Dediklerinize katılıyorum, sosyal medyada fake hesap açıp sonra da sanki güvenilen bir site izlenimi veren birçok web sitesi varmış.Onu araştırmak için aslında devlete ait bir web sitesi olmalı,oradan firmaya ait tüm bilgiler edinilmeli ama internette her gün yeni bir şirket kurulduğu için bunları takibe almak da oldukça zor olacaktır sanıyorum.Size bir örnek vermek istiyorum ki ne kadar uzmanlar bu kişiler yaptıklarında bilginiz olsun diye.Bir seferinde bir uçak bileti arama motorundan ucuz uçak bileti arıyordum, ilk sırada bir site denk geldi, fiyatı gayet makul gördüğüm için ilgili linke tıkladım ve bu bileti satan siteye yönlendirildim.Farklı havayollarının biletlerini satan komisyon alarak çalışan bir web sitesi, buna benzer yüzlerce site var nasıl olsa dedim, demek ki önceden rezervasyon yapıp ucuza kapamışlardır belki biletleri diye düşündüm.Sonra bileti almak için ödeme yapma işleminde biletin fiyatı birden değişti son aşamada, acana dedim birisi son anda mı aldı benden hemen önce.Aslında bu sitenin taktiği buymuş,sizi ucuza diye kendi sitelerine yönlendiriyor sonrasında birden fiyat değiştirerek sizi bir şekilde kandırmaya çalışıyor ki ticari kayıtları olan bir site,sonradan farklı forumlardan araştırma yaparak konuyla ilgili bilgi topladım.Yani demek istediğim sosyal medya hesabı da olsa, kayıtlı bir şirket de olsa, denetleyici bir kurum olmalı.Onun için ben hala paysafecard'a devam ediyorum ödemelerde.Tabi bazı bilinen büyük siteler var, onlarda insanın aklına hiçbir soru işareti takılmıyor.