hanımlar yardım edin ://

canım senın bölümün neydi kazandın _? bende ısterdım sosyal hızmet. bnm halkla ilişkiler acaba secebılırmıyım off (

sosyal hizmettim lisansa tamamladım anadoludan atatürke geçtim , keşke geçebilsen sosyal hizmete :26: en son kpss de 38 le atandı çok düşük puanlar

Son düzenleme:

okudugun bolum cok onemlı ıste ben pc programclıgı okudum muhendıslık yada ogretmenlıge yukseltme gıbı bı gayem var ama evlılık dugun telası bn cok yogunlasamadım ısın dogrusunu soylemek gerekırse ama baktıgınızda yaptıgınız meslekte sıze yardımcı olacaksa lısans mezunu olmak sana yarayacaksa oku derım ama sırf okumak ıcın okuma

sosyal hizmettim lisansa tamamladım anadoludan atatürke geçtim , keşke geçebilsen sosyal hizmete :26: en son kpss de 38 le atandı çok düşük puanlar

süper.. ya ben kesşke halkla ilişkiler okuyacağıma sosyal hızmet secseydım. kısmet işte ama ataturk unıv onlısans secebılıyorum soyal hızmet sınavsız

süper.. ya ben kesşke halkla ilişkiler okuyacağıma sosyal hızmet secseydım. kısmet işte ama ataturk unıv onlısans secebılıyorum soyal hızmet sınavsız

atatürk üniversitesi baya aldı bu sene 2065 kadar sosyal hizmet kadrosu aslına bakarsan çok kişi okuyor bu bölümde yakında atamalar da 80 ni görür, avantajı falan kalmaz bu ülkede saglık dısında hiçbir bölümün garantisi yok bi bakmıssın atanamıyorsun, şimdiki aklım olsa bende sayısal secer saglık okurdum , hatta zamanında saglık meslek lisesini kazandım gitmedim hay kafama diyorum şimdi keşke gitseydim hersey nasip sanırım

çık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Uzaktan Eğitim) SÖZ500 221,30868274,7229 SENCE NASIL PUANI DGS TECRUBEN VAR HIC DEĞİL İSTANBUL UNİVERSİTESİ MEZUNU OLMAK YUKSEK LİSASASN İÇİN İYİ OLUR DİYE

söz:221 ıstıyor ıstanbul unıv. halkla ilişkiler lisans tamamlamaya dgs ıcın 221 nasıl sizce _? dgs bılgınız oldugu ıcın soruyorum yardımcı olsanız

ayy ıns allah razı olsun içim rahatladı ama hıc matematık yapmadan alırım ıns.. çünkü sıfır evde calışmam lazm

bende yapmadım hiç matemetik sözelim zaten sadece türkçe yaparak aldım o puanı , notlarınız yüksekse okuldan da gelir güzel bir puan sıkıntı olmaz kolaylıkla girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…