sağol canım teşekkür ederim. aynen tamamen stresten kaynaklanıyor. deneyecem onu da. sende kontrolünü yaptır canımTatlm gecms olsunbunlar hep stresin vucuttaki tepkimelerri inan bende sizin anlattiklarinizdan bu ay cok korktum doktora gidicem cunku ovudan beri devam eden agrim vardi. Bobrek tasini bol su icerek atarsn kanamaya o sebep olnustur bende dusurdum kiraz sapiyla misir puskulu kurusunu kaynat bol bol ic benm bi haftada bobregm temizlendi cok skur.kist olaynin pesni birakma fazla da kafani takma ilac tedavisi yada gerekirse cerrahi ile temizliyolar Rabbim dermansiz dert vermesin bunlarn cozumu cok skur var
walla ben puzzle aldım onunla uğraşıcam bir süre. hergün akşam da yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. kendimi oyalamaya çalışıyorum ama ağustosta tedavi tekrar başlayınca endişelerim takıntılarım yine başlayacaktırBizim kesinlikle olumlama yapip kendimizi baska seylere vermemiz lazm yoksa bebegi birak hepimiz saglktan olucaz bende adet oldum az once okadar ugrastm kasik agrilari falan ne kadar umutluydum ne olduysa o kasik agrilari adete 2-3 gun kala kesildi normal adet olcak gbi agrilarm basladi anladm zaten iyki test yapmamisim.ne yapip ne edip bebek fikrinden bu ay vazgecelim tadini cikaralim rahatimizin esimizin evimizin
Kizlar nasilsiniz benim bugun hicbisey yapasim yok oylece yatiyorum kahvaltidan beri
Adetim gecse de dualarima baslasam diyorum canim artik tamamen Rabbime tevekkul ediyorum ne kadar biyolojik bir olay gibi gorunse de sadece Rabbimin ol emrine bagli bazen cok saglikli insanlar hamile kalamazken bazen hic olmaz denilenlerin oluyor bunda da bir imtihan var tek dilegim Allahim beni evlat hasretiyle ve eger olacaksa da onlarla imtihan etmesin cunku ben bu yasima kadar hayatta agir seyler yasadim ailemle sagligimla sevdigimle cok imtihan oldum hep sabrettm yine herseye sukurler olsun elbette ki bizden kotu durumda olanlar var bunun farkindayim cok sukurBende sendenim kalktigimdan beri bi yataga yatiyorum bi koltuga nasilsin canim ?
Adetim gecse de dualarima baslasam diyorum canim artik tamamen Rabbime tevekkul ediyorum ne kadar biyolojik bir olay gibi gorunse de sadece Rabbimin ol emrine bagli bazen cok saglikli insanlar hamile kalamazken bazen hic olmaz denilenlerin oluyor bunda da bir imtihan var tek dilegim Allahim beni evlat hasretiyle ve eger olacaksa da onlarla imtihan etmesin cunku ben bu yasima kadar hayatta agir seyler yasadim ailemle sagligimla sevdigimle cok imtihan oldum hep sabrettm yine herseye sukurler olsun elbette ki bizden kotu durumda olanlar var bunun farkindayim cok sukur
Rabbim kaldiramicagimiz agir imtihanlar vermesin insallah zaman aynen öyle herseyin bir zamani var biz cocuk istiyoruz diyince hemen olcak diye bekledigimiz icin bukadar üzülüyoruz hemen olcak saniyoruz elimizden gelen tek sey dua etmek siz böyle yazdikca ben cok üzülüyorum cok dua ediYorum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah canim
Saol bitanem biliyorum sende cok bekledin benden daha fazla bekledin bizleri anladigini biliyorum oyuzden lutfen hepimizden dualarini eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus Allah yavrunu sana bagislasn
Ne oldu canım? Belli bişey yoksa hormonlardan oluyo manyak oldum ben de kaç aydır durup dururken ağlıyorum. Sende başka bisey yoktur inşallahNerdesiniz kizlaaar herkez kayip bugünde aglama krizine ben girdim
Ne oldu canım? Belli bişey yoksa hormonlardan oluyo manyak oldum ben de kaç aydır durup dururken ağlıyorum. Sende başka bisey yoktur inşallah
Zor gerçekten desteğe ihtiyacın olan bir zaman. Devir teslim gibi düşün şimdi anne olan sensin :) Ama bu hormonlar fena cidden geçen ben de hamile kedi gördüm gözlerim doldu :)Annemler temeli dondu babam 2-3 hafta önce gitti annemde bugün gitti cok kotu oldumanne dedilermi basliyorum aglamaya birazda hormonlar galiba bende herseye agliyorum tvde biri ölse ben hüngür hüngür agliyorum
Zor gerçekten desteğe ihtiyacın olan bir zaman. Devir teslim gibi düşün şimdi anne olan sensin :) Ama bu hormonlar fena cidden geçen ben de hamile kedi gördüm gözlerim doldu :)
Yok daha kesin ögrenemedim canim bekliyoruzEvet kotu oldu aliscaz mecburbiz galiba hamileligimiz boyunca aglicaz :) bebisin cinsiyetini ögrenemedin dimi daha canim :)
Canim alisirsin zamanla benim ailemde uzak dogum yapinca unutursun zaten yanlizliginiAnnemler temeli dondu babam 2-3 hafta önce gitti annemde bugün gitti cok kotu oldumanne dedilermi basliyorum aglamaya birazda hormonlar galiba bende herseye agliyorum tvde biri ölse ben hüngür hüngür agliyorum
Kizimiz olcak buyuk ihtimal erkek hemen belli ediyo cunku :)Yok daha kesin ögrenemedim canim bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?