- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
cnm sen total sperm sayısını sormussun ben sayı olarak soledım yanı anlayacagın degerlerı ıyı eskısı gıbı dgl ama ıste bebegımız olmuyorİŞTE bunu sormuştum
cnm sen total sperm sayısını sormussun ben sayı olarak soledım yanı anlayacagın degerlerı ıyı eskısı gıbı dgl ama ıste bebegımız olmuyor(
bu ay bende kendimi hamile hissediyorum ama kan testi sonuçlarına netten bakamadım bir türlü
ayy inşallah.tahlil mi yaptırdın?bakınca yaz hemen..
sperm işini jonguil ve adzeynep'e sor
sperm işini jonguil ve adzeynep'e sor
evet canım her bir ayrınrtısını sorabilirsin sabah akşam sperm değerleriyle yatıp kalkıyoruz
:)uzman olduk valla sperm üzerine kitap yazabilirim.yalayıp yuttuk her türlü bilgiyi dimi jonguil:)))
rabbim ikinize de sağlıklı bebekler versin inşallah
amin canım hepimize tüm isteyip hakedenlere versin inşallah:)
amin canım.saraçoğlu ürünleri bitti mi?
:)uzman olduk valla sperm üzerine kitap yazabilirim.yalayıp yuttuk her türlü bilgiyi dimi jonguil:)))
bize 2. aşamalı tedaavi uygulanacaktı.1. aşama bitmek üzere.2. aşamayı alır mıyız bilemiyorum.bugün doktorum aşılama yapalım bidahaki ay dedi.kist varmış 2 cm lik.inşallah tutar aşılama hiç umudum yok ama..
aynen canım ilk zamanlarda bir tane değerden bile haberim yokken şimdi her bir ayrıntısını biliyorum.. kırk yıl düşünsem aklama gelmezdi sperm değerleyriyle bu şekilde uğracağım
hayırlısı olsun canım hakkında.yaptır tabi aşılama.
kocanla uğraşmaktan sen kendinde bir şey var mı bilemedin tabi
yaptırdınız mı sperm testi tekrar?
aynen canım ilk zamanlarda bir tane değerden bile haberim yokken şimdi her bir ayrıntısını biliyorum.. kırk yıl düşünsem aklama gelmezdi sperm değerleyriyle bu şekilde uğracağım
ahh sorma.ye kocacım şifa olsun kocacım,sperm olsun kocacım derken ben kurudum kaldım kistlerim meydana çıktı valla:)))
pazartesi günü yaptırıcaz bakalım artık ya herro ya merro :)
işiniz gücünüz sperm oldubizimde yumurta
:)))aynen vallaa biri sperm değerleri hakkında bişey sorsa uzun uzun açıklama yapıyorum seminer vercem yakında:))
açılmayacak herhalde bakayım tekrarherkesin derdi ayrı gııı...senin laboratuvar sonuçların açıldı mı canım??