Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

Hali hazırda bir çok topi vardı canım herkes her yere yazıyor. Ama asıl iş konu sahibinde sanırım Sen dükkanı açık tut biz her daim geliriz. Birde bir çok kişi buraya sadece altın biriktirmek için yazmıştı sanırım. Altında alıp başını gidince herkes kalakaldı

TL, döviz ve altın olarak birikim yazılıyor. TL olmasın denmişti, sonradan genel üstek üzerine TL de birikim olarak listeye eklenecek.

Günaydın..aslında hedef yatırım yapmaksa altının düştüğüne çıktığına bakmamak lazım.sonuçta külçe külçe altın yapmıyoruz. Alacağımız ya 1 gr ya bir küçük altın. Her ay kendimizi şartlandırıp bir tane alıp unutalım bence. İnsan indimi çıktımı derken dağılıyo. Parada harcanıp gidiyo.

Geçen yıl burası ve bir arkadaşım var onun tavsiyesiyle iyi birikim yapmıştım. Harcadım gerçi,3000 liram kaldı. Onunla işçisiz bir bilezik alıp atıcam kenara

bu ay bende kumbara yapmaya başladım. 270 lira olmuş. Eylül 1 sabahı gidip bir küçük altın geriye ne kaldıysada dolara çeviricem.10 dolar bile olsa farketmez. Ben onu birikim için ayırdım sonuçta:)
disiplinli olmak şart:)

Sen nerelerdesin canım ya :)

Hanımlar okudum okudum okudum fena halde gaza geldim

Acayip para biriktirdim su zamana kadar, üniversitede bursumu biriktirip anneme kurbanlik aldığımda doğrudur.

Ama evlendim bana bir haller oldu bir rahatlık geldi , biraz birikmisim var o hala elimde altın alicam büyük ihtimal

Beni de araniza alın 'altın kızlar'

Selam kizlaaar bende katılmak istiyorum musadenizle :) listede adım varmış gerçi ama Bayadir girememis olmakla aksatmisim buraları :) benim bu ay ki birikimim 100 euro. Sadece altın yazmayın kizlar ben biraz euro da devam etmek istiyorum çünkü :)

Hosbuldum yanı ayın sonunda öyle mi

@

Janita çok sağol canım şuan ben bile uç kuruşun hesabını yapıyorum kendime,alismistim harcamaya ama böyle çok güzel olacak

Beni de alır mısınız bu gruba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…