çamaşır topundan niye mamnun değilsiniz biraz bilgi verirmisiniz
kusura bakma canım biraz geç oldu ama hiç iyi temizlemiyorki sanki beyazları temizlemek bir yana morarttı kullanmıyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çamaşır topundan niye mamnun değilsiniz biraz bilgi verirmisiniz
acemipericim aldiklarin cok güzel, güle güle kullan canim, bende bu narlarin turkuaz olanini istiyorum insAllah :)
Teşekkür ederim. Benim salon dekorum kırmızıya uygun olduğu için kırmızı tercih ettim. Eğer turkuaz alacaksan paraya kıyıp çinilerden almanı tavsiye ederim
ayıptır sorması kaça ve nereden aldın birde turkuaz şişeler süs mü içinde sıvı mı var bide onlar parfümmü ama soru sordum ama çok beğendim yaa:))
merhaba.internette alışveriş konusunda daha temkinli olmaya karar verdim.buradan ozellikle yazmak istedim.baska kimselerde bu konuda zarar görmesinler diye.dün farmasaglik.com dan darecine serum aldım selülit icin.fiyatı uygundu.1 alana 1 bedava kampanyası vardı.malesef bana 4 ay önce son kullanma tarihi bitmiş urun yolladılar.
BİRAZ ONCE FARMA SAGLIK MUSTERI TEMSILCISI ARADI.HATALARI ICIN OZUR DILEYIP YENI URUN YOLLADIKLARINI SOYLEDILER.YUKARIDA YAZDIKLARIMI GERI ALIYORUM.TESEKKUR EDERIM FARMA SAGLIK