Hanımlar yol gösterin lütfen

Ben zaten bunu saklamadım ki hanımefendi komik olan sizsiniz orada yol gösteren olmamıştı halada aklımdan çıkaramadım geldim bir kaş defa kısa yoldan sormaya çalıştım 3 konumda da zaman ilerliyor olay da ve ayrıca 18 yaşımdayım telaşımı mazur görün…
Ablacım git ders çalış üniveriste oku

1. Sayfadaki yorumlari okuyup yorum yazacaktim “adamin gelememesinin sebebi evli de olabilir” diye. Neyse dedim 2. Sayfayida okuyayim adam evli cikti🤣🤣🤣
Zaten bekar bi adam aylarca boyle temasa gecmeden kovalamaz aklinizda bulunsun
Ama takıntı yaptı sanırım beni dün bağırdım yüzüne nasıl böyle bir şey yaparsın diye fakat bugun gördüğü yerde tekrar gelmeye çalıştı takip etti girdiğim yere kadar girdi git dedim evli iken yapmasının sebebi ne karısını mı beğenmiyor sevmiyor anlamıyorum

Daha 18 yaşındasın. Kriterlerin arabayla seni takip eden , dükkanı olan , çapkın diye niyetelendirdigin , evli barklı senden büyük adamlar olmamalı. Kendi yasındakilerle sevgili ol önce. Dükkanına, arabasına tipine aldanıp evlenme derdinde olma lütfen. Çok küçüksün yaşının gerektirdiklerini , hayatının tadına vararak yasa.
Kriterlerim bunlar olmadı hanımefendi kendi yaşıtlarım ile muhabbetim yok okul ortamım yok açıktan okuyorum karşıma çıkanlar hep benden büyük onları çekiyorum sanıyorum bilmiyorum

Ailem okutmayacak çok bilmişler ben bilmiyor muyum mükemmel yerler kazanmayı diğer konularımı da okuyun anlarsınız rica ediyorum
Kötü niyetle söylemedim niye hemen saldırıya geçtin. Evlilik vs. İçin çok küçük daha yaşın ki bak adamın evli olma ihtimalini bile düşünememişsin

Ama takıntı yaptı sanırım beni dün bağırdım yüzüne nasıl böyle bir şey yaparsın diye fakat bugun gördüğü yerde tekrar gelmeye çalıştı takip etti girdiğim yere kadar girdi git dedim evli iken yapmasının sebebi ne karısını mı beğenmiyor sevmiyor anlamıyorum
Canim benim sanane karisini begenmemesinden veya sevmemesinden. Adam EVLI. Su yazdigin cumleden yola cikarak cokta net bi hayir dedigini zannetmiyorum hala evli adamin niye yaptigini merak ediyosun. Karisini begenmiyor seni begeniyor olsa ne degisecek? Adam evvvvliiii

dikkat ceken biri olduguna emin misin konu sahibii.? daha cok dikkat veren birine benziosun adamı takmıssın yahu ilk defa mı biri sana baktı?
evliymiş zaten o ayrı bir konu da kendine gelllll

dikkat ceken biri olduguna emin misin konu sahibii.? daha cok dikkat veren birine benziosun adamı takmıssın yahu ilk defa mı biri sana baktı?
evliymiş zaten o ayrı bir konu da kendine gelllll
Ne dikkat veren biri ne demek kafayı mı yediniz siz ya ben süslü ve bakımlı biriyim dikkatini çekmek için uğraşmadım ben böyle iyi hissediyorum adam kendi benim peşime takıldı bir kere yüzüne bakıpta sırıtmadım sadece bakışma evli olduğunu bilsem onuda yapmazdım karaktersiz biri değilim ben ki ilk defa biri bakmadı sadece ilk defa etkilendim birinden oda evli çıktı canı cehenneme

adami isyerinde rezil edin. illa calisani, esnaf arkadasi vardir. oh mis. 😎

Sokakta yürürken birisi bana laf attığında ya da arabayla takip ettiğinde ben çok korkuyorum. O yaşlardayken ben de çok iyi olmayan bir muhitte oturuyordum ve sürekli arabaları önüme kırıp, durup acayip acayip şeyler söylüyorlardı. Korkudan kalbim çarpıyordu ve donakalıyordum. Tecavüzden de zor kurtuldum, karakollara düştüm. Beni taciz eden erkeğin suratına bakıp acaba yakışıklı mı diye düşünmek aklımın ucundan bile geçmedi çünkü korkudan altıma sıçıyor oluyordum. Sokakta bir kadını taciz eden adam insan değildir, ben de hamam böceği görmüş gibi tepki verdim hep doğal olarak. 18 yaşında da böyleydim. Bu ülkede her gün kadınlar öldürülüyor ve tecavüze uğruyor. Hiç haberlere de mi bakmıyorsun? Sokakta seni taciz eden adamdan medet umacak kadar yokluktasın belli ki, ya da o adamlardan zihniyet olarak bir farkın yok profil resminden de anladığım kadarıyla.

Profil resminin sana ait olduğunu düşünmemiştim zaten, profil resmine öyle bir şey koymuş olman tuhaf gelmişti. Bunu bile anlamamışsın. Ağzından küfür eksik olmayan ve silahlı adamlarla gezen pavyon kızları gibisin. Bu gidişle öyle bir yola da düşebilirsin gibime geliyor. Açıktan da olsa o okulu bitir ve bir meslek edin. Bir abla olarak tavsiyem bu.

Ne dikkat veren biri ne demek kafayı mı yediniz siz ya ben süslü ve bakımlı biriyim dikkatini çekmek için uğraşmadım ben böyle iyi hissediyorum adam kendi benim peşime takıldı bir kere yüzüne bakıpta sırıtmadım sadece bakışma evli olduğunu bilsem onuda yapmazdım karaktersiz biri değilim ben ki ilk defa biri bakmadı sadece ilk defa etkilendim birinden oda evli çıktı canı cehenneme
:işsiz:

kısa geçeceğim yaklaşık 7-8 aydır semtimde benimle sürekli denk düşen karşı karşıya gelince gözlerini ayırmadan hayranlıkla bakan araba ile takip eden bir adam var ve araştırmam sonucu baya bi büyük iş yerlerinin olduğunu öğrendim bir dükkanları da burada onuda öğrenince oradan geçmeye başladım o öyle bakınca bende hoşlanmaya başladım çok karizma be birazda çapkın biri belli ki ordan geçmeyi iki haftadır kestim bugun geçtim bugun gördü sadece baktı arkamdan bende ellimi daha çok durursun konuşmadan manasında elimi alttan döndürdüm yani konuşmamasının nedeni fazla gururlu olması mı anlamadıma normalde insanlar benimle konuşamaz erkekler , çok süslü ve dikkat çekici olduğumu söylerler ego anlamayın lütfen ama öyle beyaz tenli ve kızılım herneyse yarın düğüne gider gibi giyinip elimde bir gülle oradan geçsem psikolojik olarak bilincine girebilir miyim yani ne oldu nereye gitti imajı çizmek istiyorum kafasında sizce napmalıyım ilk adımı ben atamam ve bu kişi sapık değil öyle olsa hissederdim buna göre yorum yapın lütfen
Gercekten hayret eyor insan bazen hahahaahahahs. Dizilerde bile yoktur bu

X