Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Çokkk güzelmiş şu bisikletteki şirinlere bayıldımmmmmmmmm,güle güle kullan cnm.

Nerden aldın acaba?

teşekkür ederim canım bende çokk sevdim bunları çok şirin duruyolargeçen gün migrosta alışveriş yaparken buldum bunları kaptım hemen tanesi 5 90 tl:dance:

Evet kızlar evim için en son saat aldım :asigim:

Son düzenleme:
Güle güle kullan sinaycım çok şekermiş.Bu arada solüstteki resimdeki siyah saçlı sen misin?

Güle güle kullan sinaycım çok şekermiş.Bu arada solüstteki resimdeki siyah saçlı sen misin?

resimdeki benim Mısracım ama siyah çıkmış fotoğraf makinesinden sanırım gölge falan yapmış saçlarım sarıydı aslındakaydirigubbakcemile5

saat çok hoş canım güle güle kullan nerden aldın acaba?

Mutfak manyağı mısranın enson aldığı minik ciciler buyrun ;
Şirin kürdanlık(eşime benzediği için aldım)-sebze ve meyve soyacağı
[/URL][/IMG]
Buzdolabı süslerim;minik aletlerin hepsini kullanıyorum yemek ve pasta yaparken:)
[/URL][/IMG]
Bununlada resimlerimizi tutturdum,
[/URL][/IMG]
Bu yılki tatilimde Kaş'tan aldığımbuzdolabı saatim;
[/URL][/IMG]
Mutfak havlularım;
[/URL][/IMG]
Eşimle 'Seni Seviyorum'KÖŞEMıZıN ŞıRıNLERı;
[/URL][/IMG]
Minik kaselerim genellikle tatlılarda kullanmaya başladım;
[/URL][/IMG]
Arkası yastıklın olan kahvaltı tepsimiz;
[/URL][/IMG]
Ve son olarak şeklini beğenip aldığım balık nihalemiz;
[/URL][/IMG]

çok beğendim mısracım çok güzeller..bende senin gibi mutfak hastası olanlardanım...güle güle iyi günlerde kullan canımm

bende son olarak mısranın aldığı kürdanlığın aynısının sarısını ve şu delikli olan plastik poşetlikten aldım.resim eklemeyi bilmiyorum ayrıca.

Teşekkür ederim mutlucum canım kardeşim daha güzelleri senin olsun inşallah :)

cokmasum, sinay21 ve mısraaa aldıklarınız çok güzel. mutlu ve huzurlu günlerde kullanın.

iki gün önce kırmızı siyah deri alıp masa örtüsü yaptık. tek taş peçete yüzüğü aldım. ve iki katlı pastalık aldım 12 kişilik de çay bardak tkım aldım.
birde peçete yüzüğü siyah beyaz ben yaptım resimleri pc ye yükliym paylaşıcam:)

ne zamandr istiyordum çok iyi oldu. yemek masasınada iki sandalye daha yaptırıyorum. onlarda gelince eklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…