Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

500 USD döviz hesabıma,2 gr da altın hesabıma yatırdım. allah hepimizin kazancına bereket versin.

Allah bereket versin ben 50 Euro aldım sadece.siz yazın bu hafta temmuz ayı olarak listeye ekleyecegim arkadaslar

slm arkadaşlar bu ayki birikimlerimiz böyleydi.Şimdi katılımcıların istikrarlı olması için sizinde tavsiyelerinize ihtiyacım var bir kaç değişiklik yapmak istiyorum.Önce kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum.Konumuz gr ya da çeyrek altın her çeşit altın yani.ben dövizde ekledim şu sebeple.Altın ya da döviz olunca bozdurmaya kıyamıyoruz.diğer ay tl birikimini kaldıracağım.Sizce döviz birikimlerimizi yazmaya devam edelim mi yoksa sadece altın birikimi bildirimi mi yapalım.Benim amacım kendim altın almaktı ama ilk fireyi kendim verdim Gelecek ay kendime ceza veriyorum hazıran ve temmzda ayrıca ağustosta dahi ya 3 çeyrek ya da 4 gr alma mecburiyetim var.euro aldım ama altının yeri başkaydı

evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum tabiki illa altın demiyorum düşmesinide bekleyeceğz elbette

İyi akşamlar..bende katılabilirmiyim aranıza. Daha önce üyeydim ama uzun zaman girmeyince ne şifrem ne kayıt olduğum mail adresimi bulamadım bir türlü. Yeni açtım bende:)
Sizi okuyunca gaza geldim yine. Daha öncede iyi para biriktirmiştim ama fazla yüklenmiştim o zaman kendime,soğudum para biriktirme fikrinden. Bu kez daha rahat olmak istiyorum. Kasmadan 1 gr yapmayı planladım her ay

hoşgeldin , bende eski uyeyim ama şifre mail sorunu yaşadım yeniden adres açtım ... yazmıyordum ama sürekli takip ediyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…