- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
neden şimdi değil de aralık? bu arada hoş geldinizInşallah aralıktan sonra aranızdayim listede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden şimdi değil de aralık? bu arada hoş geldinizInşallah aralıktan sonra aranızdayim listede
burda da bildirim mi yapıyorduk yahu? e ben daha önce hiç yapmadım, çizelge nerde?Evet kızlar ayın son günü bildirim günü :)
Ahahah canım benim topikte yıllık yapılıyor da çizelge oluşturmayacağım ben. Gerçi benim topikte herkes başladığı tarihi hatırlıyosa belki oluştururum günü gelene de hatırlatırız oyle de yapılabilir :)burda da bildirim mi yapıyorduk yahu? e ben daha önce hiç yapmadım, çizelge nerde?
ayy ben konuları karıştırmışım. senin topik zannettim Bensendetutuklukaldim
ohoooo ben imkansız hatırlamam. kendimi bildim bileli hep biriktiriyorum. nerden hatırlayım?ama miladı evlendikten sonra kabul edersem bir şeyler çıkar.Ahahah canım benim topikte yıllık yapılıyor da çizelge oluşturmayacağım ben. Gerçi benim topikte herkes başladığı tarihi hatırlıyosa belki oluştururum günü gelene de hatırlatırız oyle de yapılabilir :)
neden şimdi değil de aralık? bu arada hoş geldiniz
30 ya da 31 sanırım:) ama temmuz listesini göremedim ki ben ağustos listesi yapılır inşallah beni de alırlarKızlar merhaba beni de aranıza alıiiin yarın mı söylüyoruz
Merhaba cnm kasim annelerinin tanıyorumseni bende hem orda hem bburdayımartikk:)nisamelek post: 47844245 .!.:Bende katılmak istiyorum listeye ekleyin lütfen :)) ay sonumu yazacağız
Bebisleri beklerken birikim de yapabiliriz inşallahMerhaba cnm kasim annelerinin tanıyorumseni bende hem orda hem bburdayımartikk:)