- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 18
- 27
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
-
Maalesef uygulamalar doğru sonuç vermiyor ovulasyon testi alarak takip yapman gerek. Uygulamalar standarda göre gidiyor. Her kadında değişken yumurtlamaHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
Adetin 1. Gününü 2. Gün olarak gosteriyoBen peeap kullanıyorum memnunum
O programlara güvenmeyin bence ovu testi ya da akıntılarınızla takip edebilirsinizHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
TakvimimHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
Bilgilerni yanlis griyosundurAdetin 1. Gününü 2. Gün olarak gosteriyo
Öyle bir takvim yok. Sen adetin 5.gunu yumurtlarsın ben 16.günü. ama uygulama ikimize de ayni günü yumurtlama olarak gösterir. En garantisi ovulasyon testi.Hanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
P. CHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
Takvimim uygulamasini kullandim 5 6 aydir ama megersem yanilmisim yanlis gunlerimi gosterdi hep yumurtlama konusunda kesinlikle ovulasyon oneririm lh testiHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
Femometer kullanıyorum ben çok memnunum hatta başka bir topikte de çok soran olmuş banaHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
Ama en kesin sonuç ovulasyon testleri tabi günler kişiden kişiye hatta aynı kişide bile her ay değişebiliyorHanımlar kullandığınız en doğru sonuç veren yumurtlama günlerini adet döngüsünü en güzel şekilde belirten adet takvimi hangisi Lütfen cevap verir misiniz Ben pepapp yükledim ama adetin 1. Günü adetin ikinci günü olarak gösterin yanlış sonuç veriyor bana kullandığınız takdim varsa önerir misiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?