Hali hazırda bir çok topi vardı canım herkes her yere yazıyor. Ama asıl iş konu sahibinde sanırımcanım istikrarlı olamıyoruz o açıdan yazmıyor olabilirler .listeye eklediklerimin çoğu bildirim yapmadı.Zaten az olsun öz olsun daha iyi bence.ben konu sayesinde kendimi zorluyorum.Euro olarak birikim yaptım yoksa şimdiye harcardım.
TL, döviz ve altın olarak birikim yazılıyor. TL olmasın denmişti, sonradan genel üstek üzerine TL de birikim olarak listeye eklenecek.Hali hazırda bir çok topi vardı canım herkes her yere yazıyor. Ama asıl iş konu sahibinde sanırımSen dükkanı açık tut biz her daim geliriz. Birde bir çok kişi buraya sadece altın biriktirmek için yazmıştı sanırım. Altında alıp başını gidince herkes kalakaldı
Sen nerelerdesin canım ya :)bu ay bende kumbara yapmaya başladım. 270 lira olmuş. Eylül 1 sabahı gidip bir küçük altın geriye ne kaldıysada dolara çeviricem.10 dolar bile olsa farketmez. Ben onu birikim için ayırdım sonuçta:)
disiplinli olmak şart:)
Sen nerelerdesin canım ya :)
Biraz daha geç kalsaydın sopayla kovalardım benCanımm..nihayet buralardayım artık. kovsanız gitmem artık:)
Biraz daha geç kalsaydın sopayla kovalardım ben
Dimi yatlar katlar alınmadan gitmem diyosunKovalama kıızzz,yazık banaa..bak hedefi büyük tuttum bu kez,zeengin olmadan gitmem
Beni de alır mısınız bu gruba?Eki Görüntüle 1854452 Benzer konu vardı ama biraz sahipsiz kaldı.Bu konu ile ilgileneceğim.Ayın 15 'i önce altın alıyoruz.Altın almak için birikim yöntemlerinide paylaşabilirsiniz.30.06.2016 haziran ayı listemiz.Bildirimi her ayın sonunda yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?