Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

33bmjrb.jpg

ve dünde dyson süpürgemi aldım:))
özlem cim güle güle kullan...bende süpürgemden çok memnun değilim...bu tozu suya mı alıyor kullanımı nasıl zor mu?a.s.

Hayırlı olsun özlemcim. Nasıl memnun kaldın mı? Bendedüşünüyorum almayı. Gerçi daha iyisi yok, mutlaka memnun kalmışsındır.
çok teşekkür ederim...
evet bencede kesinlikle bu tarz süpürgelerde üstüne yok,kesinlikle tavsiye ederim almanı...

Hayırlı olsun özlemcim. Nasıl memnun kaldın mı? Bendedüşünüyorum almayı. Gerçi daha iyisi yok, mutlaka memnun kalmışsındır.
[/QUO
bende alacagım inş..dt 29 modelını alacagım ama yurtdısına cıkacagım bır aya kadar ordan alacagım cok daha uygun avrupada..
hmm ne güzel,sende şimdiden güle güle kullan o zaman,süper tercih..
özlem cim güle güle kullan...bende süpürgemden çok memnun değilim...bu tozu suya mı alıyor kullanımı nasıl zor mu?a.s.

hayır canım suya almıyor,ama tek zerre toz bırakmıyor..
ayrıca kullanımıda çok kolay...

Kelebeklikuzu onları ben de görmüştüm limangoda çok da almak istedim aslında ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadığım için güvenemedim açıkçası. Ama içimde de kaldı, nasıl beğendin mi sen, göründükleri gibi güzeller mi?

Gülle güle kullan bu arada benim yerime de :))

kızlar 3 parça duvar tablolarını nereden spriş edeblirim gg de baktım ama modellerini pek beğenmedim başka nereyi önerirsiniz?

Kelebeklikuzu onları ben de görmüştüm limangoda çok da almak istedim aslında ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadığım için güvenemedim açıkçası. Ama içimde de kaldı, nasıl beğendin mi sen, göründükleri gibi güzeller mi?

Gülle güle kullan bu arada benim yerime de :))

teşekkür ederim aok1986 daha güzelleri senin olsun. ben çok beğendim boyutları falan aynı resimde görünen gibi geldi ne küçük ne daha büyük. limangoya güveniyorum ben hiç sorun yaşamadım. belki dışardada bulur alırsın sende :lepi:

Banyo dolaplarimi aldim ve en güzelide koridorumada dolap felan aldim, resmini cekip koyarim yakinda kizlarrrrrrrr :)))) coook sevindim, evime bisey aldigim zaman bi mutlu oluyorum varya sormayin :)))

yerimseniben
Banyo dolaplarimi aldim ve en güzelide koridorumada dolap felan aldim, resmini cekip koyarim yakinda kizlarrrrrrrr :)))) coook sevindim, evime bisey aldigim zaman bi mutlu oluyorum varya sormayin :)))

güle güle kullanyerimseniben

X