• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yeni yilda sofralariniz nasıl olacak ?

bizim buraya kargoculae bile en son geliyo abla ne sanal marketi 😁
Hmmm nerede oturuyorsunuz? yani yer ismi olarak değil, köyde mi? Biz de bir yazlık ilçenin köyünde oturuyoruz ve bize de kargo gelmiyor. Biz ilçe merkezinde bir arkadaşımızın dükkan adresini veriyoruz mecburen oraya geliyor kargolarımız. Sanal migros var, 26 km öteden geliyor :) ama 6km uzağımızdaki marketten telefonla sipariş verdik mi getiriyorlar. Tabi biriktirip söylüyoruz ki getirdiklerine değsin ayıp olmasın diye. Zırt pırt da isteyemiyoruz, yılbaşı alışverişini iyi planlamamız gerekiyor, şimdiden hazırlansam iyi olur.

Hmmm nerede oturuyorsunuz? yani yer ismi olarak değil, köyde mi? Biz de bir yazlık ilçenin köyünde oturuyoruz ve bize de kargo gelmiyor. Biz ilçe merkezinde bir arkadaşımızın dükkan adresini veriyoruz mecburen oraya geliyor kargolarımız. Sanal migros var, 26 km öteden geliyor :) ama 6km uzağımızdaki marketten telefonla sipariş verdik mi getiriyorlar. Tabi biriktirip söylüyoruz ki getirdiklerine değsin ayıp olmasın diye. Zırt pırt da isteyemiyoruz, yılbaşı alışverişini iyi planlamamız gerekiyor, şimdiden hazırlansam iyi olur.
yoo hayir ankaranin bir ilcesinde oturuyorum ama sehirin çıkışı bura nerdeyse,yeni yapilasiyor bi tek carrefour getiriyor oda sadece carsamba gunleri.

Fikirler almaya geldim ♥️♥️ Her yıl evi de süsleriz özel yemekler de yaparız 😬 çok ama çok seviyorum ben ya

Fikirler almaya geldim ♥️♥️ Her evi de süsleriz özel yemekler de yaparız 😬 çok ama çok seviyorum ben ya
23 Nisan sloganı gibi demi .hep neşeyle doluyor insan :KK48:

Baston şekerleriniz muhakkak olsun ama ya o kadar güzel görünen bişey var mıiiii

Şeyi anlamadım ben ama Noel de kurşun askerler ne alaka? Hangi yılbaşı ürünlerine baksam kurşun asker var hiç sevemedim anlamadım da ne alaka

• Komik
Reactions: JES
23 Nisan sloganı gibi demi .hep neşeyle doluyor insan :KK48:

Baston şekerleriniz muhakkak olsun ama ya o kadar güzel görünen bişey var mıiiii

Şeyi anlamadım ben ama Noel de kurşun askerler ne alaka? Hangi yılbaşı ürünlerine baksam kurşun asker var hiç sevemedim anlamadım da ne alaka
Ben de sevmiyorum. Baston şeker almamıştım dur alayım birde kokina al sana tavsiyem aşırı derecede süper eve huzur veriyor

Ben de sevmiyorum. Baston şeker almamıştım dur alayım birde kokina al sana tavsiyem aşırı derecede süper eve huzur veriyor
Ay eveeet :rolleyes:cam ağacına kokinalar taktım sofrayada kokija koyayım diyorum aslında ama English home da yemiş tuketmisler bakınıyorum halen . İnternetten alcam son çare

• Komik
Reactions: JES
Evlendıgmız yıldan bu yana (2011) eşimle evde kutluyoruz tabi sımdı +2 aile nüfusumuzla oluyor bu kutlama. 1.80 cm lik buyuk bi agacımız var onu süsleriz, tabiki led işıklar ve balonlar şişirilir. Muhakkak hediye alınır özellikle cocuklar cok heyecanlanıyor. Ben hersene fırına iç pilav dolu tavuk atarım, bıraz yaprak sararım eşim meze hazırlar,kızımla yaş pasta yaoarız üstü mumlu☺️ hepimiz özene bezene giyiniriz ben bu sene bordo mini bi elbise aldım kızıma da bi benzerini. Cocuklar 24.00 ı görür hep beraber geri sayım yaparız 0.30 cocukları yatırırım. Sonra eşimle başbaşa romantik takilirız :KK50: ve kesinlikle ağacın altında :KK53: mutlu son.
Ay ne güzel anlattın öyle mest oldum valla😍 maşallah🌹

Misafirlik yemek takımlarını cıkarıcam valla geykli noelli seyler alamam bu aralar durumum yok
Ama iç pilavlı tavuk fikri hoşuma gitti🤤
Mezeler falan hazırlarım bir de havuç tarator haydari gavur dağı salata vs

Misafirlik yemek takımlarını cıkarıcam valla geykli noelli seyler alamam bu aralar durumum yok
Ama iç pilavlı tavuk fikri hoşuma gitti🤤
Mezeler falan hazırlarım bir de havuç tarator haydari gavur dağı salata vs
Benim tabak canaklarim hiç misafirlik günlük diye ayrılmadı ya .ben ceyizde aldığım yemek takımı neyse gelene gidene de kendime de onu kullanuyorum
Bende özel hissetmeliyim kendimi benceeeee

Benim tabak canaklarim hiç misafirlik günlük diye ayrılmadı ya .ben ceyizde aldığım yemek takımı neyse gelene gidene de kendime de onu kullanuyorum
Bende özel hissetmeliyim kendimi benceeeee
Yoksa al bence de canım.
İnsan bari o gece özel farklı hissetsin kendini. Hiç yoktan bi farklılıklar hazırlık falan🤗

Back
X