Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

Hoşgeldin canım çok haklisin kasmadan rahat olur aksi takdirde harcanıyor .gelecek ay döviz ve altın cinsinden liste yapacağım.sadece o ayın birikimini sonra 3 ayda birde toplu birikimlerimizi yazacağım.2 aydır bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkaracağım istikrarlı devam etmek için bunları yapmak şart.az olsun öz olsun madem

Hoşbuldum..bir dahaki ay mutlaka listede olmam lazım:)
Birde benim 2000 lira kadar param var. Borçta gerçi..500-500 ödeyecek arkadaşım geri. Onu ne yapsam nasıl yapsamda harcamasam diye düşünüyorum kara kara..iyiki çok param yok uyku falan uyumam heralde ben:)

selam canım. bence her türlü birikim yazılsın. TL, altın ve döviz şeklinde. birikim birikimdir.

sebepte öyle oluyor ki, altın ve döviz yüksek olduğunda bir çok kişi birikimini TL de tutuyor. fırsat bulur bulmaz altına veya dövize yönleniyor. tek tip birikimi kendi adıma hiç yapmadım. duruma göre

Merhaba, ben de katılabilirmiyim? Aylardır, önümüzdeki ay çeyrek almaya başlıcam diyorum ama hep erteliyorum. Belki bu konu sayesinde birikime başlayabilirim:)

bende varımm bendee bendeee
her ay sonunda bildirim yapılıyor. bu ay birikimin varsa yazarsın, konu sahibi E elantim listeye ekler. motive olma açısından bu topik çok güzel. inşallah paylaşımlar artarak devam eder. bazı başlıklara bakıyorum bir süre hızlı devam etmiş, sonra bitmiş hoş geldin aramızaaaa

hosbulduk canım bızımde vardı bırıkım topıgımız ama dagıldı. 5 6 ay baya bırıkım yapmıstım hedefım arabaydı arabanın yarısını bırıktırmıstım o topık sayesınde.. smdı aldık kredı oduyorum ama yınede bırıkıme devam

birikim iyi, israf kötüdür. tabi ki hayatı ıskalamadan, ihtiyaç sahiplerini görmezden gelecek kadar hırs yapmadan. bereketli olsun. arabanı da iyi güblerde, kazasız belasız kullan canım.

canım istikrarlı olamıyoruz o açıdan yazmıyor olabilirler .listeye eklediklerimin çoğu bildirim yapmadı.Zaten az olsun öz olsun daha iyi bence.ben konu sayesinde kendimi zorluyorum.Euro olarak birikim yaptım yoksa şimdiye harcardım.

istikrarlı şekilde yazanlarla konuyu döndürelim inşallah. insan listede birikimini görünce motive oluyor, en azından ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…