• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

Kızkar beni de yazar mısınız? Şu sıra masa alacağız ona para biriktiriyoruz ama 3-5 de olsa kenara para atmak istiyorum. Bu arada bizim gelirler ortak değil harcamaları böldük kalanla kim ne isterse onu yapıyor. Bu yüzden çar çur etmek istemiyorum.
Şu an 700 civarı bir ek ders düşüşü yaşıyorum ama okullar açılınca daha fazla birikim yapabilirim.

arkadaşlar ayın 30 u na doğru ekleme yapacağım siz temmuz ayı altın döviz türü birikimlerinizi yazın.Bence tüm birikimlerinizi değilde sadece temmuzda ne aldınız daha iyi olur

meraba yeni katıldım aranıza , hepinize bol kazançlı birikimler , geçen hafta 5 tane cumhuriyet aldım , yüksekti ama birikmişim vardı , her ay gram altın çeyrek almaya çalışıyorum , zamanında tüm banka araçlarını kullanrak yatırım yaptım kazandım da ama altının canlı olması başka bir duyguymuş :) oğlumun hesabı aynı , kumbarasına atıyoruz toplayıp altın alıyorum şimdi bir cumhuriyet parası çıkmıştır , bu ay derin dondurucu istiyorum , bakıcıya zam yaptım , kartları kapattım sayılır , gelirimiz giderimizle yarışıyor ama şükür az çok birikim yapıyorum , maaşımı dolar olarak alıyorum , o da bi yerde iyi oluyor . kendime ait kumbaram var , onda birikeni de altına çeviriyorum , yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)

meraba yeni katıldım aranıza , hepinize bol kazançlı birikimler , geçen hafta 5 tane cumhuriyet aldım , yüksekti ama birikmişim vardı , her ay gram altın çeyrek almaya çalışıyorum , zamanında tüm banka araçlarını kullanrak yatırım yaptım kazandım da ama altının canlı olması başka bir duyguymuş :) oğlumun hesabı aynı , kumbarasına atıyoruz toplayıp altın alıyorum şimdi bir cumhuriyet parası çıkmıştır , bu ay derin dondurucu istiyorum , bakıcıya zam yaptım , kartları kapattım sayılır , gelirimiz giderimizle yarışıyor ama şükür az çok birikim yapıyorum , maaşımı dolar olarak alıyorum , o da bi yerde iyi oluyor . kendime ait kumbaram var , onda birikeni de altına çeviriyorum , yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)
Aramıza hoşgeldin, Rabbim bereket versin bol birikimlerin olsun cnm

İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...

Ben önümüzdeki hafta bir tane gram alacağım.
130 tl ye kadar alırım ama. Üstündeyse beklerim düşmesini.

günaydın kardeşime iki ay önce 400 tl vermiştim , doktor işi vardı bide harçlık yapsın diye , oğlumun bayram harçlıda onda kalmıştı 100 tl. akşam verdi , 100 ona 100 benim kumbara 300 ü oğlumun kumbarasına :)

herkese selam :) bu ayki maaşımdan bir miktar arttırdım.. ama altın alma konusunda kararsız kaldım.. en azından 1 gr altın alıp bir miktarı da katılım hesabıma atayım diyorum.. sizce mantıklı mı ? altın yüksek ama zaten hep yükseliyor diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :)

herkese selam :) bu ayki maaşımdan bir miktar arttırdım.. ama altın alma konusunda kararsız kaldım.. en azından 1 gr altın alıp bir miktarı da katılım hesabıma atayım diyorum.. sizce mantıklı mı ? altın yüksek ama zaten hep yükseliyor diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :)
meraba , bir gram altın ile başla devamı gelir inşallah

Back