Hanımlar yol gösterin lütfen

Süslenip, gülle önünden geçmek? Bana çok mantıksız geldi.. Yapmayın bence. Sosyal medyada ekleyin daha mantıklı
Adam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübü

Gül hayalleri boşa mı gitti

yorumlari okumaya geldim. takipteyim.
Adam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübü

Uzak duracaksın umuyorum ki.. Adam da yüzsüzmüş.

Hoşlanmadınız aslında. Ilgiye ve sevgiye ihtiyacınız var sadece. Muhtemelen ailenizle problemleriniz var. Bir şeylerden kaçmak için etrafla bu kadar ilgilisiniz. Umarım eğitim hayatınız vardır. Öyle sokaktan değil eğitim hayatınızdan daha düzgün insanlar çıkar karşımıza.

Aaa vay pislik vaayy
Benim de lisede okuren başıma gelmişti. Uzun hikaye ama evli olduğunu bir şekilde öğrenmiştim.
Çok dikkatli ol kuzum. Yaşın çok küçük aklını çelmesinler

1. Sayfadaki yorumlari okuyup yorum yazacaktim “adamin gelememesinin sebebi evli de olabilir” diye. Neyse dedim 2. Sayfayida okuyayim adam evli cikti
Zaten bekar bi adam aylarca boyle temasa gecmeden kovalamaz aklinizda bulunsun

Daha 18 yaşındasın. Kriterlerin arabayla seni takip eden , dükkanı olan , çapkın diye niyetelendirdigin , evli barklı senden büyük adamlar olmamalı. Kendi yasındakilerle sevgili ol önce. Dükkanına, arabasına tipine aldanıp evlenme derdinde olma lütfen. Çok küçüksün yaşının gerektirdiklerini , hayatının tadına vararak yasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…