- Konu Sahibi MuaLLime Rana
İnsallah test yanıltmaz ve vardır yarın mutlaka haberlerini bekliyoruz canım insallah mujdeli haberi yarın alırsıntamam İnşaAllah çok sağ olun. Test vereyim ben en iyisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah test yanıltmaz ve vardır yarın mutlaka haberlerini bekliyoruz canım insallah mujdeli haberi yarın alırsıntamam İnşaAllah çok sağ olun. Test vereyim ben en iyisi![]()
İnşaAllah ama miratech ile yapmıştım sonucumu ve güvenilir olmadığını söyledi buradaki bazı hanımlarİnsallah test yanıltmaz ve vardır yarın mutlaka haberlerini bekliyoruz canım insallah mujdeli haberi yarın alırsın
Aynen canım çoğu yanıltıyor ama sen n yaptıgın markayla bn gebelik testi yaptıgım da sonuc pozitif cıkmıs tı ama kimyasal gebelik oldugunu ogrendım snradındaİnşaAllah ama miratech ile yapmıştım sonucumu ve güvenilir olmadığını söyledi buradaki bazı hanımlarçok da ümitlenmeyim kan testi vereyim
YaaAynen canım çoğu yanıltıyor ama sen n yaptıgın markayla bn gebelik testi yaptıgım da sonuc pozitif cıkmıs tı ama kimyasal gebelik oldugunu ogrendım snradında
Adetin gectım canımYaakahverengi pıhtı geldi biraz iki üç gün önce
korktum. İnşaAllah sorun yoktur
![]()
Adet oncesıyse yerlesme kanaması da olabılırYaakahverengi pıhtı geldi biraz iki üç gün önce
korktum. İnşaAllah sorun yoktur
![]()
Adet oncesıyse yerlesme kanaması da olabıl
Aynen adet öncesiAdet oncesıyse yerlesme kanaması da olabılır
Geçti 2-3 günAdetin gectım canım
Yok çektirmedim sadece gebelik öncesi muayene gittim çok şükür doktor bi sorun yok dedi zaten ondan önce 1 kimyasal gebelik gecirdim yani söyle söyleyim 1 yıldır eşimle birlikte yaşamıyoruz görev için başka sehirde ben annemlerle kalıyorum Allahın izniyle yazın bende gidicem inşaallah o zaman daha çok deneme fırsatımız olur Allahım inşallah bizede nasip ederAminnnn kardeşim inşaAllah isteyen herkese Rabbim nasip etsin. 1 yıldır bekliyoruz ama hala diyorum ki acaba test mi hatalı. Ümidinizi kaybetmeyin kardeşim. Ben rahim filmi çektirmiştim 3 hafta önce. Tüpler açıkmış ama acaba küçük pürüzleri mi açmaya vesile oldu . Film çektirdiniz mi ?
Çok şükür kardeşim. Bizde de doktorlar sorun yok dediler ama 1 yıl tamamlanınca rahim filmi çektirmek istedim.Yok çektirmedim sadece gebelik öncesi muayene gittim çok şükür doktor bi sorun yok dedi zaten ondan önce 1 kimyasal gebelik gecirdim yani söyle söyleyim 1 yıldır eşimle birlikte yaşamıyoruz görev için başka sehirde ben annemlerle kalıyorum Allahın izniyle yazın bende gidicem inşaallah o zaman daha çok deneme fırsatımız olur Allahım inşallah bizede nasip eder![]()
İyi yapmışsın inşaallah sağlıklı bi şekilde gecer hamileliğinÇok şükür kardeşim. Bizde de doktorlar sorun yok dediler ama 1 yıl tamamlanınca rahim filmi çektirmek istedim.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin en kısa zamandaÇok şükür kardeşim. Bizde de doktorlar sorun yok dediler ama 1 yıl tamamlanınca rahim filmi çektirmek istedim.
Miratech gebelik testi güvenilir değil diyen hanımlar oldu yorumlardaİyi yapmışsın inşaallah sağlıklı bi şekilde gecer hamileliğinyani ben tam bilmiyorum doğru düzgün denemediğimiz için zatn 2 yıl vajinismus illetiyle gitti 1 yılda öyle ayrı kaldık bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek bizede
![]()
İnşallah canımm inşallah mübarek Ramazan ayı hürmetine Rabbim dualarımızı geri çevirmesinRabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin en kısa zamanda
Miratech gebelik testi güvenilir değil diyen hanımlar oldu yorumlardaben de bu marka ile yaptım testimi. O nedenle çok da ümitlenmek istemiyorum
İnşaAllah hepimize güzel hayırlı kolay ve hemen nasip olur sağlıklıca
![]()
İnşaAllah canım ama test hiç güvenilir bi test değil demek ki. Boşa ümitlenmeyim. Eğer negatif çıkarsa sıkıntı nedir çözemedim.İnşallah canımm inşallah mübarek Ramazan ayı hürmetine Rabbim dualarımızı geri çevirmesinsende hiç umudunu kaybetme olurmu Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olur bebeğin yarın kan vermeye git inşaallah düzenli şekilde değerlerinde artış olur
![]()
Bunun en doğrusu kan testi canımmİnşaAllah canım ama test hiç güvenilir bi test değil demek ki. Boşa ümitlenmeyim. Eğer negatif çıkarsa sıkıntı nedir çözemedim.![]()
AminnnnnnİnşaAllah canım ama test hiç güvenilir bi test değil demek ki. Boşa ümitlenmeyim. Eğer negatif çıkarsa sıkıntı nedir çözemedim.![]()
evetBunun en doğrusu kan testi canımm
İnşallah gerçektirHanımlar az önce yine aynı marka ile test yaptım, yine aynı çıktı. Birazdan kan vermeye gideceğim İnşaAllah
Hanımlar az önce yine aynı marka ile test yaptım, yine aynı çıktı. Birazdan kan vermeye gideceğim İnşaAllah