Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam bi de ben kendimi abarttım diye düşünüyodum en son elfin ve cheepsmellsin sitesini talan edince annem bi durdurdu beni sağolsun seneye kadar makyaj malzemesi almak yok dedi parfümüde anca 3 ay sonra alcakmışım böhüüüü....:gitme:donutcım geçmiş olsun sen tedavi görüyorum diyince aklıma bir alışverişkoliğin itirafları diye bi film geldi cnm izlememişsen tavsiye ederim çok eğlenceli bi film...guclubacismile
canlar bende kıyafet ve çanta konusunda doyumsuzum :asigim: kozmetikte öyle degilim aldığım ürünü ortalama en fazla 6 ay civarını kullanırım maskarada 2 ay =) sonrasında çöpe gider taze olmağına inandıgım hiçbir ürünü kullanmama dikkat ederim
güzelim çok iyi yaptın bunu bizimle paylaşmakla
Bazı markalar üretim ve son tüketim tarihini ambalajlarına not düşmüyorlar sadece kapak ömrünü yazıyorlar 6 m ya da 12 m (ay ) diye
Flormarı taktir ediyorum ürünlerinde hem üretim hemde son kullanma tarihi yazıyor ...diger bir güzel yanıda hayvanlar üzerinde deney yapmamaları
akitra,
mercan,
donut,
cafelatte
tembeltospa
arzum
liv
diyet nasıl gidiyor hanımlar??? bizi haberdar edin :1hug:
akitra,
mercan,
donut,
cafelatte