hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Gunaydnn :) nasilsiniz kizlar bugun tabloyu guncelliyceem gelip aramiza katilip bidaha ses seda alamadiklarmizi silicem ,geriye kalan vefali dosstlarla yola devam :)
Ovu testlerim beni bu ay yine umutlandirdi yapmasamiydim acaba dedim soyle de bisey var ben haptan once 13. Gun yumurtluyodum smdi 15-16 gibi catladi yumurtam cift cizgiyi ust uste 2 gun gordum bi sonraki gun sag kasigimdan ayagima kadar vuran bi sanci zaten anladm yumurtamin catladgni test yaptm siliklesmisti.calismalar ona gore oldu bu ay :)

pinkpisces zaman ne cabuk geciyo masallah :) cinseyitini yakinca ogrencez demekki.erkek cocuklarin gelisimi önden gider diyolar daha cabuk hareket edermis daha cabuk buyurmus kesesi de fasulye seklinde olurmus kizin kesesi daha yuvarlak olurmus :)) burdan ogrendiklerimi yaziyorm belki tutar :)

Melegim2502 kuzum dun yine tatli krizim tuttu birimiz kiz birimiz erkek yaparsak birbirimize gonderelim bende hem kiz hem erkek cicileri var simdi :)

Melegim2502 kuzum dun yine tatli krizim tuttu birimiz kiz birimiz erkek yaparsak birbirimize gonderelim bende hem kiz hem erkek cicileri var simdi :) Eki Görüntüle 1520593

Yaaa cok güzeller sorma kiz anca aliyoruz dün ben öyle seyler sectimki sonra dedim almicam yaa :) senin nezamandi adet günün canim insallah olmasinda bebisin gelir :) cok istiyorum canim canim gercekten cok dua ediyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah yollariz kiz ne demek :)

Günaydin canim :) olur insallah bu ovu testleri iyi ya bence kullanalimm bilemiyoruz tam gününü ay bana ne oldu adetim bitti ertesi gün sbah 6 kadar perisan oldummmm böyle agri görmedim ya. Oram acidi -,- size hic oldumu öyle
Sende dikkat et canimm busefer olur insallah :)) bebiiiiiiis lütfen annneyi bekletme daha fahzlaaaa :)

Selam canim. Listeye beni de ekler misin. 3. Deneme yas 27 bekliyorum hala

Merhaba canim. Ya bende de yumurtalik agrilari cok oluyor. Sag tarafim ozellikle. Acaba haptan dolayi mi vucudumuz boyle reaksiyonlar gosteriyor

Merhaba kızlar benim bu ayda olmadı regl oldm dun gece. bat 1haziran gorunuyor bu arada bir sey sormak istiyorum adetten tam 14 gun once mi yumurtlama oluyor yoksa kisiden kisiye degisebilir mi yumurtlama ve catlama aynı seyler mi?

Ay yirim seni insallah canim bugun ezanla sela arasi yine hepimize cok dua ettim :) nekadar cok istegni bildigim icin cok iyi bir anne olacagna eminim insallah o guzeel heycanina bizi ortak edersin ozellikle ben oyle merak ediyorm ki anlatamam :) benim batim 18 inde canm az kaldi seninki nezaman ??

Merhaba canim. Ya bende de yumurtalik agrilari cok oluyor. Sag tarafim ozellikle. Acaba haptan dolayi mi vucudumuz boyle reaksiyonlar gosteriyor
Yumurtlama agrisi canm o akintin da eslik ederse yumurtan catlamis oluyor.bide sag yumurtalik erkek bebege calisir derler benim de hep sag yumurtalgm agrir ama.ben kiz bebis cicisi alirim :))

Merhaba kızlar benim bu ayda olmadı regl oldm dun gece. bat 1haziran gorunuyor bu arada bir sey sormak istiyorum adetten tam 14 gun once mi yumurtlama oluyor yoksa kisiden kisiye degisebilir mi yumurtlama ve catlama aynı seyler mi?
Canim o belli olmuyor yumurtlamayii anlamanin yontemleri var en iyisi ovulasyon testiyle takip etmek ayrica akintin arttigi zaman yumurtalik agrisi ve ates olcme yontemi ( ates yumurtlama zamaninda artiyor ) ile de anlayabilirsin. .yumurtlamakla catlama ayni seyler :)

En iyisi ovulasyon testi o zaman çünkü yumurtlayip yumurtlamadigimi bile bilmiyorum o gunlerde agrim da olmuyor senin cift cizgi cikmis ins. Bu ay tutunur bebisin sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…