- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin inş.Kizlar cumartesi 00.42 dogum yaptim cok zor bir dogum oldu ama allah a cok sükür findigimi aldim kucagima:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin inş.Kizlar cumartesi 00.42 dogum yaptim cok zor bir dogum oldu ama allah a cok sükür findigimi aldim kucagima:)
gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin inş.
adını ne koydunuz :) çok heycanlıSagol canim amiin:)
adını ne koydunuz :) çok heycanlı
maşallah adıyla yaşasın inş. :)Berrin nur canim :)
maşallah adıyla yaşasın inş. :)
Bu kadar olur iki gün önce aklımdan geçti bir yazayım neler yapıyorlar diye Bebişle uğraşıyoruz okullar açıldı malum tekrar bir alışma süreci :) sen ne yapıyorsun bebeğin nasıl büyümüştür
Oy maşallahh Bizimki de hareketli epey, biraz sık hasta oluyor onunla uğraşıyoruz. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin
ay maşallah kocaman olmuş çok tatlı Allah esirgesin sana bağışlasın canımGecmis olsun canim amin bizim ki daha dis cikarma faslina da baslamadi :)) daha isimiz cok
ay maşallah kocaman olmuş çok tatlı Allah esirgesin sana bağışlasın canım
Melegim2502 canim cok tatli masallah saglikla buyut
Iyiym cok sukur canm rahim filmi cekildim bikac gun once sanrm histeroskopi olcam laporoskopi de ggerekebilir doktor arastirmasi yapiyorm Rabbim evlat bekleyenlerim yardimcisi olsunAmin Insallah tsk ederimm :) sen nasilsinn
Iyiym cok sukur canm rahim filmi cekildim bikac gun once sanrm histeroskopi olcam laporoskopi de ggerekebilir doktor arastirmasi yapiyorm Rabbim evlat bekleyenlerim yardimcisi olsun