Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz
- Konu Sahibi elantim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2016
- 973
- 1.370
- 113
allah bereket versin hepinize canım.neden özellikle sterlin aldın?
Ingiltere ab den cikinca 4 seyirde giden sterlin 3 lere dustu bu dususun bi cikisi olacaktir illaki ....tamamen kar amacli ....
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
o nasıl oluyor canım.ilk sayfada düzenle diyip oraya mı yapıştıracağım.öyleyse bi deneyeyeimElantim bence tabloyu ilk sayfaya sabitle ordan guncellersin her ay....tabi yine de sen bilirsin
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
Evet...gelecek aylarda da ustune eklersin uyelerin birikimlerinio nasıl oluyor canım.ilk sayfada düzenle diyip oraya mı yapıştıracağım.öyleyse bi deneyeyeim
canım ilk listeyi ilk sayfaya hazırladım.Temmuz sonunda üzerine değişiklik yapacağız.Böyle olacak herhalde1 ceyrek de bende...yazilsin haneme
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Altın aldı başını gidiyor Eee hal böyle oluncada bir çoğumuz düşmesini bekliyoruzhanımlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor
allah bereket versin canım maaşallah iyi düşün bence kolay değil bu kadar sabredip kasımdan beri biriktirmek :))beni de yazın ben de ufak ufak bişeyler yapıyorum. ama şu an altın çok pahalı olduğu için altın almak istemiyorum. kasımdan beri biriktirdiğim kumbaramı saydım bikaç gün önce, 800 lira biriktirmişim şimdi bu parayla ne yapsam karar veremedim.
allah bereket versin canım maaşallah iyi düşün bence kolay değil bu kadar sabredip kasımdan beri biriktirmek :))
valla baya istikrar gösterdim hayret :))) düşüneyim bakalım. belki doviz alırım.
- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 744
- 323
- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Kızlar bende varım 1 aydır taşınma telaşındayım araya bayram da girdi sizi takip edemedim daha yeni yeni kendime geliyorum nişanlımla bozuklarımızı attığımız bi kumbara var haziranda onunla 100 dolar yaptım hedefim bu ay da 100 dolar yıl sonuna kadar en azından bu istikrarımı korumaya çalışıcam ama en geç yeni yılla birlikte birde altın hesabı açmayı planlıyorum inşallah herşey yolunda gider hepimizin birikimleri bereketli olsun
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73