• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

arkadaşlar hata varsa söyleyin düzeltelim.Birikim yapanlar allah bereket versin hepinize.Ben şöyle düşünüyorum en azından gidin euro alın bişeyler alın bozduramayacağınız bir birikim olsun.Ekleme yaparız

30.06.2016 haziran sonu bildirim
haziran bildirim.png

MerhabaArkadaşlar .bugün kuyumcudan iar gram altın aldım. İlk kez fiziki gram alıyorum. Bir kartta değildi yani sertifikasıyok.bozdururken bu durum bana sıkıntı yaratır mı? Bu haline güvene bilir miyim?

beni de yazın:temizlik: ben de ufak ufak bişeyler yapıyorum. ama şu an altın çok pahalı olduğu için altın almak istemiyorum. kasımdan beri biriktirdiğim kumbaramı saydım bikaç gün önce, 800 lira biriktirmişim:cool: şimdi bu parayla ne yapsam karar veremedim.

beni de yazın:temizlik: ben de ufak ufak bişeyler yapıyorum. ama şu an altın çok pahalı olduğu için altın almak istemiyorum. kasımdan beri biriktirdiğim kumbaramı saydım bikaç gün önce, 800 lira biriktirmişim:cool: şimdi bu parayla ne yapsam karar veremedim.
allah bereket versin canım maaşallah iyi düşün bence kolay değil bu kadar sabredip kasımdan beri biriktirmek :))

Kızlar bende varım 1 aydır taşınma telaşındayım araya bayram da girdi sizi takip edemedim daha yeni yeni kendime geliyorum :KK16: nişanlımla bozuklarımızı attığımız bi kumbara var haziranda onunla 100 dolar yaptım hedefim bu ay da 100 dolar yıl sonuna kadar en azından bu istikrarımı korumaya çalışıcam ama en geç yeni yılla birlikte birde altın hesabı açmayı planlıyorum :KK55: inşallah herşey yolunda gider :KK68: hepimizin birikimleri bereketli olsun :dua:

Back