Hanımlar yol gösterin lütfen

milena6034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
39
8
kısa geçeceğim yaklaşık 7-8 aydır semtimde benimle sürekli denk düşen karşı karşıya gelince gözlerini ayırmadan hayranlıkla bakan araba ile takip eden bir adam var ve araştırmam sonucu baya bi büyük iş yerlerinin olduğunu öğrendim bir dükkanları da burada onuda öğrenince oradan geçmeye başladım o öyle bakınca bende hoşlanmaya başladım çok karizma be birazda çapkın biri belli ki ordan geçmeyi iki haftadır kestim bugun geçtim bugun gördü sadece baktı arkamdan bende ellimi daha çok durursun konuşmadan manasında elimi alttan döndürdüm yani konuşmamasının nedeni fazla gururlu olması mı anlamadıma normalde insanlar benimle konuşamaz erkekler , çok süslü ve dikkat çekici olduğumu söylerler ego anlamayın lütfen ama öyle beyaz tenli ve kızılım herneyse yarın düğüne gider gibi giyinip elimde bir gülle oradan geçsem psikolojik olarak bilincine girebilir miyim yani ne oldu nereye gitti imajı çizmek istiyorum kafasında sizce napmalıyım ilk adımı ben atamam ve bu kişi sapık değil öyle olsa hissederdim buna göre yorum yapın lütfen

Yok canım ya öyle gülle falan geçme ne o dünden hevesli gibi sen bekle o zaten illa yanına gelir konuşmaya bence benimde başıma öyle bişey gelmişti çocuk ilk adımı atmıştı. Sen bekle

Gülle geçip düğüne gider gibi giyinmek biraz benimde komiğime gitti saçma olur yani
İlgi çekiciseniz o illa gelir zaten ilk adımı o atmış, gelmeyide o yapsın

Gülle neden?
Ters tepmesin başkası var sanıp uzaklaşmasın

Gülle gecmekteki maksatın oo her gün bi çiçekle eve dönerim ben elimi sallasam ellisi mesajı vermekse ters teper muhtemelen :) ilişkin olduğunu düşünüp konusacaksa da vazgecer. Süslü olabilirsin ama dikkat çekmek istersen. Akışa bırak.

Bu konuyu daha önce de açtınız. 2 konu arasındaki 7 farkı bulmamızı mı istiyorsunuz ?

5 nisan konunuz:

Ok canım çok güzelsin beyaz tenlisin tamam.

Bütün konularında beyaz tenli olduğunu belirtmişsin. Burası Türkiye zaten, Hindistan değil. Birçok insan beyaz tenli.

Edit: kadının profil resmine bakın lütfen.

Aynı konuyu 2.kez açıyorsunuz diyerek size haksızlık etmişim , 3.kez açıyormuşsunuz.

30 aralık 2021 konunuz :

Düğüne gider gibi giyinip bir gülle önünden geçmek mi , istersen bir de bayıl feriha

Peki aklıma Yıldız Tilbe'nin şarkısının gelmesi?
Güzel elbiselerimii giyip kuşanacağım
Senin önünden geçip sana bakmayacağımmm
Yürüğğğ ancaaağ gidersinnn

Ben zaten bunu saklamadım ki hanımefendi komik olan sizsiniz orada yol gösteren olmamıştı halada aklımdan çıkaramadım geldim bir kaş defa kısa yoldan sormaya çalıştım 3 konumda da zaman ilerliyor olay da ve ayrıca 18 yaşımdayım telaşımı mazur görün…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…