Hanımlar robot süpürge için konuma bir bakar mısınız ?

bebeklinick

100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
28.098
En iyi cevaplar
1
40.823
548
Bdv ye açtım ama doğru yerde miyim acaba?

Hanımlar robot süpürge almayı dusunuyorum ancak tek başına yeterli gelmediği yönünde söylemler var

Bense süpürme silme işinden kurtulmak için almak istiyordum ...

Kullananlariniz varsa bı yorumlar mi acaba ?
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen konu yanlış yerdeyse taşımanızı rica edeceğim

Robot süpürge için evinizdeki halıların veya kilimlerin uçları çabuk kıvrılan, kalkıklaşan türdense robotlar iyi iş yapmayabilir. Öyle ki robotun tam temizlik yapması için zeminde hiç bir engel olmayacak. Perdeler uzunsa onlarında altına girmiyor. Silme özelliği bizim sildiğimiz kadar temizlemese de iyi. Günlük üstün körü temizlik için iyi bir şey robot.
Bir de Dyson dikey şarjlı var. Onun bir çok uç aparatları var. Onu kullanarak girmeyeceğiniz delik yok. Perdelik, dip-köşe, tozlu olan neresi varsa her şeyi gönlünüzce tozdan arındırırsınız. Arkasından silmek size kalmış sadece.
Her ikiside büyük rahatlık. Robot günü kurtarır. Ama dyson temizliği tam hissettirir.
Hayırlı olsun şimdiden.

yalnız ortada kablo falan olmasın o kablolar toparlanmalı
herseyın altına gırıyor tum mobılyalar yerden yuksek ayaklıysa oohh super keyıf

Kedili olduğum için ben de düşünüyorum ileride. Şu an günde iki kez süpürge çalıştırıyorum. Bir uyandığımda tüm evi dip bucak süpürüyorum bir de uyumadan önce banyo mutfak süpürüyorum. Hem kumları hem de kırıntı vs dökülenleri süpüreyim ki dolaştıkça evin içine iyice dağıtmayalım diye. Belim rahatsız zaten, büyük süpürgeleri sürüklemekten ve o süpürme hareketini yapmaktan sırtım omuzlarım da ağrıyor

Erkek arkadaşımda kedi yoktu, haftada bir süpürüyorduk evi, kırıntı vs olmadığı sürece, çok rahattı. Kedili ev zor, yürürken ayağıma bir şey yapışmasın diyorsan sık süpürmek lazım. Bence sırf o, işten eve geldiğinde yerlerin tertemiz olması hissi için bile o paralar verilir o makinelere .

Ancak yeterli değil, her gün olmasa da en geç iki günde bir koltukları da süpürüyorum ben. bebeklinick sizin temizlik alışkanlıklarınıza, eşyalarınızın yüksekliğine, halılarınıza, evde yaşayan kişilere göre değişiyor. Bununla ilgili bilgi verebilirseniz sizin için avantajlı olup olmadığı konusunda da yorum yapabiliriz.

Son düzenleme:
Ben simdiye kadar neden almamisim dedim. Aldigimdan beri diger süpürgeyle evi komple süpürmedim. Ama cocuklarin yataklarini cekip altini süpürdüm, onda bile odanin kalani icin robot süpürgeyi kullandim Büyük rahatlik, hic düsünmeyin. Her gün süpürüyorum 2 günde bir sildiriyorum. Ben de cocuklarimla oyun oynuyorum

Bende de hem kedi var hem küçük bir kızım var o yüzden robot süpürge çok büyük yardımcım. Tek başına evi tertemiz yapmıyor ama günlük süpürme işini hallediyor yine 3 günde bir büyük süpürgeyi açıyorum robotun giremediği yerler oluyor çünkü ama yinede çok memnunum

Merve Özkaynak'ın bu robotu kullanıp inceleme yaptığı bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim.
Kafanızdaki birçok soru işareti kaybolacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…