canım neden bu iğneSelam kızlar dün doktora gittim puregon adlı bir iğne yazdı 5 6 gün vurulacam göbekten. Fiyatı çok yüksek 450 lira. Moralim çok bozuk
pinkpisces canım cok sevindim ismi de çok guzelmiş okadr zor değildi yani sezeryan olmak dayanılmaz bir ağrın olmadı heralde :) Allah bahtını guzel eylesn inşallah emzirmek falan nasıl bir duygu kardesim emerken hep annemin gozunun içine bakardı
canım yumurtaların hap tedavisine yanıt vermez dedi doktor. o yüzden iğne ile yumurtaları büyütecek. salı günü tekrar gidecem kontrolecanım neden bu iğne
Normalde hap tedavisi mi görüyordun canım? Esine sperm testi yapıldı mi? Her aysa meblağ çok yüksekcanım yumurtaların hap tedavisine yanıt vermez dedi doktor. o yüzden iğne ile yumurtaları büyütecek. salı günü tekrar gidecem kontrole
Bu igneler okadar pahali olamaz ya canm ssk karsilamiyomu bi kismini normal catlatma ignrsi deilmi bunlarcanım yumurtaların hap tedavisine yanıt vermez dedi doktor. o yüzden iğne ile yumurtaları büyütecek. salı günü tekrar gidecem kontrole
Normalde hap tedavisi mi görüyordun canım? Esine sperm testi yapıldı mi? Her aysa meblağ çok yüksek
Bu igneler okadar pahali olamaz ya canm ssk karsilamiyomu bi kismini normal catlatma ignrsi deilmi bunlar
@deeploneliness canım eşime sprm testi yapıldı normal çıktı. 1 ay hap tedavisi gördüm yumurtam büyüdü ama çatlamadı. bu iğneyi bu ay kullanacam sadece.Bi de sana tavsiyem esine sperm testi rahim filmi cektirmeden yunurta takibi olayna gitme kist olarak kalabiliyo bende rahim filmi icin adetmi bekliyorm o da temiz cikarsa son care yumurta takibu yaptircam dr oyle dedi
Anladım canim ama demissin ki yumurtam büyüyor ama catlamiyor o zaman buyutmek icin bu igneleri vurulman bana mantıklı gelmedi sadece ultroson takibi ile catlama seviyesine geldiginde catlama ignesi yeterli olabilir baska bi dr ye gorunsen?@deeploneliness canım eşime sprm testi yapıldı normal çıktı. 1 ay hap tedavisi gördüm yumurtam büyüdü ama çatlamadı. bu iğneyi bu ay kullanacam sadece.
akdnz07 canım bu iğneyi tüp bebek tedavisinde veriyorlarmış maalesef ssk karşılamıyor. eşimin sperm testi normal ancak rahim filmimi çekmedi ancak bu ay olmazsa bi dahaki ay çekecek. şu an kist varmış zaten öyle dedi. hayırlısı inş bu ay olurda uzamaz artık tedavi bu ay çok üzülüyorum
aslında aynı şeyi bende düşündüm doktora da söyledim ancak bundan önce kullandığım haptan dolayı yumurtalarımda kist oluşmuş kistten dolayı doktor büyümez dedi bende güvenmek istedim artık. kafam çok karışıkAnladım canim ama demissin ki yumurtam büyüyor ama catlamiyor o zaman buyutmek icin bu igneleri vurulman bana mantıklı gelmedi sadece ultroson takibi ile catlama seviyesine geldiginde catlama ignesi yeterli olabilir baska bi dr ye gorunsen?
Folukul kisti regl ile atılıyor zaten kistin olduğu yumurtalik degil digeri çalışıyoryine de sen bilirsin canım benim de kistim vardi biliyorsun ama yumurtlama bir sekilde devam ettiaslında aynı şeyi bende düşündüm doktora da söyledim ancak bundan önce kullandığım haptan dolayı yumurtalarımda kist oluşmuş kistten dolayı doktor büyümez dedi bende güvenmek istedim artık. kafam çok karışık
valla aldım artık kullanıyorum da iki gündür. Neyse bu ayda bu tedaviyi uygulayayım bakalım ne olacak. Yalnız bu ara dikkatimi bir şey çekti. Son zamanda evlenen arkadaşlarıma bakıyorum da hepimizde bebek problemi var. Cidden yaşam şartları bizi çok olumsuz etkiliyorFolukul kisti regl ile atılıyor zaten kistin olduğu yumurtalik degil digeri çalışıyoryine de sen bilirsin canım benim de kistim vardi biliyorsun ama yumurtlama bir sekilde devam etti
Valla benm yeni evlenen arkadaslarm hemencik hamile kaliyorvalla aldım artık kullanıyorum da iki gündür. Neyse bu ayda bu tedaviyi uygulayayım bakalım ne olacak. Yalnız bu ara dikkatimi bir şey çekti. Son zamanda evlenen arkadaşlarıma bakıyorum da hepimizde bebek problemi var. Cidden yaşam şartları bizi çok olumsuz etkiliyor
Stresli yaşıyoruz yediğimiz gıdalar doğal degıl hepsi etkiliyor, tatile çıktım o ay erken yumurtladim neredeyse 1 hafta erken. Demekki stres o kadar etkiliyor insanı. Bir de yas da önemli kalitesiz yumurta vs. hepsi engel oluyor. Benim yas 25 ama yumurtalik yaşım eminim ki daha ileridir 27-28 filan. Bunlar da etkiliyor maalesefvalla aldım artık kullanıyorum da iki gündür. Neyse bu ayda bu tedaviyi uygulayayım bakalım ne olacak. Yalnız bu ara dikkatimi bir şey çekti. Son zamanda evlenen arkadaşlarıma bakıyorum da hepimizde bebek problemi var. Cidden yaşam şartları bizi çok olumsuz etkiliyor
aynen canım aldığım için kullandım artık önümüzdeki aya inş ihtiyacım kalmaz yeni bir doktora gitmeyeValla benm yeni evlenen arkadaslarm hemencik hamile kaliyorlisedeyken benm iki sinif altimda olan kizin bile 1 aylik bebegi var
Artk almissn ilaclarni kullan da onunuzdeki ay baska bir dr a da danis bu kadar pahali olmamali @deeploneliness hakli canm
Canim iyiym sen naslsn nasil gidiyorKizlar nasilsiniz :)
selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası kan tahlilimi dün yaptırdım sonuç beta hcg 147 yani pozitif. ama tabi kan değerinin artışı çok önemli yarın tekrar baktıracam inş bir problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?