Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Bende taçın çifttabanlı tencere takımını, edanın çatla bıçak takımını ve merinostan kabartmalı battaniye aldım sizlerede öneririm çok şık ve sade duruyor yeni çıkmış zaten :)

acemipericim aldiklarin cok güzel, güle güle kullan canim, bende bu narlarin turkuaz olanini istiyorum insAllah :)

Teşekkür ederim. Benim salon dekorum kırmızıya uygun olduğu için kırmızı tercih ettim. Eğer turkuaz alacaksan paraya kıyıp çinilerden almanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim. Benim salon dekorum kırmızıya uygun olduğu için kırmızı tercih ettim. Eğer turkuaz alacaksan paraya kıyıp çinilerden almanı tavsiye ederim

bu konuda sansliyim galiba, yengem kütahyali ve arkadasi kütahyada her türlü çini yapiyor, ona yaptirmayi düsünüyorum insAllah

ayıptır sorması kaça ve nereden aldın birde turkuaz şişeler süs mü içinde sıvı mı var bide onlar parfümmü ama soru sordum ama çok beğendim yaa:))

Gulasem merak ettiğin herşeyi sorabilirsin tatlım :)
Bunları yurt dışından aldım, beyaz banyo takımının maliyeti yaklaşık 100 tl idi.
Turkuaz süslerin içinde şampuan var canım, onlarıda banyoda süs olarak kullanıyorum,
arada bir banyoyu köpürtmek için kullanıyorum harika kokuyorlar, içleri boşalınca şişelerine istediğim
renkde kum dolduruyorum, yani kullanmaya devam ediyorum, bunlarında toplam maliyeti 70 tl idi.

kızlar evmanya online alışveriş sitesi nasıl sizce güvenilirmi ben uygun bir başlık bulamadım oyüzden hiç konu açmadım

vallahi her çıktığımda bir şeyler almadan olmuyor:)) bir süredir takip ediyorum burayı resim ekleyerek koymak istedim ama fırsat olmuyor. Bir dahaki sefere inşallah.. Mesela bugün de 3 düz renk çarşaf, 1 nevresim aldım. Bayadır çarşaf almaya niyetliydim:) nihayet kriz bitti:))
Dün de bir mini abajur, 4'lü resim çerçevesi aldım. Her gördüğümü alıyorum:)) daha çok şey paylaşacağım sanırım:)))

merhaba.internette alışveriş konusunda daha temkinli olmaya karar verdim.buradan ozellikle yazmak istedim.baska kimselerde bu konuda zarar görmesinler diye.dün farmasaglik.com dan darecine serum aldım selülit icin.fiyatı uygundu.1 alana 1 bedava kampanyası vardı.malesef bana 4 ay önce son kullanma tarihi bitmiş urun yolladılar.mesaj attım ama cevap vermediler.aynı gün alışveriş havasında oldugumdan sanırım.indirimtreni.com dan sert sebze dograyıcı aldım.(sogan dograyıcı).reklamlarında cok pratik bir urun gibi görünüyor.ama eve gelen malzeme bırakın soganı dogramayı ufaltmayı üstünde çizik bile olmadı.sanki bıçagın tersiyle eziyormus gibi sadece iç tarafı ezildi.kesilmedi bile.
*****Sert Sebze Kıyıcı Doğrayıcı Detay Bilgisi
Sert Sebze Kıyıcı/Doğrayıcı

Soğan, Sarımsak, Turp, Patates, Biber gibi sert sebzelerin doğranması bir hayli zahmetli ve vakit kaybettiricidir. Fakat bu rende mutfakta işinizi epey hafifletecek. Soğan ve sarımsak doğradığınızda elinizde kokusu kalır ve yıkasanız dahi bir müddet bu koku gitmez. Doğrayacağınız ürünü soymanız yeterli. Rendenin alt kısmındaki hazneyi çıkarın ve sebzeyi içine koyunuz. Daha sonra rendenin kafa kısmına birkaç kez baskı uygulayınız. İşte bu kadar basit. Bıçak ile dakikalarca uğraşacağınız doğrama işlemi bir dakikadan kısa bir sürede tamamlandı. Ne kadar çok basarsanız o kadar çok ince ince kıyılmış olur.

Temizlenmesi de bir o kadar kolay. Alt kısımdaki hazneyi çıkarınız ve bıçaklarını suyun altına tutunuz. Kullanımı kadar temizlenmesi de çok kolay.******
hepsi palavra yani.boşa giden paralar.kandırılan bizler

Ölçüleri: 22 x 8.5 cm
Renk olarak yalnızca BEYAZ gönderilecektir.

ben çok ama çok şık bir çerçeve aldım evcazımaaa..içinede kocişimle güzel bir resmimizi koydum:98:

Bizde en son camasirlar icin kurutma makinasi aldik...elektrobregenz markasi valla kizlar cok memnunum...cok iyi oldu...evde her yerde yer kapliyorlardi...waschkucheye gidincede cok yorucu oluyordu vede guzel olmuyordu en sonunda esim durumu gorup el atti bu duruma bana makina almis hediyeen son aklima gelen bu....

bugün banyo takımı aldık nihayeettttt!!! bayaaaa bir süredir banyo dolabını değiştirmek niyetindeydik. lavabo ve alt dolabı hadi neyse iyi durumda ama üst aynalı kısım hoşuma gitmiyordu ve aynası da lekelenmişti artık, bulursam foto eklerim. biz de o kadar masraf edeceğimize bir de çok da beklemeye gerek yok dedik ve pratik çözümle üst aynayı değişmeye karar verdik eşimle. bugün o niyetle bir gittik bauhausta bir takım gördüm direk vuruldum:)) ahşap bir ayna, 5 raflı uzun açık raf sistemi ve bir mini banyo dolabı takım yaptık. monte etmek için sabırsızlanıyorum!!! Bu arada şansıma, raflardan ikisi çıkmadı kutudan(( gıcık oldum! yarın eşim bir daha gidecek umarım hallolacak. bitmiş halini de eklerim. Alt dolabı da çok güzeldi hani çanak lavabolardan lavabo üste monte oluyor. bakalım bir süre sonra da altını alırız belki:)) nasılsa kombini bulduk:)))

foto eklemeyi beceremedim(

olmuşş:))) hem de 3 kere:))) artık modelini beğenmiyordum, eskimişti artı çok karmaşık görünüyordu herşey ortada.. şimdi yeni hali için sabırsızlanıyorum doğrusu! bir de şu küvet cezam bitse hayırlısıyla:))) ona da yaza el atarız umarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…