Hanımlar merhaba lafı uzatmıyım birkaç kere buraya yazdım ve hepsinde benzer şeyler yaşadım ama artık en ağır halindeyim sanırım .kısaca bahsedeyim 14 aylık evliyim .yemin ediyorum evlilik namına hiçbişey anlamadım .eşimle severek evlendik ama yıllardır olduramayıp iyi olur hayaliyle evlendik . boşanma noktasına geldik ailelere taşındı rezil olduk .eşimle çok zıttız karakterler evlenince iyice zıtlaştı .ben kendimce onun istediği gibi olmak için elimden geleni yaptım ama yetmedi .ottan boktan sebeplerden boşanalım deyip durdu kavga ederken. Herşeyim ona zıt .evlenmeden önce çalışamadım her zaman çalışmak istedim bunu biliyordu 1 yıldır onunda benimde gönlüme uygun iş arıyorum En son geçen ay ramazanda dava açıcam dedi .bayramdan sonra geri geldi barıştık oturduk konuştuk herkes eteğindekileri döktü zannettik bidah deneyelim olmuyosa bitsin insan gibi dedik .geçen hafta birbirimize girdik ilk defa bukadar ileri gittik ikimizde ağza alınmıycak laflar ettik bende içimdeki zehri döktüm bu güne kadar birkitirdğim ne varsa .beni o gün davayıda sen açacaksın evden de sen gideceksin .ben bidaha evimden gitmem burası benim düzenim ben ödüyorum kirasını bundan sonra kocalık yok sana önceki gibi evi bırakmam sana hodri meydan defol git yiyosa ananın evine davanı aç ben yapamadım bugüne kadar sen yap dedi.bende sana mı sorcam annemin evine ben hatta kendime inanamadım bunları nasıl dedim diye 2 dakka sonra kusura bakma ben böyle konuşcak insan değilim ama biz bittik olmaz artık dedim ev konusundada senin dediğin olsun ben giderim gibi bişey dedim oda tamam dedi . 1 haftadır aynı evdeyiz yok gibi yaşıyoruz inada bindi iş bende artık çekinmiyorum .çevremden o erkek gitsin diyenler oluyor bende hak veriyorum inadına evimde yaşıyorum şimdilik. Tabi biyandan da ev ve iş bakıyorum .ailem başka şehirde yanlarına dönmek de istemiyorum şuan için ailemede kendimede bunu yaşatmak istemiyorum bu süreci arkadaşlarımla ve yalnız atlatmak istiyorum. .siz olsanız napardınız evimi düzenimi zerre kadar ona bırakmak ona bu konforu yaşatmak istemiyorum defolsun o gitsin istiyorum.aileme yakında söyleyeceğim böyle giderse .evden ayrılan kusurlu mu sayılıyor napmak lazım .ısrarla sen gideceksin bura benim evim ben kurdum düzeni diyor halbuki çoğu eşyayı ortak aldık . çok ağrıma gidiyor ne yapayım akıl verin
Son düzenleme: