Hanımlar merhaba , geçen yıl yeni bir eve taşındım ve bu yıl temmuz ayından beri mutfaktan dolapların altından böcek çıkıyor. Evde bayerin ilacıyla ilaçlama yaptım jel ilaç alıp mutfağın her yerine bulaşık makinesinin altına ocağın altına köşelere ilaç koydum.
Ancak böcekler hala çıkıyor. Bu arada giderleri de her gece tıkıyorum. Bu yavru hamam böcekleri yemi yediklerinde yuvalarına taşıyamıyorlar geberip gidiyorlar.Bu konuda acilen önerilere ihtiyacım . Böcek ilaçlama şirketlerinden verim alan da varsa şirketin adıyla öneride bulunursa çok sevinirim.
acaba dolaplarinizin alti nemli filan mi ?
ay hamam böceginden cok tiksinirim ya..
canı bız bır sırket cagırdık oluşu dışında görmez oldu o tıskınc hayvancıkları ozellıklede gece çıkarlardı utlaka ılaclatın derı bır yuurtlamada 40 adet bırakıyorlarmış ben yavrusnuda gormustu evde
Nasıl bir ilaçlama yapıldı. Kokulu mu evde kaldınız mı ilaçlama yapıldığı gün . Hala var mı artık bitti mi
Hamamböceğinin olduğu yerde komple bütün apartmanı ilaçlatmanız gerekiyor aksi halde yıllar geçse de tamamen kurtulamazsınız.
Çok çabuk ve çok yayılan pis bir şey, genelde kömürlükten, apartman boşluğundan falan gelir. Geldikleri yerde üredikleri gibi böyle gittkleri yerlerde de ürerler. Kısacası bütün apartmanda yumurtaları vardır muhtemelen
Hamamböceğinin olduğu yerde komple bütün apartmanı ilaçlatmanız gerekiyor aksi halde yıllar geçse de tamamen kurtulamazsınız.
Çok çabuk ve çok yayılan pis bir şey, genelde kömürlükten, apartman boşluğundan falan gelir. Geldikleri yerde üredikleri gibi böyle gittkleri yerlerde de ürerler. Kısacası bütün apartmanda yumurtaları vardır muhtemelen
Binada ilaçlama yapıldı. Üzerinden 3 hafta geçti sonuç çok da değişmedi.
yok canım tamamen kokusuz heryere sıktı
sadece bır saat uzak kalmanız yeterlı dedı cok sık görmeme rağmen ılaclama sonrası sadece olulerını gordum
65 tl gıbı bır rakama ılacladılar cok sukur kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?