Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

snnzlsdtcbc ne kadar uyguna almissin. Ne zaman aldin canim?

Güle güle kullan epey doğru bir seçim yapmış :)

çok teşkkr ederim
darısı tüm evleniceklerin başına çeyiz işi al al bitmiyor çnkü

çok teşkkr edrim kullanınca memnun kalır mym acaba diyrdum ki senden cevap geldi
iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim kızlar,

Geçmiş olsun canım ,güle güle kullansın annen halı çok güselmiş,, biraz durumuz olsa bende değişstirmek istiyorum halılamı, (ama once perde almam lazım, ev degistirdik perdeler yetmedi yeni eve) shaggy kullanıyorum simdi,, bi heves almıstım, ALMAZ OLAYDIM Kimseye tavsiye etmiyorum kızlar,

Bu stickerları evi biraz neşelendirsin diye aldım, henüz uygulamadım ama bayağı kaliteli görünüyor, umarım iki gün sonra bir tarafından soyulmaya başlamaz...

Güle güle kullan canım.
Annemin duvarına da bir akıl alıp yapıştırdık.
Boya yaparken kazıdık alçı çektik banamısın demedi.
Dikkatli bakınca halen belli

Senin tatsız birşey yaşamaman dileğiyle...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, benim de duvarlar felaket, ama bu aralar boya badana işine girmem mümkün değil, oğlumun biraz büyümesini bekliyoruz, daha duvarları çizecek, bir daha bir daha uğraşmayalım dedik. :) Ben de geçici çözüm koridor için pazardan stickerlar aldım, bizde çok alçı izi var duvarlarda, hiç olmazsa onları kapatsın diye. Çok kaliteli şeyler değildi, o yüzden kenarından kalkıyor devamlı, ben de sinir olup geri yapıştırıyorum. :) Bu yeni aldıklarım tek tek de yapışmıyor, bütün halinde, dokusu da bir değişik, dediğin gibi umarım bir tatsızlık yaşamam.

Teşekkür ederim canım bende bizim burda buldum 20tl idi
sanırım birçok parçasını alacağım için eminönü yine en mantıklısı
sence mutfakta bambu porselen set yapsam nasıl olur canım?

ikeadan peçetelik ve yeşil renkte olan peçetesi

tefalden de bunları aldım tanesi 4.90tl

ben isitiyorum çeyizime bu peçetelikten nekadar acaba bu peçetelik ikea da

enyrose aldıkların çok güzel.
özellikle o peçeteliği bende çok beğeniyorum
fiyatını öğrenebilirmiyim

merhabab adım zelis
bu kasıklar nasıl güründügü gibi güzelmi dikkatimi cekti

merhaba zeliş
cnm kaşıkları henüz kullanmadım ama görüntüsü güzel ve kaliteli duruyor.
tefal olmasına güvenerek aldım inş. memnun kalırım.
:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…