- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 103
- 34
Hoşgeldin canım çok haklisin kasmadan rahat olur aksi takdirde harcanıyor .gelecek ay döviz ve altın cinsinden liste yapacağım.sadece o ayın birikimini sonra 3 ayda birde toplu birikimlerimizi yazacağım.2 aydır bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkaracağım istikrarlı devam etmek için bunları yapmak şart.az olsun öz olsun mademİyi akşamlar..bende katılabilirmiyim aranıza. Daha önce üyeydim ama uzun zaman girmeyince ne şifrem ne kayıt olduğum mail adresimi bulamadım bir türlü. Yeni açtım bende:)
Sizi okuyunca gaza geldim yine. Daha öncede iyi para biriktirmiştim ama fazla yüklenmiştim o zaman kendime,soğudum para biriktirme fikrinden. Bu kez daha rahat olmak istiyorum. Kasmadan 1 gr yapmayı planladım her ay
selam canım. bence her türlü birikim yazılsın. TL, altın ve döviz şeklinde. birikim birikimdir.slm arkadaşlar bu ayki birikimlerimiz böyleydi.Şimdi katılımcıların istikrarlı olması için sizinde tavsiyelerinize ihtiyacım var bir kaç değişiklik yapmak istiyorum.Önce kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum.Konumuz gr ya da çeyrek altın her çeşit altın yani.ben dövizde ekledim şu sebeple.Altın ya da döviz olunca bozdurmaya kıyamıyoruz.diğer ay tl birikimini kaldıracağım.Sizce döviz birikimlerimizi yazmaya devam edelim mi yoksa sadece altın birikimi bildirimi mi yapalım.Benim amacım kendim altın almaktı ama ilk fireyi kendim verdimGelecek ay kendime ceza veriyorum hazıran ve temmzda ayrıca ağustosta dahi ya 3 çeyrek ya da 4 gr alma mecburiyetim var.euro aldım ama altının yeri başkaydı
24 ayar gram altın toplarsan olur. 22 ayar gram altın toplarsan, işçilik de alınacağı için ilave para vermen gerekir canım.Kızlar 22 gr altın toplasam , 22 gr adana burma ile değiştirebilir miyim ??
İyi de bilezik zaten 22 ayar24 ayar gram altın toplarsan olur. 22 ayar gram altın toplarsan, işçilik de alınacağı için ilave para vermen gerekir canım.
bileziği yatırım amaçlı alacaksan, bırak gramlar kalsın. yok takmak için alacaksan, vaziyet bu canım.İ
İyi de bilezik zaten 22 ayar24 ayarla 22 ayar bilezik akşam yılın enayisi seçilirim
ben de 5 gramın üzerinde alım için 120 ve altını bekliyorum. ama 1-2 gram da olsa rutini bozmamak için her ay almaya çalışıyorum. bereketli olsun inşallah2 gr altın aldım.Aslında altın çok yüksek seviyelerde ama hiç bu seviyelerin altına düşecek gibi durmuyor.
her ay sonunda bildirim yapılıyor. bu ay birikimin varsa yazarsın, konu sahibi E elantim listeye ekler. motive olma açısından bu topik çok güzel. inşallah paylaşımlar artarak devam eder. bazı başlıklara bakıyorum bir süre hızlı devam etmiş, sonra bitmişbende varımm bendee bendeee
birikim iyi, israf kötüdür. tabi ki hayatı ıskalamadan, ihtiyaç sahiplerini görmezden gelecek kadar hırs yapmadan. bereketli olsun. arabanı da iyi güblerde, kazasız belasız kullan canım.hosbulduk canım bızımde vardı bırıkım topıgımız ama dagıldı. 5 6 ay baya bırıkım yapmıstım hedefım arabaydı arabanın yarısını bırıktırmıstım o topık sayesınde.. smdı aldık kredı oduyorum ama yınede bırıkıme devam
canım istikrarlı olamıyoruz o açıdan yazmıyor olabilirler .listeye eklediklerimin çoğu bildirim yapmadı.Zaten az olsun öz olsun daha iyi bence.ben konu sayesinde kendimi zorluyorum.Euro olarak birikim yaptım yoksa şimdiye harcardım.
istikrarlı şekilde yazanlarla konuyu döndürelim inşallah. insan listede birikimini görünce motive oluyor, en azından ben öyleyimcanım istikrarlı olamıyoruz o açıdan yazmıyor olabilirler .listeye eklediklerimin çoğu bildirim yapmadı.Zaten az olsun öz olsun daha iyi bence.ben konu sayesinde kendimi zorluyorum.Euro olarak birikim yaptım yoksa şimdiye harcardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?