Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

amin canım.saraçoğlu ürünleri bitti mi?

bize 2. aşamalı tedaavi uygulanacaktı.1. aşama bitmek üzere.2. aşamayı alır mıyız bilemiyorum.bugün doktorum aşılama yapalım bidahaki ay dedi.kist varmış 2 cm lik.inşallah tutar aşılama hiç umudum yok ama..

:)uzman olduk valla sperm üzerine kitap yazabilirim.yalayıp yuttuk her türlü bilgiyi dimi jonguil:)))

aynen canım ilk zamanlarda bir tane değerden bile haberim yokken şimdi her bir ayrıntısını biliyorum.. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi sperm değerleyriyle bu şekilde uğracağım

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım hakkında.yaptır tabi aşılama.
kocanla uğraşmaktan sen kendinde bir şey var mı bilemedin tabi
yaptırdınız mı sperm testi tekrar?

hayırlısı olsun canım hakkında.yaptır tabi aşılama.
kocanla uğraşmaktan sen kendinde bir şey var mı bilemedin tabi
yaptırdınız mı sperm testi tekrar?

ahh sorma.ye kocacım şifa olsun kocacım,sperm olsun kocacım derken ben kurudum kaldım kistlerim meydana çıktı valla:)))
pazartesi günü yaptırıcaz bakalım artık ya herro ya merro :)

aynen canım ilk zamanlarda bir tane değerden bile haberim yokken şimdi her bir ayrıntısını biliyorum.. kırk yıl düşünsem aklama gelmezdi sperm değerleyriyle bu şekilde uğracağım

:)))aynen vallaa biri sperm değerleri hakkında bişey sorsa uzun uzun açıklama yapıyorum seminer vercem yakında:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…