- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hepsi çok güzel havluluğunu ne kadara aldın ?tüp bebek tadavisi için gittiğim istanbuldan aldıklarım
Eki Görüntüle 1448570 Eki Görüntüle 1448572 Eki Görüntüle 1448573 Eki Görüntüle 1448574 Eki Görüntüle 1448577 Eki Görüntüle 1448575 Eki Görüntüle 1448578 Eki Görüntüle 1448579 Eki Görüntüle 1448581 Eki Görüntüle 1448584
teşekkürederim canım 10 tl ye aldım.canım hepsi çok güzel havluluğunu ne kadara aldın ?
güle güle kullan hepsini mutlu huzurlu günlerde inşşlhteşekkürederim canım 10 tl ye aldım.
çok ucuzmuşş ferforje değil ohalde... nerden yaptınız alışverişlerinizi?teşekkürederim canım 10 tl ye aldım.
yoo basbaya ferforje canım,hemde ağır.gerçekten çok kaliteli bir ürün,bakırköy pazarından aldım,ondan ucuz olabilir belki.çok ucuzmuşş ferforje değil ohalde... nerden yaptınız alışverişlerinizi?
öyledir ozaman iyimiş :)yoo basbaya ferforje canım,hemde ağır.gerçekten çok kaliteli bir ürün,bakırköy pazarından aldım,ondan ucuz olabilir belki.
1.nin pembesi olsa senin odana güzel olur cnmkızlar bunlar nasıl
sen benim konuma yorum yapmadınn değil mi:)kızlar bunlar nasıl
CANIM SENİN KONUN HANGİSİ BEN GÖRMEMİŞİMDİR İNANKİ HEMEN YAPAYIMsen benim konuma yorum yapmadınn değil mi:)
salona kırlent dokunuşu diye açtımCANIM SENİN KONUN HANGİSİ BEN GÖRMEMİŞİMDİR İNANKİ HEMEN YAPAYIM
kızlar love yazılı ahşap çerçevem gelmedi morhipoyu hiç sevmedim sinir oldum yaaa püfff
evet canım direkt aradım konuştum benim istediğim çerçeve yerine metal bir levha göndermişler 15 lira vermiştim yazık oldu param ellerinde yokmuş benim istediğimden ozaman yanlış ürün koymayın değilmi çok sinir oldum birdaha oradan alış veriş yapmayacağımben oradan çamaşır aldım sorun yaşamamıştım ama,
takip numarasından kontrol ettiniz mi ?
evet canım direkt aradım konuştum benim istediğim çerçeve yerine metal bir levha göndermişler 15 lira vermiştim yazık oldu param ellerinde yokmuş benim istediğimden ozaman yanlış ürün koymayın değilmi çok sinir oldum birdaha oradan alış veriş yapmayacağım
evet ya elinizde yoksa göndermeyin stokta yoktu deyin ancak ben alırken stoktaydı ürün hatta sonradan da stoktaydı sitedeAy ya çok kötü olmuş gerçekten sıkma canını :/
Yani elinizde yoksa haber verin değil mi ..