Gebeliğe Hazırlık Hanımlar ovulasyon testim reglime 8 gün ikinci çizgi silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulisahra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
120
27
13
24
Arkadaşlar merhaba benim pik günüm adetimden 3 gün sonraydı değerlendirdik bir süre silik çizgi devam etti sonrasında tamamen yok oldu şimdi reglime 8 gün var yine silik çizgi çıkmaya başladı anlamı nedir ???

Bu platformda bir çok kişi ovulasyonla gebe oldugunu öğreniyor.. sizinde insallah oyledir biraz sabredin bence 1 2 gun kala kaset testle ogrenebilirsiniz insallah hayirlisi olur

Bu platformda bir çok kişi ovulasyonla gebe oldugunu öğreniyor.. sizinde insallah oyledir biraz sabredin bence 1 2 gun kala kaset testle ogrenebilirsiniz insallah hayirlisi olur
Çok teşekkür ederim umarım hayırlısı ile benimledir Allah isteyen herkese nasip etsin bir şey daha sormak istiyorum benim göğüslerimde acı var ama hamilelikteki hasasiyet nasıl oluyor bilginiz var mı acaba

Çok teşekkür ederim umarım hayırlısı ile benimledir Allah isteyen herkese nasip etsin bir şey daha sormak istiyorum benim göğüslerimde acı var ama hamilelikteki hasasiyet nasıl oluyor bilginiz var mı acaba
Gögüs uclari sertlesir acı olur boyle dokununca bile acima hissi olur kasıklarda ağri gibi batma gibi his olur baslarda bu belirtiler yaygın olarak gorulur..
Amin insallah canım

Gögüs uclari sertlesir acı olur boyle dokununca bile acima hissi olur kasıklarda ağri gibi batma gibi his olur baslarda bu belirtiler yaygın olarak gorulur..
Amin insallah canım
Bende göğüs ucu dahil çevresi dokununca aşırı acıyor bir iki gün önce de adet olacakmış gibi hafif kasık ağrısı girdi o kadar

Bende göğüs ucu dahil çevresi dokununca aşırı acıyor bir iki gün önce de adet olacakmış gibi hafif kasık ağrısı girdi o kadar
O zaman hamile olma durumunuz çok yuksek bende o sekilde belirtiler yasamistim diger belirtiler sonradan yuklenmisti bu surecte dikkat et kendine umarım bu 8 gun cabuk gecer senin için biran önce o guzel haberi burdan bizde ogreniriz

O zaman hamile olma durumunuz çok yuksek bende o sekilde belirtiler yasamistim diger belirtiler sonradan yuklenmisti bu surecte dikkat et kendine umarım bu 8 gun cabuk gecer senin için biran önce o guzel haberi burdan bizde ogreniriz
Çok tatlı konuşuyorsunuz rabbim bu güzel haberi almayı nasip etsin çok teşekkür ederim haber alırsam inşallah olumlu ya da olumsuz yazacağım siz gebeliği regli geciktikten sonra mı öğrendiniz ?

Benimde adetime 2 gün var bugün comfort erken hamilelik testi yaptım testim silik çıktı hamilemiyim acaba bilmiyorum. Bakar mısınız hanimlar

Eklentiler

• IMG-20250409-WA0000.webp
    11 KB · Görüntüleme: 30
Çok tatlı konuşuyorsunuz rabbim bu güzel haberi almayı nasip etsin çok teşekkür ederim haber alırsam inşallah olumlu ya da olumsuz yazacağım siz gebeliği regli geciktikten sonra mı öğrendiniz ?
Belki kotu ornek olcak ama ben reglime 6 gun kala ogrenmistim siz yinede varsa bebis yeniyse negatif gorurseniz modunuz duser yapmayın bekleyin

Benimde adetime 2 gün var bugün comfort erken hamilelik testi yaptım testim silik çıktı hamilemiyim acaba bilmiyorum. Bakar mısınız hanimlar
Ne kadar surede gordunuz 2. Cizgiyi markalardan cok anlamiyorum anlayanlar var gorurler belki yorum yaparlar. 2. Cizgi ilk 5 dk icinde ciktiysa ihtimal cok cok yuksek hatta yuksekde demiyim yani gebelik var diyebilirim. Hatta kan verip ogrenebilirsiniz cift cizgi gordum evde test yaptim dersiniz saglik ocagindan

Beş dk içinde gördüm çizgiyi bugünde kan tahlili verdim. Hayırlı sonuçlar olur İnsaAllah tekrar idrar testi yaptım yine çizgi belirdi

Tekrardan merhaba ovulasyon testim bu sabah yaptığımda normale göre çok daha silik çıktı çok az gözüküyordu sizce yine hamilelik belirtisi mi
Merhaba ovulasyon testi ile gebelik belirlenmez aslinda reglinize ne kadar var belki 2 kez yumurtlamissinizdir (2 kere yumurtlama ile ilgili cok konuya denk geldim ama tam bilgim yok senide sasirtmak istemem) eger regl yakinda 2 3 gun varsa bekle derim regl geciktiyse hemen kan verip net sekilde noktalayabilirsiniz insallah bebis vardir

anladım 7 gün var demekki bekleyeceğiz inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…