• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

burda da bildirim mi yapıyorduk yahu? e ben daha önce hiç yapmadım, çizelge nerde? :KK48:

ayy ben konuları karıştırmışım. senin topik zannettim Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim :rolleyes::rolleyes::confused::confused:
Ahahah :D canım benim topikte yıllık yapılıyor da çizelge oluşturmayacağım ben. Gerçi benim topikte herkes başladığı tarihi hatırlıyosa belki oluştururum günü gelene de hatırlatırız oyle de yapılabilir :)

Ahahah :KK70: canım benim topikte yıllık yapılıyor da çizelge oluşturmayacağım ben. Gerçi benim topikte herkes başladığı tarihi hatırlıyosa belki oluştururum günü gelene de hatırlatırız oyle de yapılabilir :)
ohoooo ben imkansız hatırlamam. kendimi bildim bileli hep biriktiriyorum. nerden hatırlayım?ama miladı evlendikten sonra kabul edersem bir şeyler çıkar. :KK52:

A evet haziran var temmuz yok . Neyse yaparsanıp beni de alinn :) ben tl biriktirdim ama altına cevirmedim

Slm beni de alın aranıza bir süredir boşladım biriktirme işini öncesinde biriktirdiklerimle iki kredi kartımı kapattım. Ödememiz gereken krediler var o yüzden çok büyük birikimler yapamam ama kendime ayırdığım bütçeden gr altın alacağım.Birde kumbara aldım.Araba almak istiyorum.En azından peşinatı biriktirmeliyim.

Benim birikim altın olarak yok henüz ay sonunda ancak olur kumbaraya atıyorum bir haftadır yüzü geçmiştir ama açılmıyor ay sonu kırıp bakıcam

Back