• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yeni yilda sofralariniz nasıl olacak ?

Evlendıgmız yıldan bu yana (2011) eşimle evde kutluyoruz tabi sımdı +2 aile nüfusumuzla oluyor bu kutlama. 1.80 cm lik buyuk bi agacımız var onu süsleriz, tabiki led işıklar ve balonlar şişirilir. Muhakkak hediye alınır özellikle cocuklar cok heyecanlanıyor. Ben hersene fırına iç pilav dolu tavuk atarım, bıraz yaprak sararım eşim meze hazırlar,kızımla yaş pasta yaoarız üstü mumlu☺️ hepimiz özene bezene giyiniriz ben bu sene bordo mini bi elbise aldım kızıma da bi benzerini. Cocuklar 24.00 ı görür hep beraber geri sayım yaparız 0.30 cocukları yatırırım. Sonra eşimle başbaşa romantik takilirız :KK50: ve kesinlikle ağacın altında :KK53: mutlu son.

Evlendıgmız yıldan bu yana (2011) eşimle evde kutluyoruz tabi sımdı +2 aile nüfusumuzla oluyor bu kutlama. 1.80 cm lik buyuk bi agacımız var onu süsleriz, tabiki led işıklar ve balonlar şişirilir. Muhakkak hediye alınır özellikle cocuklar cok heyecanlanıyor. Ben hersene fırına iç pilav dolu tavuk atarım, bıraz yaprak sararım eşim meze hazırlar,kızımla yaş pasta yaoarız üstü mumlu☺️ hepimiz özene bezene giyiniriz ben bu sene bordo mini bi elbise aldım kızıma da bi benzerini. Cocuklar 24.00 ı görür hep beraber geri sayım yaparız 0.30 cocukları yatırırım. Sonra eşimle başbaşa romantik takilirız :KK50: ve kesinlikle ağacın altında :KK53: mutlu son.
Yaprak sarma iyi fikir bak ben onu şimdiden sarıp buzluğa atayım .
Kıyafetler hazır 😍

gercekten unutuyoruz bazen hamile bayanlarin oldugunu, paldir kuldur yaziyoruz ya 😟
hamileyken gece yarilari canim neler cekerdi benim de 😟
Hamileyken yasaklı yiyeceklerde çok ya.ondan da galiba canımız ısrarla cekiyor

Ahhh eski yılbaşı gecelerimiz ozamanlar babacığım da hayattaydi hiç üşenmez yeniyil ağacımızı kurar süslerdi😔 Akrabalar eş dost dolardı evimize yemekler şarkılar oyunlar bütün güzel şeyler eskide kaldi. Işınlasalar keşke beni şimdi 2000- 2005 li yıllara 😔
Siz böyle söyleyince çok icerledim

hiç düşünmemiştim ne pişirsem diye
pek özenesim de yok açıkçası
o hafta ilk 3 gün izinliyim, 31 aralık - 4 ocak zaten kısıtlama var
evi abur cuburla doldurucam muhtemelen
kola diyetime de 1-2 gün ara veririm
Hep dışarıda kutluyorduk
Eve tıkılıp kalinca hazirlanmadan duramadim

Zaten her gün ne pşirsem derdinden bezdim. Bir de özel menü nerden oluşturayım. 13 Şubat yıl dönümümüz o güne özel menü hakkımı saklarım belki :KK53:
Dur böyle deme o gün korona yasağı gelmesin de dışarıda kutla

Benimde 14 Şubat yıl dönümü

yok kiz ne yasaklisi
hamile bir insanin cani gece kalkip elma gibi kutur kutur kuru sogan bile yemek istiyo 😂😂😂
Yemeği dokuzda yememize rağmen şuan deli gibi acıktım sayende.
Tahinli kurabiyeydi elmaydi
Cildirttin:KK48:
Gerçi ben kaşındim
Yiyecek menüsü soran benim 😂bı elmanın tahinli kurabiyenin lafı mı olur

evinin yakinindaki markete yürüyerek gidebiliyosun ama, ozaman da esi markette calisan bi abla yasak varken disari cikip markete gittik diye bize bela okuyo burda 😁
Siz çıkıp almayın eve göndersinler veya sanal market uygulaması kullanabilirsiniz.

Bu sene pandeminin bana bir armağanı, hayatımda ilk defa eşimle başbaşa bir yılbaşı geçireceğiz. Aslında çok hevesleniyorum ama hala hiç bir hazırlığım yok yılbaşı menüm belli değil, dolayısıyla alışveriş de henüz yapmadım. Eşim et, tavuk, balık, yemez dolayısıyla meze ağırlıklı bir şey olacak.

Back
X