• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

k.k hanımlar bankası haziran sonu birikim bildirimi
yh.a.k.k.b.l.png

önceden yazılar çok net yapıyordum şimdi bi yerde hata var.sizce bu nasıl sonuncusu

Son düzenleme:
şimdilik böyle olsun diğer arkadaşlarda bildirim yapsın yarın tekrar düzeltmeye çalışacağım tabloyu.evet hanımlarr yoksa arttıramadınız mı ?:KK50::halay:3 tl de olsa söyleyin bari:spor:

Beni de 270 tl olarak yazabilirsiniz kızlar. Altın yüksek, döviz de bu aralar takip edemiyorum. Zaten çok param yok ev taşıma işi yüzünden. Şimdilik bozukluklar+kumbaraya attığım kağıt paralarla tl olarak devam ediyorum.

Allah bereket versin canım hepinize yarın tekrar yapacagim not alırım .altın ve doları sagi solu belli değil bu siralar

Ben 100 lira ayirmistim kumbara harici fakat ay sonu maas daha yatmadigindan harcamak zorunda kaldim :KK43:

Kizlar bu gram altin olayi nedir.
Birde altin aldi basini arkasina bakmadan gidiyor su ara altin almak dogrumudur.
Ve ben paranin bereketine inana biriyim bazen ne kadar para olsada sudan seylerr gidiyor allah hepimizin kesesine bereket versin insallah

Back