Çok teşekkür ederim umarım hayırlısı ile benimledir Allah isteyen herkese nasip etsin bir şey daha sormak istiyorum benim göğüslerimde acı var ama hamilelikteki hasasiyet nasıl oluyor bilginiz var mı acabaBu platformda bir çok kişi ovulasyonla gebe oldugunu öğreniyor.. sizinde insallah oyledir biraz sabredin bence 1 2 gun kala kaset testle ogrenebilirsiniz insallah hayirlisi olur
Gögüs uclari sertlesir acı olur boyle dokununca bile acima hissi olur kasıklarda ağri gibi batma gibi his olur baslarda bu belirtiler yaygın olarak gorulur..Çok teşekkür ederim umarım hayırlısı ile benimledir Allah isteyen herkese nasip etsin bir şey daha sormak istiyorum benim göğüslerimde acı var ama hamilelikteki hasasiyet nasıl oluyor bilginiz var mı acaba
Bende göğüs ucu dahil çevresi dokununca aşırı acıyor bir iki gün önce de adet olacakmış gibi hafif kasık ağrısı girdi o kadarGögüs uclari sertlesir acı olur boyle dokununca bile acima hissi olur kasıklarda ağri gibi batma gibi his olur baslarda bu belirtiler yaygın olarak gorulur..
Amin insallah canım
O zaman hamile olma durumunuz çok yuksek bende o sekilde belirtiler yasamistim diger belirtiler sonradan yuklenmistiBende göğüs ucu dahil çevresi dokununca aşırı acıyor bir iki gün önce de adet olacakmış gibi hafif kasık ağrısı girdi o kadar
Çok tatlı konuşuyorsunuz rabbim bu güzel haberi almayı nasip etsin çok teşekkür ederim haber alırsam inşallah olumlu ya da olumsuz yazacağım siz gebeliği regli geciktikten sonra mı öğrendiniz ?O zaman hamile olma durumunuz çok yuksek bende o sekilde belirtiler yasamistim diger belirtiler sonradan yuklenmistibu surecte dikkat et kendine umarım bu 8 gun cabuk gecer senin için biran önce o guzel haberi burdan bizde ogreniriz
Belki kotu ornek olcak ama ben reglime 6 gun kala ogrenmistimÇok tatlı konuşuyorsunuz rabbim bu güzel haberi almayı nasip etsin çok teşekkür ederim haber alırsam inşallah olumlu ya da olumsuz yazacağım siz gebeliği regli geciktikten sonra mı öğrendiniz ?
Ne kadar surede gordunuz 2. Cizgiyi markalardan cok anlamiyorum anlayanlar var gorurler belki yorum yaparlar. 2. Cizgi ilk 5 dk icinde ciktiysa ihtimal cok cok yuksek hatta yuksekde demiyim yani gebelik var diyebilirim. Hatta kan verip ogrenebilirsiniz cift cizgi gordum evde test yaptim dersiniz saglik ocagindanBenimde adetime 2 gün var bugün comfort erken hamilelik testi yaptım testim silik çıktı hamilemiyim acaba bilmiyorum. Bakar mısınız hanimlar
Çok şanslısınız maşallah çok sevindim bende bekleyeceğim hayırlısı neyse o olur sonuçtaBelki kotu ornek olcak ama ben reglime 6 gun kala ogrenmistimsiz yinede varsa bebis yeniyse negatif gorurseniz modunuz duser yapmayın bekleyin
Beş dk içinde gördüm çizgiyi bugünde kan tahlili verdim. Hayırlı sonuçlar olur İnsaAllah tekrar idrar testi yaptım yine çizgi belirdiNe kadar surede gordunuz 2. Cizgiyi markalardan cok anlamiyorum anlayanlar var gorurler belki yorum yaparlar. 2. Cizgi ilk 5 dk icinde ciktiysa ihtimal cok cok yuksek hatta yuksekde demiyim yani gebelik var diyebilirim. Hatta kan verip ogrenebilirsiniz cift cizgi gordum evde test yaptim dersiniz saglik ocagindan
maşallah güzel haberler alın inşallahBeş dk içinde gördüm çizgiyi bugünde kan tahlili verdim. Hayırlı sonuçlar olur İnsaAllah tekrar idrar testi yaptım yine çizgi belirdi
Hadi hayırlısı olsun canım maşşallah diyeyim beta degerin cikinca haber verBeş dk içinde gördüm çizgiyi bugünde kan tahlili verdim. Hayırlı sonuçlar olur İnsaAllah tekrar idrar testi yaptım yine çizgi belirdi
Tekrardan merhaba ovulasyon testim bu sabah yaptığımda normale göre çok daha silik çıktı çok az gözüküyordu sizce yine hamilelik belirtisi miHadi hayırlısı olsun canım maşşallah diyeyim beta degerin cikinca haber
Merhaba ovulasyon testi ile gebelik belirlenmez aslinda reglinize ne kadar var belki 2 kez yumurtlamissinizdir (2 kere yumurtlama ile ilgili cok konuya denk geldim ama tam bilgim yok senide sasirtmak istemem) eger regl yakinda 2 3 gun varsa bekle derim regl geciktiyse hemen kan verip net sekilde noktalayabilirsiniz insallah bebis vardirTekrardan merhaba ovulasyon testim bu sabah yaptığımda normale göre çok daha silik çıktı çok az gözüküyordu sizce yine hamilelik belirtisi mi
Merhaba sonucum çıktı beta hcg değerim 51 hamileyim sanırım ama daha çok küçük adetime bir gün vardıHadi hayırlısı olsun canım maşşallah diyeyim beta degerin cikinca haber ver
anladım 7 gün var demekki bekleyeceğiz inşallah vardırMerhaba ovulasyon testi ile gebelik belirlenmez aslinda reglinize ne kadar var belki 2 kez yumurtlamissinizdir (2 kere yumurtlama ile ilgili cok konuya denk geldim ama tam bilgim yok senide sasirtmak istemem) eger regl yakinda 2 3 gun varsa bekle derim regl geciktiyse hemen kan verip net sekilde noktalayabilirsiniz insallah bebis vardir
yaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum rabbim onu size bağışlasın bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurMerhaba sonucum çıktı beta hcg değerim 51 hamileyim sanırım ama daha çok küçük adetime bir gün vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?