- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
canım kolesterol değil de kolestaz yani aslında sebebi belli değilmiş ama bazı gebelerde olabiliyormuş.Melegim2502 canım ne yaptın bebişinizi aldınız mı kucağınıza?
@deeplonelinessgamzeli- kızlar sizin de fena gitmiyor sanırım hamilelik gamzeli- canım neden kaynaklanıyormuş acaba kolesterol?
İnşallah sıkıntısız keyifli geçer önünüzdeki aylar
Sen nasılsın canim.. Bebis nasıl oldu♥Melegim2502 canım ne yaptın bebişinizi aldınız mı kucağınıza?
@deeplonelinessgamzeli- kızlar sizin de fena gitmiyor sanırım hamilelik gamzeli- canım neden kaynaklanıyormuş acaba kolesterol?
Melegim2502 canım ne yaptın bebişinizi aldınız mı kucağınıza?
canım benim Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin şimdiden tebrikler çok mutlu olun inş.Hala alamadim :)))) bizim kiz cok nazli cikti ya :) bekliyoruz öyle sen nasilsin bebis nsil
canım benim Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin şimdiden tebrikler çok mutlu olun inş.
daha dün gibi hamilelik haberin
Suni sancı verecekler mi peki? Normal doğum mu istiyorsun canım?Amin sagol canim insallah :) gercekten öyle hemen gecmis zaman diyorumda su son günler bana yillar gibi geldi ya bizim kiz bekletiyo bizi kontrolum vardi 1 haftada hic degisklik yokmus40 haftalık olcak :))
maşşallah geç olsun güç olmasın rabbim kolaylık versin canım benimAmin sagol canim insallah :) gercekten öyle hemen gecmis zaman diyorumda su son günler bana yillar gibi geldi ya bizim kiz bekletiyo bizi kontrolum vardi 1 haftada hic degisklik yokmus40 haftalık olcak :))
Suni sancı verecekler mi peki? Normal doğum mu istiyorsun canım?
Allah kolaylık versin canim.. Şimdiden hayırlı sağlıklı kolay bir doğum diliyorum..Amin canim evet normal dogum istiyorum simdilik bekleye bilirmisiz bebegin durumu iyimis cumartesi tekrar bakcaklar 10 gün daha bekleye biliriz dedi insallah gelir :)
Gelmesse Ozaman suni sanci verceklermis
Allah kolaylık versin canim.. Şimdiden hayırlı sağlıklı kolay bir doğum diliyorum..
Iyiyim canım.. Bulantılar başladı.. Şimdilik idare ediyorum..Amin sagol caniim :)
Siz nasilsiniiiz
farkettim canım çok teşekkür ederimgamzeli- canım ben onu yanlış okumuşum. Geçmis olsun.
Iyiyim kızlar bebiş 3 ayı geçtiÇok şükür şimdiye kadar ciddi bir hastalık yaşamadık bebek açısından ben çok ağır hastalandım ona rağmen elhamdülillah o rahat atlattı.
1 yıl geçmiş neredeyse kızlar topic açılalı. Neredeen nereye
Iyiyim canım.. Bulantılar başladı.. Şimdilik idare ediyorum..
Kizlar cumartesi 00.42 dogum yaptim cok zor bir dogum oldu ama allah a cok sükür findigimi aldim kucagima:)
Gozun aydın ve geçmiş olsun canim.. Sağlıkla büyütmeni nasip etsin Allahim..Kizlar cumartesi 00.42 dogum yaptim cok zor bir dogum oldu ama allah a cok sükür findigimi aldim kucagima:)
canım geçmiş olsun sana. bebişinde hayırlı olsunKizlar cumartesi 00.42 dogum yaptim cok zor bir dogum oldu ama allah a cok sükür findigimi aldim kucagima:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?