dimi daha canim :)

Canim alisirsin zamanla benim ailemde uzak dogum yapinca unutursun zaten yanlizligini

Bugun ben cok fenayim ya disimin agrisi tuttu cildirtiyo beni yarin disciye gidiyorm kanal tedavisi yapar heralde bi an once yarin olsun
Kizlar onun disinda kendmi iyi hissediyorum iki tane kitap aldim kendme aksamustleri esimle bisiklet turlari yapicaz aman bebek olur aman tutunmaz derken cok kilo almisim 38 bedenden 42 ye cikmisim ddun alisveris yaparken iyce farkettim moralm bozuldu ama dikkat ettigim surece hemen verebiliyorm
Onun disinda orgu falan yapmayi dusunuyorm yada belki taki biseyler bulucam
Cok bisey bulamazsam dizi film falan bakiyorum
Kendime sunu diyorum hep ser gibi gorunen seyde bi hayir hayir gibi gorrunen seyde bir ser vardir sen bilemezsin rabbin bilir, bazen istenilen seyin hakkimizda hayirli olmadgni bilerek vermez Rabbim denekki benm icin hayirli zaman degil ozamana kadar hayati kendmee zehir etmek isteniyorm

Melegim2502 inşallah en yakın zamanda alisirsin bu duruma zaten bebisin geldikten sonra en büyük destekçin o olacak hormonların etkisi ile oluyor bunlar ama bebisi düşünerek bu durumu atlatacağına eminim akdnz07 canım cok iyi yapmışsın zaten bebisle daha da kilo alabilirsin ılerde sürece formda başlamak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…