- 18 Kasım 2019
- 5.230
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Kayıt nosu barkodda yazandı keşke resim çekseydin barkoduKayıt numarasını da istiyorlaronun fotosunu çekmeyi unutmuşum
bugün öğlen gidip öğrenirim inşaAllah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayıt nosu barkodda yazandı keşke resim çekseydin barkoduKayıt numarasını da istiyorlaronun fotosunu çekmeyi unutmuşum
bugün öğlen gidip öğrenirim inşaAllah
![]()
Evet hiç aklıma gelmedi o anKayıt nosu barkodda yazandı keşke resim çekseydin barkodu![]()
Sonuç çıkmadı mı halaEvet hiç aklıma gelmedi o an![]()
Kız nasıl sonuç buu çıkmazlara kardıEvet hiç aklıma gelmedi o an![]()
Canım sonuc belli oldumuEvet hiç aklıma gelmedi o an![]()
Ayyy benim durumum da öyleYok çektirmedim sadece gebelik öncesi muayene gittim çok şükür doktor bi sorun yok dedi zaten ondan önce 1 kimyasal gebelik gecirdim yani söyle söyleyim 1 yıldır eşimle birlikte yaşamıyoruz görev için başka sehirde ben annemlerle kalıyorum Allahın izniyle yazın bende gidicem inşaallah o zaman daha çok deneme fırsatımız olur Allahım inşallah bizede nasip eder![]()
Sendemi eşinle ayrısın kuzum çok kötü bişey evliliğimizin en güzel anlarında ayrıyız ama vardır bunda da bi hayır hiç bişey için umutsuzluğa kapılma canımAyyy benim durumum da öyle
Evet bebek bile yapamıyorum uzaklıktan :) ilk başta çok çok üzülüyordum ama alıştım .Sendemi eşinle ayrısın kuzum çok kötü bişey evliliğimizin en güzel anlarında ayrıyız ama vardır bunda da bi hayır hiç bişey için umutsuzluğa kapılma canım![]()
Bende çok üzülüyorum canım ya izine geliyo ama yumurtlama tarihime denk gelmiyo bir kere denk geldi onda da kimyasal gebelik geçirdim malesefEvet bebek bile yapamıyorum uzaklıktan :) ilk başta çok çok üzülüyordum ama alıştım .
Geçmiş olsun canım , umarım kavuşuruz bebeklerimiz olur boy boyBende çok üzülüyorum canım ya izine geliyo ama yumurtlama tarihime denk gelmiyo bir kere denk geldi onda da kimyasal gebelik geçirdim malesef
İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınGeçmiş olsun canım , umarım kavuşuruz bebeklerimiz olur boy boy![]()
Çok Şükür maşaAllah gebeyimKonu sahibi bugünde aktifmiş ama bir türlü cevap veremedimerak ettik bacım ya bi cevap ver
inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Kız merak ettik korkma bizim burdan nazarımız değmez anca destek oluruzÇok Şükür maşaAllah gebeyimkalp atışını duyana kadar bekledim cevap yazmak için. Çevreye de çok duyurmadık
![]()
Kız merak ettik korkma bizim burdan nazarımız değmez anca destek oluruz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et1 yıldır bekledik de çevreye de duyurmadık
ayy çok cansınız
çok sağ olun
İnşaAllah hepinize dua edeceğim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et![]()