Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü böyle kenar mahalle zihniyetinde en önemli şey kıskanılmaktır, roman şarkıları veya keko şarkılara bakın, hep bi kıskanılma teması Para bizde şöhret bizde
Sosyal medyada dalga geçilen cringe gelin sayfalarında da aynı şey hakim; biri bi şeylerini eleştiriyorsa mutlaka onları kıskanıyordur herkes onları taklit ediyordur bla bla.. Hayatı böyle bi şey zannetmek aslında çok acınası. Altında korkunç bi aşağılık kompleksi yatıyor; çirkeflikle (kıskançlık iddiası, eli belinde kavgalar vs), şatafatla (aslında rüküşlük) bunu örtmeye çalışınca da ortaya böyle cringe şelalesi olaylar çıkıyor.
Eğitimsizlik, vizyonsuzluk, hadsizliği özgüven ve seviyesizliği dobralık zannetmek gerçekten kanayan yaramız.

İkiniz de amator gelinsiniz. Prof gelinler bilir ki asla kv/kp ile etli kayin yegen dedikodusu yapilmaz. Cunku mutlaka laf tasirlar.

Ahaha cok dogru.

Biz 3 eltiyiz, kayinvalidem ilk cok anlatmaya kalkisti. Hep dedim sukret sen gelinlerine, bak milletin gelinleri sac bas giriyor birbirine, seninkiler medeni nedeni laf sokuyor sadece diye tabi canim sukrediyorum diyor sonrasinda hemen

ne boş insanlarsınız ya. millet uzayı inceliyor üretiyor araştırıyor bir de size bak

Muhtemelen bu elti daha genc ya da daha güzel biri cunku konu sahibi fena halde kıskanıyor kadını. Elti kişisi sizinle ilgili hiç bir şey dememiş ki. Belki kendi gidemediği aile tatili yüzünden moreli bozuktur sizinle ne ilgisi var allah aşkına yaa.. Kıskandıgını dusunup keyiflenmeye falan calısıyorsunuz ne kötüsünüz. yazık.

Herşey bir yana kıskançlıkta insani bir duygu bazen elde olmayan sebeplerden dolayi istemsiz bile olabilir. Ama asıl itici gelen sey sizin bundan zevk almanız konu başlığınız içerikte verdiğiniz detaylar. Hoşunuza gitmiş gibi davranıyorsunuz, kv deniz ayri bir olay, bir kv gelinlerinin arasında yapici olmalı ama sizinki resmen sizi dolduruyor aranızınin açılması icin çabalıyor sebep ne? Daha cok sevildiğinizi mi düşünüyorsunuz bu durumdan cok merak ettim

Ay ama eltin haklı. Kaynın mahallenin dedikoducu teyzesi olmuş
Kaşı kalktı, yüzü düştü, kendini yere attı, kıskanç benim kadın ayol!
Bu adamda testesteron filan kalmamış ki

Ay ama eltin haklı. Kaynın mahallenin dedikoducu teyzesi olmuş
Kaşı kalktı, yüzü düştü, kendini yere attı, kıskanç benim kadın ayol!
Bu adamda testesteron filan kalmamış ki
Bence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.

Bence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.
O zaman daha fena. eltiyle uğraşana kadar kocaya bir dikkat etsin.
Yeminle gözümde şöyle bir sahne canlandı; almışlar ellerine fasulye, ayıklarken bir yandan elti çekiştiriyolar.

O zaman daha fena. eltiyle uğraşana kadar kocaya bir dikkat etsin.
Yeminle gözümde şöyle bir sahne canlandı; almışlar ellerine fasulye, ayıklarken bir yandan elti çekiştiriyolar.
Evet koca konuda en sonunda kıskanacak bi şey çıktı, eniştedeki dişil enerji.

Ya ama doğru, bi moda çıkıyor herkes onun peşinden gidiyor şimdi de iç daraltan gri perdeler gri koltuklar modaymış, bütün yeni gelin evleri birbirine benzeyecek yine.

Gri renk sıva gibi duruyor. İnşaat halinde gibi geliyor bana ve ruhumu daraltıyor o renk

Haha ben daha genç ve güzelim kimseyi kıskandığım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…