- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
canım allah bağışlasın bebeğini :) hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinGünaydin canim evet bekliyodu zaten o silik cizgileri mecbur göstsrmistim goruyomu diye en son yaptigimda sen yap bakma ben bakcam dedi öyle yaptim odadan bi ciktii bagriyoo alllaaaaaah hamilesinnn :) yarim saat gülüp sarilmisizdir birazda aglamisizdir :)
günaydın canımGunaydin kizlar
canım allah bağışlasın bebeğini :) hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Kizlarim kizlarim nerelerdesiniz
Melegim2502 kocisiyle ask mi tazeliyo ne bebisten sonra hala uyanamadi
Son sinava gidiyorum bana dua edin mezun oluyorum bitti bitti
Kizlar bakinMelegim2502 dedigi gibi :)
inşallah çok güzel geçer sınavın :) şimdiden tebrik ederimKizlarim kizlarim nerelerdesiniz
Başarılar final sınavları mı canım? Tebrikler ayrıcaKizlarim kizlarim nerelerdesiniz
Beta hcg yi söylemediler mi? En azından degerden biz tahmin ederdikYok kiz kac saatir doktordayim :) kolumdan kan aldi parmagimdan bide idrar verdim :) daha cok kucukmus burda 5 haftalik olunca söylemiyolad 17 sinde gel söyliyim sana dedi tansiyonum biraz dusukmus ev islerini fazla önemseme dedi cok yatip dinlenmem gerekiyomus bide bool su yeni vitamin haplari verdi onun disinda hersey yolunda cok sükür :)
aminnnnnnn Allah duysun sesini tatlı yaaaAmin insallah canim sagol rabbim sizede nasip etsin insallah :)
hadi bakalım hayırlı olsunKizlarim kizlarim nerelerdesiniz
aminnnnnnn Allah duysun sesini tatlı yaaa
Beta hcg yi söylemediler mi? En azından degerden biz tahmin ederdik
Kizlarim kizlarim nerelerdesiniz
Sen de mi okuyosun napiyosun sunava mi hazirlaniyosun yoksa :)Başarılar final sınavları mı canım? Tebrikler ayrıcaokul bitmeden evlenmissin ve simdi de mezuniyeti hallediyorsun ben evlendikten sonra pek bakmıyorum açıkçası
Canim benim univ bitmisti 3 sene önce simdi master tez asamasindayim ama evlendigimden beri pek bir sey yaptığım soylenemez okul da zorluyor isler de oyle bakalım bebis gelse moral olurduSen de mi okuyosun napiyosun sunava mi hazirlaniyosun yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?