- 19 Ocak 2021
- 244
- 81
- 48
- 34
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Allah razı olsun, inşaAllah vardır gebelikhadi hayırlı haberler olsun inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun, inşaAllah vardır gebelikhadi hayırlı haberler olsun inşallahh
Ayy inşaAllah doğrudur bu test, yorumunuzu görünce mutlu oldumİnşallah gerçektirBen de miratech ile öğrenmiştim ama bundan değildi erken gebelik testiydi.Çok hassas saptamıştı hem de
![]()
İnşaAllahCanım umudunu kırmak istemem asla ama sanırım bu test miratech marka bana 4 kere yalancı,hatta bundan daha kırmızı çizgi göstermişti her seferinde kan verince sonuç hüsrandı.O yüzden beklemeden yarın gidip kan ver benceinşallah hamilesindir
![]()
Sonuç çıktı mı canım var mı güzel haberİnşaAllahbugün kan tahlili verdim. Sonuç olumlu çıkar inşaAllah
![]()
Sağlık ocağında vermiştim kan tahlilini. Henüz çıkmadıSonuç çıktı mı canım var mı güzel haber![]()
Sonuç kaç çıktı acabaSağlık ocağında vermiştim kan tahlilini. Henüz çıkmadı![]()
Henüz e-nabızda görüntülenmedi ama yarın sağlık ocağına gidip öğreneceğim inşaAllah hayırlı bi haber alırım.Sonuç kaç çıktı acaba
Hayırlı olsun şimdidenHenüz e-nabızda görüntülenmedi ama yarın sağlık ocağına gidip öğreneceğim inşaAllah hayırlı bi haber alırım.![]()
Canım kan tahlili verdin miAynen adet öncesi![]()
Verdim ama henüz e-nabızda görünmüyorCanım kan tahlili verdin mi
Bugün biraz oldu beyaz akıntı. Ama çok az. İnşaAllah sağlıklı bir gebelik olur nasip olur inşaAllahHayırlı olsun şimdidenakıntınız var mıydı acaba beyaz süt kesiği gibi
İnşallah Allahım şu Ramazan yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı gebelik nasıp etsin . Benimde akıntım var biraz inşallah gebeliktendirBugün biraz oldu beyaz akıntı. Ama çok az. İnşaAllah sağlıklı bir gebelik olur nasip olur inşaAllah
Ayy inşaAllah öyledirBence bariz pozitif şimdiden hayırlı olsun diyim ben :)) Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Ayy inşaAllahİnşallah Allahım şu Ramazan yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı gebelik nasıp etsin . Benimde akıntım var biraz inşallah gebeliktendir
E nabıza düşmemesi normal bağlı olduğu hastanenin laboratuvar sonuçları kısmına girip tc ve doğum tarihinizi girerek öğrenebilirsiniz atıyorum ki ankara sağlık ocağında verdiniz Ankara Devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazın çıkarHenüz e-nabızda görüntülenmedi ama yarın sağlık ocağına gidip öğreneceğim inşaAllah hayırlı bi haber alırım.![]()
Genelde yarim saat sonra cikan sonuclarda hata oluyor ilk bes dakika icinde çıktıysa gebelik var demektirAminnn, inşaAllah isteyen herkese ama gebelik testi miratech. Bi kardeş hatalı test olabileceğini söylemiş![]()
İlk 5 dk’da çıktı, inşaAllah doğrudur. Miratech iyi denilmedi yorumlarda, biraz ondan dolayı endişeliyim amaGenelde yarim saat sonra cikan sonuclarda hata oluyor ilk bes dakika icinde çıktıysa gebelik var demektir![]()
Kayıt numarasını da istiyorlarE nabıza düşmemesi normal bağlı olduğu hastanenin laboratuvar sonuçları kısmına girip tc ve doğum tarihinizi girerek öğrenebilirsiniz atıyorum ki ankara sağlık ocağında verdiniz Ankara Devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazın çıkar
Miratech bendede devamli cift cizgi verdi ama ya yarim saat sonra yada iki saat sonra ayni sizin testiniz gibi oluyodu. İlk bes dakika icinde hatalı çıkan sonuc hic duymadim varsa arkadaslar yazar zaten. Guzel haber alirsin insaAllahİlk 5 dk’da çıktı, inşaAllah doğrudur. Miratech iyi denilmedi yorumlarda, biraz ondan dolayı endişeliyim ama![]()