• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar merhabalar; sizce gebe miyim test çizgime göre ?

Canım umudunu kırmak istemem asla ama sanırım bu test miratech marka bana 4 kere yalancı,hatta bundan daha kırmızı çizgi göstermişti her seferinde kan verince sonuç hüsrandı.O yüzden beklemeden yarın gidip kan ver bence ❤️inşallah hamilesindir❤️
İnşaAllah 😔 bugün kan tahlili verdim. Sonuç olumlu çıkar inşaAllah 🌸

Bugün biraz oldu beyaz akıntı. Ama çok az. İnşaAllah sağlıklı bir gebelik olur nasip olur inşaAllah
İnşallah Allahım şu Ramazan yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı gebelik nasıp etsin . Benimde akıntım var biraz inşallah gebeliktendir

Bence bariz pozitif şimdiden hayırlı olsun diyim ben :)) Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Ayy inşaAllah öyledir 🥰 yarın öğreneceğim inşaAllah var ise gebelik kan sonucumdan. 1 yıl oldu bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin en kısa zamanda. Bizleri de güzel anneler eylesin 🤲🏻🤲🏻🌸

Henüz e-nabızda görüntülenmedi ama yarın sağlık ocağına gidip öğreneceğim inşaAllah hayırlı bi haber alırım. 😔🤲🏻🤲🏻
E nabıza düşmemesi normal bağlı olduğu hastanenin laboratuvar sonuçları kısmına girip tc ve doğum tarihinizi girerek öğrenebilirsiniz atıyorum ki ankara sağlık ocağında verdiniz Ankara Devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazın çıkar

E nabıza düşmemesi normal bağlı olduğu hastanenin laboratuvar sonuçları kısmına girip tc ve doğum tarihinizi girerek öğrenebilirsiniz atıyorum ki ankara sağlık ocağında verdiniz Ankara Devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazın çıkar
Kayıt numarasını da istiyorlar 😔 onun fotosunu çekmeyi unutmuşum 😔 bugün öğlen gidip öğrenirim inşaAllah 😔

İlk 5 dk’da çıktı, inşaAllah doğrudur. Miratech iyi denilmedi yorumlarda, biraz ondan dolayı endişeliyim ama 😔
Miratech bendede devamli cift cizgi verdi ama ya yarim saat sonra yada iki saat sonra ayni sizin testiniz gibi oluyodu. İlk bes dakika icinde hatalı çıkan sonuc hic duymadim varsa arkadaslar yazar zaten. Guzel haber alirsin insaAllah

Back
X