- 30 Aralık 2021
- 39
- 8
-
- Konu Sahibi milena6034
Pp benim değil kuzum bdkdjdsOk canım çok güzelsin beyaz tenlisin tamam.
Bütün konularında beyaz tenli olduğunu belirtmişsin. Burası Türkiye zaten, Hindistan değil. Birçok insan beyaz tenli.
Edit: kadının profil resmine bakın lütfen.
O kadar belli ki…18 yaşımdayım telaşımı mazur görün…
Adam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübüSüslenip, gülle önünden geçmek? Bana çok mantıksız geldi.. Yapmayın bence. Sosyal medyada ekleyin daha mantıklı
Gül hayalleri boşa mı gittiAdam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübü
Adam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübüyorumlari okumaya geldim. takipteyim.
Uzak duracaksın umuyorum ki.. Adam da yüzsüzmüş.Adam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübü
Gül hayalleri boşa mı gitti
Çok fazla üzüldüm çünkü hoşlanmıştım karışı varken nasıl Mavi boncuk dağıttı adi:/ asla bakmam yüzüne dahaUzak duracaksın umuyorum ki.. Adam da yüzsüzmüş.
Aaa vay pislik vaayyAdam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübü
Yo bence sizin tepkiniz çok normalKusura bakmayin.
Cok komigimi gitti. Yaslandim herhal
1. Sayfadaki yorumlari okuyup yorum yazacaktim “adamin gelememesinin sebebi evli de olabilir” diye. Neyse dedim 2. Sayfayida okuyayim adam evli ciktiAdam bugün tanışmak istediğini ve evli olduğunu söyledi bir daha kimseden hoşlanmıcam sanırım ters teptim istemiyorum dedim nasıl karınıza böyle bir şey yaparsınız dedim o kadar efendi durmasına karşılık kötü bir şey yapmıyorum dedi teşekkür ederim kadınlar kulübü
Kusura bakmayin.
Cok komigimi gitti. Yaslandim herhal