hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

canım allah bağışlasın bebeğini :) hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kizlarim kizlarim nerelerdesiniz
Melegim2502 kocisiyle ask mi tazeliyo ne bebisten sonra hala uyanamadi

Son sinava gidiyorum bana dua edin mezun oluyorum bitti bitti

Yok kiz kac saatir doktordayim :) kolumdan kan aldi parmagimdan bide idrar verdim :) daha cok kucukmus burda 5 haftalik olunca söylemiyolad 17 sinde gel söyliyim sana dedi tansiyonum biraz dusukmus ev islerini fazla önemseme dedi cok yatip dinlenmem gerekiyomus bide bool su yeni vitamin haplari verdi onun disinda hersey yolunda cok sükür :)

Başarılar final sınavları mı canım? Tebrikler ayrıca okul bitmeden evlenmissin ve simdi de mezuniyeti hallediyorsun ben evlendikten sonra pek bakmıyorum açıkçası

Beta hcg yi söylemediler mi? En azından degerden biz tahmin ederdik

Canim sana güveniyorum sen onudaaa yaparsin olur insallah :) cok sükür mezun oldaa bebisine odaklan :) hayirlisiyla hepsi olur insallah canim

Melegim2502 yerim seni ne kadar tatlis ya yat dinlen sende ilk 3 ay cok dikkat etmelisin , agir kaldirmamalisin usutmemelisin ..... neyse sen hepsini bilirsin zaten yegenimi guveniyorm size
Kiz ben dun belimde iki yastikla uyumusum oyle belim bi agriyodu valla napiym onu da deniym dedim belki bende oyle olur
@deeploneliness evet kuzum univ son sinifa baslarken evlendm smdi bitiyo insallah @gfanatick tesekkur ederm tatlm bitti ki kurtuldum artik

Sen de mi okuyosun napiyosun sunava mi hazirlaniyosun yoksa :)
Canim benim univ bitmisti 3 sene önce simdi master tez asamasindayim ama evlendigimden beri pek bir sey yaptığım soylenemez okul da zorluyor isler de oyle bakalım bebis gelse moral olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…