G gulisahra Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2025 120 27 13 24 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #21 zumra busra .!.: Merhaba sonucum çıktı beta hcg değerim 51 hamileyim sanırım ama daha çok küçük adetime bir gün vardı Genişletmek için tıkla... belirtilerinizi anlatabilir misiniz
zumra busra .!.: Merhaba sonucum çıktı beta hcg değerim 51 hamileyim sanırım ama daha çok küçük adetime bir gün vardı Genişletmek için tıkla... belirtilerinizi anlatabilir misiniz
zumra busra Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 23 9 1 31 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #22 gulisahra .!.: yaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum rabbim onu size bağışlasın bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur Genişletmek için tıkla... gulisahra .!.: yaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum rabbim onu size bağışlasın bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Tabi ki ederim Rabbim sizede isteyen herkese hayırlısı mübareği ile nasip eylesin insaAllah
gulisahra .!.: yaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum rabbim onu size bağışlasın bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur Genişletmek için tıkla... gulisahra .!.: yaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum rabbim onu size bağışlasın bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Tabi ki ederim Rabbim sizede isteyen herkese hayırlısı mübareği ile nasip eylesin insaAllah
G gulisahra Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2025 120 27 13 24 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #23 zumra busra .!.: Çok teşekkür ederim Tabi ki ederim Rabbim sizede isteyen herkese hayırlısı mübareği ile nasip eylesin insaAllah Genişletmek için tıkla... aminnn Allah razı olsun
zumra busra .!.: Çok teşekkür ederim Tabi ki ederim Rabbim sizede isteyen herkese hayırlısı mübareği ile nasip eylesin insaAllah Genişletmek için tıkla... aminnn Allah razı olsun
zumra busra Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 23 9 1 31 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #24 gulisahra .!.: belirtilerinizi anlatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Bel ve kasık ağrısı göğüste hassasiyet kasıkta kramplar uyku hali
gulisahra .!.: belirtilerinizi anlatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Bel ve kasık ağrısı göğüste hassasiyet kasıkta kramplar uyku hali
G gulisahra Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2025 120 27 13 24 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #25 zumra busra .!.: Bel ve kasık ağrısı göğüste hassasiyet kasıkta kramplar uyku hali Genişletmek için tıkla... ne zaman başladı bu belirtiler reglinize kaç gün kala öğrendiniz
zumra busra .!.: Bel ve kasık ağrısı göğüste hassasiyet kasıkta kramplar uyku hali Genişletmek için tıkla... ne zaman başladı bu belirtiler reglinize kaç gün kala öğrendiniz
zumra busra Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 23 9 1 31 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #26 gulisahra .!.: ne zaman başladı bu belirtiler reglinize kaç gün kala öğrendiniz Genişletmek için tıkla... Adetten 1 hafta önce başladı canım
gulisahra .!.: ne zaman başladı bu belirtiler reglinize kaç gün kala öğrendiniz Genişletmek için tıkla... Adetten 1 hafta önce başladı canım
B Birumutturr Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 305 97 13 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #27 zumra busra .!.: Merhaba sonucum çıktı beta hcg değerim 51 hamileyim sanırım ama daha çok küçük adetime bir gün vardı Genişletmek için tıkla... Maşşallah Rabbin sağlıcakla kucakladığın günleride nasip etsin
zumra busra .!.: Merhaba sonucum çıktı beta hcg değerim 51 hamileyim sanırım ama daha çok küçük adetime bir gün vardı Genişletmek için tıkla... Maşşallah Rabbin sağlıcakla kucakladığın günleride nasip etsin
B Birumutturr Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 305 97 13 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #28 gulisahra .!.: anladım 7 gün var demekki bekleyeceğiz inşallah vardır Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olur insallah seninde bebek haberini alırız inşallah
gulisahra .!.: anladım 7 gün var demekki bekleyeceğiz inşallah vardır Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olur insallah seninde bebek haberini alırız inşallah
G gulisahra Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2025 120 27 13 24 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulisahra #29 zumra busra .!.: Adetten 1 hafta önce başladı canım Genişletmek için tıkla... anladım çok teşekkür ediyorum
zumra busra .!.: Adetten 1 hafta önce başladı canım Genişletmek için tıkla... anladım çok teşekkür ediyorum