merhaba.internette alışveriş konusunda daha temkinli olmaya karar verdim.buradan ozellikle yazmak istedim.baska kimselerde bu konuda zarar görmesinler diye.dün farmasaglik.com dan darecine serum aldım selülit icin.fiyatı uygundu.1 alana 1 bedava kampanyası vardı.malesef bana 4 ay önce son kullanma tarihi bitmiş urun yolladılar.mesaj attım ama cevap vermediler.aynı gün alışveriş havasında oldugumdan sanırım.indirimtreni.com dan sert sebze dograyıcı aldım.(sogan dograyıcı).reklamlarında cok pratik bir urun gibi görünüyor.ama eve gelen malzeme bırakın soganı dogramayı ufaltmayı üstünde çizik bile olmadı.sanki bıçagın tersiyle eziyormus gibi sadece iç tarafı ezildi.kesilmedi bile.
*****Sert Sebze Kıyıcı Doğrayıcı Detay Bilgisi
Sert Sebze Kıyıcı/Doğrayıcı
Soğan, Sarımsak, Turp, Patates, Biber gibi sert sebzelerin doğranması bir hayli zahmetli ve vakit kaybettiricidir. Fakat bu rende mutfakta işinizi epey hafifletecek. Soğan ve sarımsak doğradığınızda elinizde kokusu kalır ve yıkasanız dahi bir müddet bu koku gitmez. Doğrayacağınız ürünü soymanız yeterli. Rendenin alt kısmındaki hazneyi çıkarın ve sebzeyi içine koyunuz. Daha sonra rendenin kafa kısmına birkaç kez baskı uygulayınız. İşte bu kadar basit. Bıçak ile dakikalarca uğraşacağınız doğrama işlemi bir dakikadan kısa bir sürede tamamlandı. Ne kadar çok basarsanız o kadar çok ince ince kıyılmış olur.
Temizlenmesi de bir o kadar kolay. Alt kısımdaki hazneyi çıkarınız ve bıçaklarını suyun altına tutunuz. Kullanımı kadar temizlenmesi de çok kolay.******
hepsi palavra yani.boşa giden paralar.kandırılan bizler
Ölçüleri: 22 x 8.5 cm
Renk olarak yalnızca BEYAZ gönderilecektir.