Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

arkadaşlar hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın.
çok şık şeyler almışsınız..
:nazar::81:

045155z.jpg

merhaba kızlar ben bu katı meyva sıkcagını almak istiyorum ama nasıl aranızda kullananız varmı yada bana önereceyiniz bi katı meyva sıkcagı cünkü bana cok lazım da

ben aslında bunun için konu acmak istedim ama nereye acıcagımı bilemedi sizlere sormak istedim

teşekkür ederim şimdiden:KK16:

045155z.jpg

merhaba kızlar ben bu katı meyva sıkcagını almak istiyorum ama nasıl aranızda kullananız varmı yada bana önereceyiniz bi katı meyva sıkcagı cünkü bana cok lazım da

ben aslında bunun için konu acmak istedim ama nereye acıcagımı bilemedi sizlere sormak istedim

teşekkür ederim şimdiden:KK16:

Katı meyve sıkıcağı kesinlikle şart çeyiz için bana göre ama Phılıps tercih etsen daha iyi gibi ben phılıps düşünüyorum ama kullananlar daha iyi bilir ,yanlız çelik olmasına dikkat etmek lazım mika olmaması gerekiyor bunu tavsiye edebilirim.

Kızlar katı meyve sıkacağı konusunda philipsi tavsiye ederim. O kadar para verdim ama değdi gerçekten. Sıkma kısmının çelik olması çok önemli sağlık açısından, bunu unutmayın. Sıkma performansı iyinin ötesinde. Son damlasına kadar sıkıyor. Şiddetle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

Katı meyve sıkıcağı kesinlikle şart çeyiz için bana göre ama Phılıps tercih etsen daha iyi gibi ben phılıps düşünüyorum ama kullananlar daha iyi bilir ,yanlız çelik olmasına dikkat etmek lazım mika olmaması gerekiyor bunu tavsiye edebilirim.

Kızlar katı meyve sıkacağı konusunda philipsi tavsiye ederim. O kadar para verdim ama değdi gerçekten. Sıkma kısmının çelik olması çok önemli sağlık açısından, bunu unutmayın. Sıkma performansı iyinin ötesinde. Son damlasına kadar sıkıyor. Şiddetle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

sagolun kızlar ben araştırıyım biraz daha akrabamda philipsi al dedi fiyatını görünce bunun sizlere sormak istedim

ya bende çeyizime arzum buk 3 lü sünü almışım bozuldu şimdide ne alsam karar veremedim bu var bide arzumun prostar diye tam robotu var :26::26:
canım bu rende patates dilimi yapıyomu ?bide ne kadara aldın?

bundan bende de var, acayip memnunum ben de :KK52:

telsiz telefonumu elektrik kesildiğinde kullanamadığm için sabit telefon aldım

Eklentiler

• $telmasasi5020f.jpg
    $telmasasi5020f.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 47
Şişe altlığı Tepe Home 4,50 TL

dsc01850kz.jpg

Çerçeve Mudo da çok benzeri 24,95 TL idi. Ben evimin yakınından 5,00 TL ye aldım.

dsc01852ls.jpg

YATAK ALTI
$uniformbaza-krem1.jpg
YATAK BODYFORM 5 YATAK

$bodyform-5-yatak24.jpg
$bodyform-5-yatak32.jpg
$bodyform-5-yatak37.jpg
$bodyform-5-yatak36.jpg
$bodyform-5-yatak24.jpg

Merhaba arkadaşlar epeydir araştırmamın sonuncunda bende yeni bi yatak başlık ve yatak almayı başardım çok araştırdım fiyat olsun özellikleri olsun hepsine tektek batık ve bellona ürünlerine karar verdim. sizinlede paylaşayım dedim... Resimlerinide eklemeye çalışıcam şimdi toplam 1200 TL hemde 8 taksit birde haziranda ödemeye başlıyacağım....
Aldığım başlık bu
$twinjoy-krem.jpg

Ama sonradan gördüğüm başlıklarda bunlar hangisini alsam karar vermedim pazartesi gelecek ürünler yardım bekliyorum sizden teşekküler...
$stone-baslik-160-lik.jpg
$frenza-baslik-160.jpg

Eklentiler

• $bodyform-5-yatak31.jpg
    $bodyform-5-yatak31.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 43
Yatak altını baza almadınız sanırım.
Eğer öyleyse bunlar çok ağır oluyor. Bir işede yaramıyor pek.

Yatak başına gelince mobilyanızla uyumlu olması önemli.
Eğer uygun olursa tercihim siyahtan yana olurdu. Daha hoş geldi gözüme.
Güzel günlerde kullanın.

YATAK ALTI

Merhaba arkadaşlar epeydir araştırmamın sonuncunda bende yeni bi yatak başlık ve yatak almayı başardım çok araştırdım fiyat olsun özellikleri olsun hepsine tektek batık ve bellona ürünlerine karar verdim. sizinlede paylaşayım dedim... Resimlerinide eklemeye çalışıcam şimdi toplam 1200 TL hemde 8 taksit birde haziranda ödemeye başlıyacağım....
Aldığım başlık bu
Ama sonradan gördüğüm başlıklarda bunlar hangisini alsam karar vermedim pazartesi gelecek ürünler yardım bekliyorum sizden teşekküler...

bnde koyu renkli başlığı begendim daha spor duruyor ve arkadaşn dediği gb mobilyanın rengide önemli eger açık renkse uygun olmayablr :26:
iyi günlerde kullanın :nazar:

X