• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar en iyi çamaşır tozu hangisi

Mihriban

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
12.699
18
206
Adana
hanımlar beyaz çamaşırlarla özelliklede eşimin beyaz çoraplarıyla başım dertte.asla istediğim gibi temizlenmiyor.leke çıkarıcı her yıkamada kullanırım yinede beyazlarda pek bir faydasını görmedim:çok üzgünüm:domestosun çamaşır suyunuda kullandım yine istediğim gibi beyaz ve temiz olmadı
sizler makinenizde hangi tozu kullanıyorsunuz ve beyazlarınızın grileşmesini nasıl önlüyorsunuz

valla canım ben geçen hafta Bingo Hijyen aldım,güzelde yıkadı beyazları...alkisalkisalkis

canım beyazları ben ama sadece beyazlar olcak önce kısa program sonra uzun program yıkıyorum domestos değilde ace çamaşır suyu koy bir bardak kadar bak görcen ışıl ışıl olduğunu

canım ben arielde kullandım diğer deterjanlardan üstün bir yönünü görmedim:1no2:şimdi bingo aldım ama çok memnun değilim sanki bazı poşetler iyi çıkıyo güzel yıkıyo çamaşırı bazılarıda hiç güzel yıkamıyo
ama aceyi denemedim birde onu deneyim bakalım sonuç ne olucak:uhm:belki beyazlara faydası olur

cnm sorun makinendede olabilir.kimi makineler morartıyor bayazları.tavsiyem alo inci beyazı

cnm sorun makinendede olabilir.kimi makineler morartıyor bayazları.tavsiyem alo inci beyazı

vereliniortak
çok doğru...
geçenlerde kayınvalidemin başına geldi,arielle beyazları yıkamaya kalktı,mosmor çıktı...
sonra makine pert göçtü...
sorun deterjanda değilde makinadaydı...
15 yıllık arçelik çamaşır makinesiydi...
sonra yeni almak zorunda kaldı,çürümüş bitmiş artık...
tabii ben bilemem senin makinen yenidir belki,bir servis çağırıp baktırsan canım...
.....

vereliniortak
çok doğru...
geçenlerde kayınvalidemin başına geldi,arielle beyazları yıkamaya kalktı,mosmor çıktı...
sonra makine pert göçtü...
sorun deterjanda değilde makinadaydı...
15 yıllık arçelik çamaşır makinesiydi...
sonra yeni almak zorunda kaldı,çürümüş bitmiş artık...
tabii ben bilemem senin makinen yenidir belki,bir servis çağırıp baktırsan canım...
.....

benimki 5 yıllık canım çok eski değil
makinemde bir sorun olduğunu sanmıyorum:1no2:
ben doğru deterjanı bulamıyorum galiba :uhm:

benimki 5 yıllık canım çok eski değil
makinemde bir sorun olduğunu sanmıyorum:1no2:
ben doğru deterjanı bulamıyorum galiba :uhm:

anladım canım
bende kayınvalidemin sorunu gibi zannettim,oho daha çok yeniymiş makinan...a.s
kusura bakma canım...
a.s.

Ben de Ariel Dağ esintisini kullanıyorum.Beyazlara biraz çamaşır suyu birazda calgon koyuyorum sonuç beyaz ötesi ....hihoyyyt

çamaşırları geceden ya da bir kaç saat önceden makinada ön yıkama yaptırıp kirli suyu attıktan sonra ana yıkamaya geçince 5 dk makina çevirsin deterjan erisin sonra makinayı kapat. o zaman kirler çözülür.ya da annem yapardı dayanacak çamaşırları mesela çorap gibi kazanda beyaz sabunla iyice kaynat sonra makinada yıka pırıl pırıl oluyor. deterjanların biribirine fazla üstünlüğü yok. hemen hemen iyi markaların hepsini denedim. ariel alo işe yaramaz persil bi derece daha iyi gibi geldi bana...

Beyazlar kesinlikle ön yıkamalı ve 60 derecede yıkarım...Ariel matik kullanırım beyaz ve renkiler için ayrı olacak ama...90 derece makinayı yıpratıomuş hiç tavsiye etmiyorlar...renkliler de 30-40 derece arası yıkarım...walla ne zaman giysem giysilerden deterjan kokusu gelir...:)))

en iyisi omo. beyazları bembeyaz yapıyor. ama önyıkanayla yıkamalısın. ben en son, kaliteleri aynı diye ariel almıştım. beyazları çok da temiz yıkamıyor. omoddan şaşmam artık.

Ben Bimgonun renkli ve beyazlar içni ayrı ayrı olanlarından alıyorum ön yıkama da yapmıyorum beyazları ama tertemiz oluyorlar..

kaydirigubbakcemile5mutlaka ön yıkamada yıkarım.............
eskiden ariel den vaz geçmezdim........
ama omo kullandıktan sonra opuyorumnanaktan daha çok memnun kaldım.............

Back