• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar mutfakta bir sorunum var!!!!

Aynı sorun bizde de vardı. Bide ben nefret ederim böceklerden rüyama falan giriyolardı :) İğrenç bi duygu yani çok iyi bilirim.. Eşimin arkadaşı bu işi yapıyor onu çağırdık geldi 3 günde sorunum çözüldü. İstanbul'da hizmet veriyor zaten kendisi bu da web sitesi.. Ordan numaraya ulaşabilirsiniz.. http://flashpest.com Bu arada sitesini de eşim yapıyor :)

Aynı sorun bizde de vardı. Bide ben nefret ederim böceklerden rüyama falan giriyolardı :) İğrenç bi duygu yani çok iyi bilirim.. Eşimin arkadaşı bu işi yapıyor onu çağırdık geldi 3 günde sorunum çözüldü. İstanbul'da hizmet veriyor zaten kendisi bu da web sitesi.. Ordan numaraya ulaşabilirsiniz.. http://flashpest.com Bu arada sitesini de eşim yapıyor :)

Yarın hemen arayacağımm. Benim derdim yavru yavru çıkıyoar zehirlenip ölüyolar yuvaya geri dönemiyorlar. Yuvadakiler de gebermiyorlar. İnşallah çözüm bulabilirler. Acaba yan daireden geliyor olabilirler mi mutfak duvarlarımız sırtt sırta

bir sitede bunu gördüm, her şeyi denemiş ama sonuç alamamış. en son bu ürün sayesinde kurtulmuş. belki sizede faydası olur.

Ben detan maxi ile kurtuldum,çok yoktu ama yinede tek tük bile olsa böcek böcektir,6 ay etkili,gezdiği yerde üzerine yapışıyor ve yuvaya gidince topunu zehirliyor,etkilerini okuyun netten hemen alacaksınız eminim,
kıyı köşe ,giderler,dolap altları neresi varsa sıkın sadece öldürmüyor bu ilaç yuvayı da yok ediyor,mutlaka tavsiye ederim,kökten çözüm,ilaçlama firmaları da etkili tabi ,ben aramıştım ,160 tl demişti ,uygun geldi ama detan maxi yi keşfedince vazgeçtim.

Yarın hemen arayacağımm. Benim derdim yavru yavru çıkıyoar zehirlenip ölüyolar yuvaya geri dönemiyorlar. Yuvadakiler de gebermiyorlar. İnşallah çözüm bulabilirler. Acaba yan daireden geliyor olabilirler mi mutfak duvarlarımız sırtt sırta

Birsürü yöntemleri oluyor onların ama bize yapılan. Böceklerin yoğun olarak dolaştığı mutfak, banyo ve yatak odasının belirli yerlerine jel sıkıldı.. Tabi sadece jel sıkmadı özellikle mutfağı elden geçirdi böceklerin yuvalarını buldu falan.. Ondan sonraki günlerde böcek ölülerini topladım. Ara ara kontrol ettim geceleri hiç böcek görmedim. O kadar çok böcek vardı ki zannetmezdim çözüme ulaşacağını ama baya işe yaradı.

Hanımlar merhaba , geçen yıl yeni bir eve taşındım ve bu yıl temmuz ayından beri mutfaktan dolapların altından böcek çıkıyor. Evde bayerin ilacıyla ilaçlama yaptım jel ilaç alıp mutfağın her yerine bulaşık makinesinin altına ocağın altına köşelere ilaç koydum.
Ancak böcekler hala çıkıyor. Bu arada giderleri de her gece tıkıyorum. Bu yavru hamam böcekleri yemi yediklerinde yuvalarına taşıyamıyorlar geberip gidiyorlar.Bu konuda acilen önerilere ihtiyacım . Böcek ilaçlama şirketlerinden verim alan da varsa şirketin adıyla öneride bulunursa çok sevinirim.

sana kesin kurtulabileceğin bi yöntemden bahsediyim.
Aynısı geçen sene ben nişanlıyken annemin evinde oldu mutfak resmen kaynıyordu hele bulaşık makinasını açınca 30 ar 40 ar tane çıkıyodu.ıyyyyy artık evi yakmak istiyodu annem :)
Ne apartman ilaçlaması nede ev falan işe yaramadı çoğaldılar 170 liraya tüm haşerileri uzaklaştıran bi cihaz aldık yerin altındakiler bile titreşimden kaçıyolarmış.Ama oda kurtarması neysee
Bi akrabamız villa satın almıştı onun başınada gelmiş bişey duymuş patates...ilaç alıyosun eczaneden patatesle yoğuruyosun küçük küçük yuvarlayıp heryere atıyosun.kurtulmuş öylece
Bende ertesi gün gittim eczaneye patatese karıştırılan ilaç dedim eczacı ölçtü verdi beyaz kireç gibi 2 lira tuttu sadece,eve geldim patates haşladım ezdim ilaçla karıştırdım ufak misketler yapıp her şeyin altına yuvarladım,dolaplar aygaz buzdolabı aklına ne gelirse kapı köşelerini sıkıştırdım.
Tam 3-4 gün içinde tamamen temizlendi.ŞOK olduk resmen.Çünkü o bi illetti.
O dönem kahraman seçildim.Bu kadar kolay olacağını düşünemedim inanmadm yani.
İlaçlamadan önce falan bunu dene mutlaka.Şiddetle tavsiye ediyorum.1 sene oldu hiç bişey bizim evde :)çeyizime sıçrıycak diye çok korkmuştum onun 1 tanesinin gelmesi yeter demişlerdi çünkü

merhaba benimde sorunum aynıydı iğrenç mahluklar herşeyi denedim sonuç olmadı .kızım küçük ve bünyesi çok hassas ,ilaçlama yaptırmaya karar verdim ama kullandıkları ilaçlarla ilgili tereddütlerim vardı.araştırıp güvenilir bir firmayı çağırdm gelen ekip zirrat teknikeri ve konusunda son derece uzman biriydi aklımdaki tüm sorulara yanıt aldım ve mutlu sonnn .akşamları tedirgin kalkmıyorum yatağımdan.Hem sıvı hem jel uygulama yaptılar kesin çözüm oldu

Tüylerim diken diken oldu bir an :2:
yorumları okuyunca eski hatıralarım geldi
eski evimizde mutfakta siyah üzüm yerken,bir tanesi halıya düşmüştü.
yere eğilip aldım tam elimle silkeleyip ağzıma atacakken :56:
bide baktım ki yavrusu :52:

ben daha bu böcekleri tamamen ortadan kaldıran bir yöntem duymadım.
en ufak, çıkmaz dediğin yerden bile çıkıyorlar.
hatta antalya gibi şehirlerde böyle kahverengi ve üstüne üstüne uçanları var :25:

sadece kendi dairenizi değil de bütün binayı komple,diğer daireler dahil,her köşesini ilaçlamak
biraz iyi geliyor,belli bir süre rahat edersiniz.

annemler mutfağı yenilemeden önce onlarında tezgahın içinden,çekmecelerden arada çıkardı böcek
annem hiç bişey koymazdı oraya 3,5 defa yıkardı falan..
komple mutfak dolaplarını tezgahıvs..yeniden yaptırdılar kurtuldular o beladan da..

Çıktığı yerleri bulup bütün delikleri beton veya alçı vb şeyler ile kapatman lazım. Her gece evi supurerek temizlemelisin. Evde yiyecek buldukları zaman o yemler bir işe yaramaz.

Back