- 6 Nisan 2024
- 20
- 2
- 28
- Konu Sahibi busraasoruyr
Kızlar ben 24 -29 mart arası normal reg günümdü . 31inde korunmasız ilişki yasadik esimle ( gebelik istiyoruz ) ve dünden beri 3 defadır kahverengi lekelenmem var bu gebelik mi yoksa başka bir sey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belimde ve kasiklarimda sanki adet olacakmisjm gibi ama başka hiç hir şey yokBaşka belirtiler var mı adetle aynı olan veya farklı olan
Hayır normalde regli döngümde de olmaz daha ince gebelik yaşadım o zamanda göğüs hassaasiyetim hiç olmadı ama ilk defa böyle bir sey yaşadım erken döllenme böyle mi oluyor acaba başka sıkıntı mı var ki bilemedimGöğüs ağrısı var mı normal âdet dongun de göğüs ağrısı oluyor muydu
Bildiğim kadarıyla hemen bulantı olmuyor kişiden kisiye değişiyor bu durum tabiBenim de adetim bi gün gecikti kahverengi çürümüş bişey geldi bi de adet ağrılarım gibi ağrı çok fazla çatlatma iğnesi oldum ama mide bulantısı falan yok
6 . Haftadan sonra başlar bulantıBildiğim kadarıyla hemen bulantı olmuyor kişiden kisiye değişiyor bu durum tabi
Âdet oluncan canım bende bu ay çatlama iğnesi oldumBenim de adetim bi gün gecikti kahverengi çürümüş bişey geldi bi de adet ağrılarım gibi ağrı çok fazla çatlatma iğnesi oldum ama mide bulantısı falan yok
Canım eğer geç döllenme felan olmadıysa muhtemelen adet olacaksın sökülürsün gibime geliyor.Kızlar ben 24 -29 mart arası normal reg günümdü . 31inde korunmasız ilişki yasadik esimle ( gebelik istiyoruz ) ve dünden beri 3 defadır kahverengi lekelenmem var bu gebelik mi yoksa başka bir sey mi
Yok ya ilk haftalarda oluyor bünyeyle alakalı6 . Haftadan sonra başlar bulantı
İlk haftalar yani beta en az 2bin üzeri olması gerekiyo bünye ile alakalı değil hcg hormonu yükseldikce bulantı başlarYok ya ilk haftalarda oluyor bünyeyle alakalı
1 hafta oldu adetim biteli daha 17 18 günüm vat diğer döngüye hmm anladim kötü bir şey olmasinda böyle ilk defa oldu hiraz afalladimAdetine kaç gün var mesela benim bir gün kaldı benimde pembeye yakın lekelenmelerim oluyo âdet başlıcak gibi ağrım var ve aşırı göğüs ağrısı
Hcg şu an okadar yüksek olmamasına rağmen hergün bulantı yaşıyorum maalesefİlk haftalar yani beta en az 2bin üzeri olması gerekiyo bünye ile alakalı değil hcg hormonu yükseldikce bulantı başlar
Daha döngü günüm yeni bitti sayılır 1 hafta 10 gün falan oldu ama Ay insaAllah hamileyimdir ama düşük ihtimal galiba maalesef bulundugum şehirde imkanlar kısıtlı olunca tecrübeli olanlardan bilgi almaya calisiyoruz teşekkür ederimCanım eğer geç döllenme felan olmadıysa muhtemelen adet olacaksın sökülürsün gibime geliyor.
Gebelik istiyorsan sana tavsiyem adetten sonra gün aşırı ilişkiye girin en garanti böyle oluyor tabi ondan öncesinde doktora görünün gebelik düşündüğünüzü söyleyin gerekli tahliller yapılsın ve sende folik asit felan kullanmaya başlarsın.
Ayrıca demir eksikliğiniz varsa mutlaka takviye alın
Yaa o ne oluyor kiKız yok adet yeni bitmis gebelik yoktur ara kanama yaşamissin sen pcos vs durumun olabilir
Ha anladım canım ben sandım ki adet olman gereken zamanda olmadın sonrasında ilişki yaşadın olarak algıladımDaha döngü günüm yeni bitti sayılır 1 hafta 10 gün falan oldu ama Ay insaAllah hamileyimdir ama düşük ihtimal galiba maalesef bulundugum şehirde imkanlar kısıtlı olunca tecrübeli olanlardan bilgi almaya calisiyoruz teşekkür ederim