Hanımlar lütfen bilenler yardımcı olsun...(pko)

bebusum

Artık Daha İyiyim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
547
136
123
37
Pko rahatsızlığım var fakat yan etkileri yok adet düzenli kilo yok vs. hormon testlerim yapıldı bir sorun gözükmedi ama ultrasonda pko bariz.21.gün progestron bakıldı 20.6 çıktı ki hiç yumurta geliştirici ilaç falan kullanmadım.Bu ay yine doktordaydım 12.gün yani dün usgde bakıldı 2 yum. biri 14mm biri 10mm gördü doktorda yarın da yani 14.gün gel çatlatma iğnesi yapalım dedi.Şimdi sorum şu benim yum.kendiliğinden çatlıyorsa neden çatlatma iğnesi yapalım dedi? ve herhangi bir reçete vs. yazmadı sadece gel çatlatma iğnesi yapalım dedi hangi iğneyi alacağıma ben mi karar vereceğim kontrolüm yarın lütfen yardımcı olun...

Ovitralle var birde daha ucuz olan iğne. Siz doktorunuzu arayıp sora bilirsiniz. Ege reçete ye yazmamissa, ileride daha pahali ilaclata gerek olursa devletin karşılamasi icindir. Çünkü benimde doktorum yazmamisti. İyikide yazmamis çünkü şuan daha pahalı ilaçlar kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı olsun artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…