Hanqi parfümü almalıyım sizce ? yardım lütfen..

Sizce hanqisini almalıyım kızlar ?

• Aqua di gio-Giorgio armani

OY: 1 10,0%
  • Armani black code

OY: 2 20,0%
  • 212 men

• joop

• Huqo boss

OY: 2 20,0%
  • Givency pi

OY: 0 0,0%
  • Rochas man

• Calvin klein

• Issey miyake

• Bvlqari aqua

• Polo blue-Ralph lauren

• Kenzo

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

_elifatih_

♥ Ŧคtเђ'เ&#3667
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
548
4
96
Rize
Kızlar nişanlıma parfüm alıcam ama hangisini almam gerektiğini bilmıorum.en cok begenilen parfümleri yazıcam yardım ederseniz sevinirim a.s.
Kalıcı ve etkileyici bişey olsun istiyorum..:asigim:

canım joop dedim ben, bana göre çok çekici bir koku bir de eklemişsin ama diesel plus plus'i öneririm çok maskülen bir havası var ve pek kimsede yok, özel ve farklı bir koku yani

şıklarda yok ama fahrenheit harika bi kokudur canım erkek arkadaşım kullanıyo çok güzel kokuyor yerimseniben

jagler,privacy ben bunları alıyorum surekli gercekten cok hosuma gidiyo

Privacy kullanıodu bi ara zaten canım ondan degişik bir koku olsun istedim...jaglere ben hastayım ama nişanlım sevmiyor nedense ondan onu alamıorum..:sm_confused:

Esim uc yildir hugo boss aliyorum, bayiliyor, birisi SIksIn biter diye korkuyor cok begeniyor saka bi tarafa harika bir koku bagiliyorum, vallaha gunlerce koku uzerinde gitmiyor, dogum gunu icin setini alcaktim, Noel diye gavurlar istedigim seti her yerde bitirmisler yani o derece guzel bi sey ((

Vaaayy :lepi: en cok zaten onun kokusunu merak ediyordum ona kesin bakıcam canim thanks..a.s.

canım benim erkek arkadaşımda signature diye bi parfüm kullanıyor yanlış hatırlamıyrsam tabi avonundu. çok mest edici bi kokusu var uçup gidiyorum ben resmen ya da o sıktığı için bilmiyorum ama yinede bi bak derim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…