• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yeni yilda sofralariniz nasıl olacak ?

bebeklinick

100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
28.130
En iyi cevaplar
1
40.879
598
Merhaba arkadaşlar bu yıl çok yorulduk
Yeni yıl için eğlenmeyi hak ettik sanıyorum

💗yeni yıl sofrası kuracak misiniz menuleriniz neler ?

Açılışı aklıma pek üye isimleri gelmiyor ama gelenlerle yapalım bakalım
chamallows chamallows
filmdelisi filmdelisi
@filmgibi
benneyanginlargordum benneyanginlargordum
ASSOSyal ASSOSyal
Yok zorunlucum, bu sene hastalıklarla gectı benim. Allah saglık versın, seneye ınsallah.
Eksilmeyıp cogaldıgımız bir sene olsun ınsallah 2021.saglık huzur getirsin hepimize ❤️

Yok zorunlucum, bu sene hastalıklarla gectı benim. Allah saglık versın, seneye ınsallah.
Eksilmeyıp cogaldıgımız bir sene olsun ınsallah 2021.saglık huzur getirsin hepimize ❤️
2021 sağlık huzur bereket versin hayatına :dua:

Evlendiğimden beri hiçbir şey yapmadım, bir kere dışarıdaydık.
İlk defa bu sene bayağı misafir ağırlar tadında bir masa kurup, ev ahalisini süsleyip püsleyeceğim.
Her sene ‘aman ya kim uğraşsın’ diye diye ertelediğim, hastalık şu bu bahane ettiğim yeni yıl, bu sene coşkuyla kutlanacak😂
Neredeyse 1 senedir evdeyim arkadaş iki çocukla, benim de hakkım ama😂

Evlendiğimden beri hiçbir şey yapmadım, bir kere dışarıdaydık.
İlk defa bu sene bayağı misafir ağırlar tadında bir masa kurup, ev ahalisini süsleyip püsleyeceğim.
Her sene ‘aman ya kim uğraşsın’ diye diye ertelediğim, hastalık şu bu bahane ettiğim yeni yıl, bu sene coşkuyla kutlanacak😂
Neredeyse 1 senedir evdeyim arkadaş iki çocukla, benim de hakkım ama😂
Kendini şımartacak olmana çok sevindim.
kar yağan her yerde kutlayabilriim mesela ama bu yıl evdeyiz .... İş başa düştü, yeterince evde kaldiysak bunu guzellestirelim istedim bikac parça bişey aldım.

:deli:

El emeği çam ağacı yaptım duvara ağaç dallariyla. Süsledim led ışıkta koydum
Bide evin bı köşesine ortaboy çam koydum o da ledli
Baston şekerler alacagim
Masaya ışıklı panolar mumlar mumluklar fenerler aldım yine Noel temalı
Amaaaa soframa karar veremedim ne pisirmeli bilemedim ki 😑 ördek mi doldursak portakallı

Sende böyle bı cevap geleceğine nedenbilmiyorum ama o kadar emindim ki😂
😂😂😂 sevmiyorum napayım 😁
kasıliyorum beni kasiyo insanlarin yuzlerinde ki o tuhaf mutluluk.
ayni sey bayramlar icinde gecerli.
dugun salonunda bir birini gorunce selam vermeyen insanlar bayram gelince acayip bi can ciger kuzu sarmasi oluyo falan, bayram bitince kaldigi yerden devam☺️

Kendini şımartacak olmana çok sevindim.
kar yağan her yerde kutlayabilriim mesela ama bu yıl evdeyiz .... İş başa düştü, yeterince evde kaldiysak bunu guzellestirelim istedim bikac parça bişey aldım.

:deli:

El emeği çam ağacı yaptım duvara ağaç dallariyla. Süsledim led ışıkta koydum
Bide evin bı köşesine ortaboy çam koydum o da ledli
Baston şekerler alacagim
Masaya ışıklı panolar mumlar mumluklar fenerler aldım yine Noel temalı
Amaaaa soframa karar veremedim ne pisirmeli bilemedim ki 😑 ördek mi doldursak portakallı
Aynı şeyleri ben de yaptım.
Hatta yemek takımı aldım yılbaşı temalı noel babalı geyikli falan, diğer zamanlar ne yapacaksam o tabakları😂

Menü için çok bir şey düşünmüyorum, çocuklar var malum.
Onların yiyeceği şeylerin yanına bize birkaç meze, aperatif, arasıcak ancak.
Ana yemek tavuktur daima yılbaşında bizim ailede, tavuk kalça yapabilirim iç pilavıyla fırında.

Farklı bir şey yapmayı düşünmüyorum ama bütün planlamalarim listelerim hazır mı diye onları gözden geçirip 1 ocak'a hazır olmak istiyorum

Hatta yemek takımı aldım yılbaşı temalı noel babalı geyikli falan, diğer zamanlar ne yapacaksam o tabakları😂

Ana yemek tavuktur daima yılbaşında bizim ailede, tavuk kalça yapabilirim iç pilavıyla fırında.
Aslına iyi fikir bizim tavuklarimizda var en iyisi hiç ördek filan almayayım dışardan ben.senij yaptığın gibi yapayim

Suplalar alayım diyorum bende.tabaga yemeği koyunca geyik filan görünmeyecek ve ben o kadar para verdim geyik gorunmuyo diye ağlarım ciddi ciddi😂😂😂😂

benide gaza getirdiniz.
2.5 litre kola alip icine ay cekirdegi koyup kafaya dike dike içecegim.
kola diyetimin sonuna gelmis bulunmaktayim 🥴
Kola içmekten 51 kilodan 58 e ulaştım kola ile tüm ilişkim bitmiştir dün itibariyle 😂

Back
X