• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar her ay çeyrek ya da gr altın alıyoruz

31.08.2016 tarihi birikim
agustos ayı birikim.png

canlarım temmuz listesinin olmadığını söylemişssiniz oysaki yapmıştım.Birde bazı arkdaşlar listeye ekleyin diyor ama ay sonunda bildirim yapmıyor malesef.gördüğünüz gibi liste boş kaldı .arkadaşlar belmaa nickli üye olması lazım altın olarak yapalım diye yazmış ona şu anda hak veriyorum.ben sadece aylık altın birikimlerini yazacağım hem konuyada uygun olsun.Altın yüksekken almayın tabiki ama aylık çeyrek y da gr cinsinden yazacağım bundan sonra.Altın biriktirmek isteyen hanımlar beklerim hepinizi.
not.eylül sonunda vrsa altın birikimiz yzın diğerlerini yazmayalım zaten diğer birikimlerle ilgili topik var

canlarım temmuz listesinin olmadığını söylemişssiniz oysaki yapmıştım.Birde bazı arkdaşlar listeye ekleyin diyor ama ay sonunda bildirim yapmıyor malesef.gördüğünüz gibi liste boş kaldı .arkadaşlar belmaa nickli üye olması lazım altın olarak yapalım diye yazmış ona şu anda hak veriyorum.ben sadece aylık altın birikimlerini yazacağım hem konuyada uygun olsun.Altın yüksekken almayın tabiki ama aylık çeyrek y da gr cinsinden yazacağım bundan sonra.Altın biriktirmek isteyen hanımlar beklerim hepinizi.
not.eylül sonunda vrsa altın birikimiz yzın diğerlerini yazmayalım zaten diğer birikimlerle ilgili topik var
Euro yu kabul etmiyor musun ? Ne farkeder ki birikim euro altın ? O halde ben topikten ayrılıyorum çünkü birikime euro şeklinde devam edeceğim

kabul etmedğimden değil aslında tek tür birikimin fayda getireceğini düşünüyorum.Daha düzenli ve istikrarlı olması ve motive açısından gr altın ya da çeyreğe yönelelim diye söyledim.Bende euro almıştım ama bi faydasını göremedim bozdurup altın aldım.Altın düşsede euro kadar kolay bozdurmuyoruz

kabul etmedğimden değil aslında tek tür birikimin fayda getireceğini düşünüyorum.Daha düzenli ve istikrarlı olması ve motive açısından gr altın ya da çeyreğe yönelelim diye söyledim.Bende euro almıştım ama bi faydasını göremedim bozdurup altın aldım.Altın düşsede euro kadar kolay bozdurmuyoruz
Tek altına veya tek dolara yonelmek her zaman risklidir. Bunu ekonomistler bile soyluyor. Ama altının getirisini dolar ve Euro getirir mi. Getirmez tabi ama

E elantim Listede benimde adım var. Ama bir buçuk aydır kumbara dışında birikim yapamadığım için bildirim yapamıyorum. Çünkü birikimden yiyorum. İstersen benide listeden çıkarabilirsin. Bu ayda kurban parası, harç ücreti derken yine kenara atacak bir şeyim yok. :mad:Toparlanmam bir kaç ay sürecek.
Birikim konusuna gelince; tek tür birikim bence her zaman çok riskli. Riskin dağıtılması ve azaltılması konusunda yüzyıllardır geçerli olan bir çin atasözü var: "Tüm yumurtaları aynı sepete koyma." diye.
Bende bu yüzden param azda olsa 3 farklı yatırım aracında değerlendirmeyi daha uygun buluyorum. Ben TL, euro (dolar kadar iniş çıkış yapmıyor bu yüzden euro) ve altın olarak değerlendiriyorum.
Bunun haricinde dolarda istiyorum. Ama Allah izin verirse umreye gitmeyi çok istiyorum.Dolar biriktirmekteki amacım bu olacak. Yani düşsede çıksada bozmayacağım. Ama bunun için 2-3 ay daha bekleyip düze çıkmam gerekecek.

herhalde ben altını çok seviyorumm :))) gözüm hep altın görmek istiyor.Allah umreye gitmeyi nasip etsin.o hlde ben kendim altın birikimi yapayım hep :)hayır çıkarmyacğım canım ama katılım yok bakarız gelecek ay.Allah bereket versin hepimize

herhalde ben altını çok seviyorumm :))) gözüm hep altın görmek istiyor.Allah umreye gitmeyi nasip etsin.o hlde ben kendim altın birikimi yapayım hep :)hayır çıkarmyacğım canım ama katılım yok bakarız gelecek ay.Allah bereket versin hepimize
Amin cnm inşallah...Altını sevmeyen yokki şöyle takıp takıştırsak fena mı. Bilezik yerine bende çeyrek, yarım falan alıcam. Hedefim aşağıdaki resimler :KK70:
28170.jpg

55eb16d4f018fbb8f8aa5257.jpg

altın düşüşte zaten ben ödemeleri bitirdiğimde düşssede bende devam etsem.Bu ayıda çıkarınca her ay en azından bir çeyrekde olsa alıcam

oy oy gözüm açıldı valla :KK48: tamam canım.tamam aynı listeye devam edeceğim.Artık şu bu olsun demiycem .:))):halay:eylül sonu ne birikim olursa yazacağım.of of güya gr altın alıyorum ama borcumda çok...

Back