- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Çünkü böyle kenar mahalle zihniyetinde en önemli şey kıskanılmaktır, roman şarkıları veya keko şarkılara bakın, hep bi kıskanılma temasıSizi güya kıskanıyor olmasından bu kadar keyif almanız aşırı rahatsız edici. Sizinde pek iyi niyetli olmadığınız ortada. Ayrıca sizi kıskandığı kanısına nereden vardınız, sizinle ilgili tek cümle kurmamışken.
İkiniz de amator gelinsiniz. Prof gelinler bilir ki asla kv/kp ile etli kayin yegen dedikodusu yapilmaz. Cunku mutlaka laf tasirlar.
Kıskançlık insana herşeyi yaptırıyorSonunu farklı bağlayacağınızı düşünmüştümbaşına düşsün diyince şaşırdım biraz
Ay ama eltin haklı. Kaynın mahallenin dedikoducu teyzesi olmuşDeğil ben kıskanmıyorum mesela iki kardeş beraber iş yapıyorlar hoşuam gitmedi komiiğime gitti kaynım eşime de demiş siz tatile gittiiğinizi dediniğiz gün karımın kaşları kalktı yüzü düştü dedim Allah bana yardım etsin
Bence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.Ay ama eltin haklı. Kaynın mahallenin dedikoducu teyzesi olmuş
Kaşı kalktı, yüzü düştü, kendini yere attı, kıskanç benim kadın ayol!
Bu adamda testesteron filan kalmamış ki
Tanıyor sonuçta karısını, aile saadeti için her yol mübahBence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.
Çocuk adamla çocuk kadın evlenmiş, koca ihtiyarlar da bi faydası olacak gibi bunları pışpışlıyor. Allah asıl kayınla eltiye yardım etsin.Tanıyor sonuçta karısını, aile saadeti için her yol mübah
O zaman daha fena. eltiyle uğraşana kadar kocaya bir dikkat etsin.Bence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.
Kesinlikle öyleeltilerden uzak durun
asla ve asla özelinizi paylaşmayın
Evet koca konuda en sonunda kıskanacak bi şey çıktı, eniştedeki dişil enerji.O zaman daha fena. eltiyle uğraşana kadar kocaya bir dikkat etsin.
Yeminle gözümde şöyle bir sahne canlandı; almışlar ellerine fasulye, ayıklarken bir yandan elti çekiştiriyolar.
Eltimin kendini savunma şekliBütün evler birbirine benziyor siz alınca kimse bilezik almayacak mi ne kadar saçma ya
Gülmekten yarıldımEvet koca konuda en sonunda kıskanacak bi şey çıktı, eniştedeki dişil enerji.
Ya ama doğru, bi moda çıkıyor herkes onun peşinden gidiyor şimdi de iç daraltan gri perdeler gri koltuklar modaymış, bütün yeni gelin evleri birbirine benzeyecek yine.Eltimin kendini savunma şekli
Ya ama doğru, bi moda çıkıyor herkes onun peşinden gidiyor şimdi de iç daraltan gri perdeler gri koltuklar modaymış, bütün yeni gelin evleri birbirine benzeyecek yine.
+1Gri renk sıva gibi duruyor. İnşaat halinde gibi geliyor bana ve ruhumu daraltıyor o renk
Haha ben daha genç ve güzelim kimseyi kıskandığım yokMuhtemelen bu elti daha genc ya da daha güzel biri cunku konu sahibi fena halde kıskanıyor kadını. Elti kişisi sizinle ilgili hiç bir şey dememiş ki. Belki kendi gidemediği aile tatili yüzünden moreli bozuktur sizinle ne ilgisi var allah aşkına yaa.. Kıskandıgını dusunup keyiflenmeye falan calısıyorsunuz ne kötüsünüz. yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?