• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar mutfakta bir sorunum var!!!!

balkovan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
121
5
26
İstanbul
Hanımlar merhaba , geçen yıl yeni bir eve taşındım ve bu yıl temmuz ayından beri mutfaktan dolapların altından böcek çıkıyor. Evde bayerin ilacıyla ilaçlama yaptım jel ilaç alıp mutfağın her yerine bulaşık makinesinin altına ocağın altına köşelere ilaç koydum.
Ancak böcekler hala çıkıyor. Bu arada giderleri de her gece tıkıyorum. Bu yavru hamam böcekleri yemi yediklerinde yuvalarına taşıyamıyorlar geberip gidiyorlar.Bu konuda acilen önerilere ihtiyacım . Böcek ilaçlama şirketlerinden verim alan da varsa şirketin adıyla öneride bulunursa çok sevinirim.

acaba dolaplarinizin alti nemli filan mi ?
ay hamam böceginden cok tiksinirim ya.. :22:

Hanımlar merhaba , geçen yıl yeni bir eve taşındım ve bu yıl temmuz ayından beri mutfaktan dolapların altından böcek çıkıyor. Evde bayerin ilacıyla ilaçlama yaptım jel ilaç alıp mutfağın her yerine bulaşık makinesinin altına ocağın altına köşelere ilaç koydum.
Ancak böcekler hala çıkıyor. Bu arada giderleri de her gece tıkıyorum. Bu yavru hamam böcekleri yemi yediklerinde yuvalarına taşıyamıyorlar geberip gidiyorlar.Bu konuda acilen önerilere ihtiyacım . Böcek ilaçlama şirketlerinden verim alan da varsa şirketin adıyla öneride bulunursa çok sevinirim.

Hangi şehir.. ??

canı bız bır sırket cagırdık oluşu dışında görmez oldu o tıskınc hayvancıkları ozellıklede gece çıkarlardı utlaka ılaclatın derı bır yuurtlamada 40 adet bırakıyorlarmış ben yavrusnuda gormustu evde

canı bız bır sırket cagırdık oluşu dışında görmez oldu o tıskınc hayvancıkları ozellıklede gece çıkarlardı utlaka ılaclatın derı bır yuurtlamada 40 adet bırakıyorlarmış ben yavrusnuda gormustu evde

Nasıl bir ilaçlama yapıldı. Kokulu mu evde kaldınız mı ilaçlama yapıldığı gün . Hala var mı artık bitti mi

Hamamböceğinin olduğu yerde komple bütün apartmanı ilaçlatmanız gerekiyor aksi halde yıllar geçse de tamamen kurtulamazsınız.
Çok çabuk ve çok yayılan pis bir şey, genelde kömürlükten, apartman boşluğundan falan gelir. Geldikleri yerde üredikleri gibi böyle gittkleri yerlerde de ürerler. Kısacası bütün apartmanda yumurtaları vardır muhtemelen:50:

Nasıl bir ilaçlama yapıldı. Kokulu mu evde kaldınız mı ilaçlama yapıldığı gün . Hala var mı artık bitti mi

yok canım tamamen kokusuz heryere sıktı
sadece bır saat uzak kalmanız yeterlı dedı cok sık görmeme rağmen ılaclama sonrası sadece olulerını gordum
65 tl gıbı bır rakama ılacladılar cok sukur kurtulduk

Hamamböceğinin olduğu yerde komple bütün apartmanı ilaçlatmanız gerekiyor aksi halde yıllar geçse de tamamen kurtulamazsınız.
Çok çabuk ve çok yayılan pis bir şey, genelde kömürlükten, apartman boşluğundan falan gelir. Geldikleri yerde üredikleri gibi böyle gittkleri yerlerde de ürerler. Kısacası bütün apartmanda yumurtaları vardır muhtemelen:50:

aa evet evet ılaclama yapan ada ınerken apartmanı ve bodrum katlarımızıda ılacladı ay o gun gırısten cıkısa hep olulerı vardı
noralde onu ayrı yapıyorlarmış fakat adamın ıyı gününe denk geldık sanırım

şu hayatta en tiksindiğim şeydir hamamböceği. istanbul bu konuda hakikaten birinci. bir akrabamızın evinde milyonlarca vardı bunlardan. gece ışık açıkken falan kanepelerin üstünde cirit atıyorlardı.ışıklar sönünce ise yastıkların üstünde bile dolaşıyorlarmış.ben de gözümle gördüm , korkunçtu. ilaçlama ile önüne geçtiler ancak.ama bir kere değil tam üç kere. ancak etkili oldu.

Binada ilaçlama yapıldı. Üzerinden 3 hafta geçti sonuç çok da değişmedi.

Bendede aynı sorun vardı. evde biz değil sanki onlar yaşıyordu daha çok gece ortaya çıkarlar bizde gündüzde bi farkı yoktu o kadar aşırıydılarki artıkk.. :47: aklıma geldikçe tiksiniyorum..
mutfakta yuvalarını buldum hem yuvayı hem bütün mutfağı ilaca boğdum ondan sonra 1 hafta filan tek tek sersemce dolaşıp sonra ölüyorlardı ve şuan evde birtane bile yok .. ilaç detan maxı böceği hemen öldürmüyor 12 saat etkili yuvasına gidince diğer böceklerede bulaşıyor etkisi .. her akşam yatmadan çok gördüğünüz yerlerede sıkarsanız tamamıyla kurtulabilirsiniz.

Bizde dw aynı dert var...hamam böceği mi bilmiyorum ama böyle kahve rengi salak bişey....gebelde geceleri çıkıyolar.yuvalarını bulmak lazım bi kaç gündür ilaç elimizde geziyoruz...genelde kağıt olan yerleri seviyolar.onların arasından çok çıkıyolar...buzdolabının kapağındaki lastiklere bile yuva yapmışlar bunu annem keşfetmişti.dolap kapaklarının kenarlarındaki yerlerw menteşelere falan iyice ilaç sıkın...tezgahın üzerinde ne varsa heryerine ilaç sıkın.ketılın altındaki yerin kablo giren kısmında da yuvaları varmış annem hergün söküp yıkar...kolay gelsin size de çoook iğrenç bişey

Back