Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz
- Konu Sahibi elantim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Kızkar beni de yazar mısınız? Şu sıra masa alacağız ona para biriktiriyoruz ama 3-5 de olsa kenara para atmak istiyorum. Bu arada bizim gelirler ortak değil harcamaları böldük kalanla kim ne isterse onu yapıyor. Bu yüzden çar çur etmek istemiyorum.
Şu an 700 civarı bir ek ders düşüşü yaşıyorum ama okullar açılınca daha fazla birikim yapabilirim.
Şu an 700 civarı bir ek ders düşüşü yaşıyorum ama okullar açılınca daha fazla birikim yapabilirim.
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
meraba yeni katıldım aranıza , hepinize bol kazançlı birikimler , geçen hafta 5 tane cumhuriyet aldım , yüksekti ama birikmişim vardı , her ay gram altın çeyrek almaya çalışıyorum , zamanında tüm banka araçlarını kullanrak yatırım yaptım kazandım da ama altının canlı olması başka bir duyguymuş :) oğlumun hesabı aynı , kumbarasına atıyoruz toplayıp altın alıyorum şimdi bir cumhuriyet parası çıkmıştır , bu ay derin dondurucu istiyorum , bakıcıya zam yaptım , kartları kapattım sayılır , gelirimiz giderimizle yarışıyor ama şükür az çok birikim yapıyorum , maaşımı dolar olarak alıyorum , o da bi yerde iyi oluyor . kendime ait kumbaram var , onda birikeni de altına çeviriyorum , yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)
- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Aramıza hoşgeldin, Rabbim bereket versin bol birikimlerin olsun cnmmeraba yeni katıldım aranıza , hepinize bol kazançlı birikimler , geçen hafta 5 tane cumhuriyet aldım , yüksekti ama birikmişim vardı , her ay gram altın çeyrek almaya çalışıyorum , zamanında tüm banka araçlarını kullanrak yatırım yaptım kazandım da ama altının canlı olması başka bir duyguymuş :) oğlumun hesabı aynı , kumbarasına atıyoruz toplayıp altın alıyorum şimdi bir cumhuriyet parası çıkmıştır , bu ay derin dondurucu istiyorum , bakıcıya zam yaptım , kartları kapattım sayılır , gelirimiz giderimizle yarışıyor ama şükür az çok birikim yapıyorum , maaşımı dolar olarak alıyorum , o da bi yerde iyi oluyor . kendime ait kumbaram var , onda birikeni de altına çeviriyorum , yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)
- 23 Kasım 2015
- 95
- 50
- 18
- 44
İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
meraba , bir gram altın ile başla devamı gelir inşallahherkese selam :) bu ayki maaşımdan bir miktar arttırdım.. ama altın alma konusunda kararsız kaldım.. en azından 1 gr altın alıp bir miktarı da katılım hesabıma atayım diyorum.. sizce mantıklı mı ? altın yüksek ama zaten hep yükseliyor diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :)
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
kendim almış gibi sevindim , hayırlı bol birikimlerin olsun inş. her ay en az bir gram alsan bile kardır :)cicibizi senin msjını okuyup 1 gr alıp başladım.. Allah bereketli kılsın :)
- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
hayırlı bol birikimlerin olsun inş.Kizlar bu ay icin 1 gr altin aldim 124 tlye suan 34 köseye koydum gelecek ay 2 gr alacagim