Aramıza hoşgeldin, Rabbim bereket versin bol birikimlerin olsun cnmmeraba yeni katıldım aranıza , hepinize bol kazançlı birikimler , geçen hafta 5 tane cumhuriyet aldım , yüksekti ama birikmişim vardı , her ay gram altın çeyrek almaya çalışıyorum , zamanında tüm banka araçlarını kullanrak yatırım yaptım kazandım da ama altının canlı olması başka bir duyguymuş :) oğlumun hesabı aynı , kumbarasına atıyoruz toplayıp altın alıyorum şimdi bir cumhuriyet parası çıkmıştır , bu ay derin dondurucu istiyorum , bakıcıya zam yaptım , kartları kapattım sayılır , gelirimiz giderimizle yarışıyor ama şükür az çok birikim yapıyorum , maaşımı dolar olarak alıyorum , o da bi yerde iyi oluyor . kendime ait kumbaram var , onda birikeni de altına çeviriyorum , yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)
meraba , bir gram altın ile başla devamı gelir inşallahherkese selam :) bu ayki maaşımdan bir miktar arttırdım.. ama altın alma konusunda kararsız kaldım.. en azından 1 gr altın alıp bir miktarı da katılım hesabıma atayım diyorum.. sizce mantıklı mı ? altın yüksek ama zaten hep yükseliyor diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :)
kendim almış gibi sevindim , hayırlı bol birikimlerin olsun inş. her ay en az bir gram alsan bile kardır :)cicibizi senin msjını okuyup 1 gr alıp başladım.. Allah bereketli kılsın :)
hayırlı bol birikimlerin olsun inş.Kizlar bu ay icin 1 gr altin aldim 124 tlye suan 34 köseye koydum gelecek ay 2 gr alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?