- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.401
iç guveysınden hallice işte
valla bende bilmiyom
hala kanamam devam ediyor.işte cuma gunu bhcg degerıme baktırcam.dr duruma gore tanı kesınlestırıp işleme baslayacak sanırım
gecen cuma 174 du.bu cuma 600ü gecmesi gerekiyormus.sanırım deger o kadar yukselmemıs olur ve dısgebelık tanısıyla mudahale edılır dıye dusunuyorum kendımce.
dusuk oldugunu dusunmuyorum cunku normal adetten bıle daha akıcı bı akıntı bu.yanı pıhtılı vs hıııc degıl.su gıbı.normal adette bile su gıbı olmaz tam.dusukte dahada pıhtılı olur dıye dusunuyorum.o yuzden dusuk oldugunu sanmıyorum.canım.
amaaaaan neyse hıııc kafama takmıyorum valla enteresan
yavrum ben regl oldumsen düşük mü yaptın şimdi:44:
bi anlat
bende teraziyim
boşa para veriyorum gibi geliyor bana özel
Sevgili konu sahibi su baştaki çizelge hosuma gitti ama beni eklemediniz rica etsem oraya benide eklermisiniz..
merhaba kızlar benimde bat bugun dü olmadım beyaz akıntım var ara ara sarıya dönüyor hiç regl ağrım yok göğsüm acıyo içinde bi top var sanki ama dün test yaptım negatif döngüm 31 gün acaba ondan mı çıkmadı diyorum bilmiyorum(((
iç guveysınden hallice işte
valla bende bilmiyom
hala kanamam devam ediyor.işte cuma gunu bhcg degerıme baktırcam.dr duruma gore tanı kesınlestırıp işleme baslayacak sanırım
gecen cuma 174 du.bu cuma 600ü gecmesi gerekiyormus.sanırım deger o kadar yukselmemıs olur ve dısgebelık tanısıyla mudahale edılır dıye dusunuyorum kendımce.
dusuk oldugunu dusunmuyorum cunku normal adetten bıle daha akıcı bı akıntı bu.yanı pıhtılı vs hıııc degıl.su gıbı.normal adette bile su gıbı olmaz tam.dusukte dahada pıhtılı olur dıye dusunuyorum.o yuzden dusuk oldugunu sanmıyorum.canım.
amaaaaan neyse hıııc kafama takmıyorum valla enteresan
oranın sartları nasıl bılmıyoum ama burada ben devlete kıst ıcın bebek ıcın kac defa gıttım bı yumurta takıbı ypmadılar dogru duzgun bırsey demedıler yasadıgım yer esımın gorev yerı sıvastayım merkezde hemde devlet hastanesındekı tum kadın dogumculara gıttım komsumda gıdıyor hanı ımzamdakı bebek ıcın ama aynı dogru duzgun soyle boyle demıyor daha kalp atıslarını dınletmedıler bılıyormusunz 22 lıra verıp gıdıyorum mecbur özele
Selam kızlar hepinize iyi yıllar...
2014 isteyen herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bebiş getirsin insallah
aynen oyle sekerım.yanı sanırım oyle.cunku daha teshısım konmadı.ben kendımce arastırıp teshısımsı bısı yaptım kendımeo kadar bekledin dölledin ama yanlış yere gtti
gecmıs olsun canım.hayırlısıyla dıger aylara bırakacagız artık heyecanlı bekleyısıElifcim kırmızı kart yedim yeni bat 2 şubat regl 3. Günü yumurta takibi için dr gidiyorum hayırlısı olsun inşallah
bende kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın beklenmeyen adet tarıhı en erken 12 ocak
geçmiş olsun cnm..nasipten bende haber alamadım papatyada merak ediyo..bende bu sabah 2014 ün ilk hastası olarak saglık ocagımda kanımı verdım
canım hemsırem '2014 un ilk hastası olarak hosgeldın.umarım hayırlı olur''dedi
bakalım gecen hafta 174 cıktı.bu haftakı sonucumuda yarın verecekler.
bakalım sonucum ne cıkacak ve dr cugum ne diyecek bana.
bu arada kanamam aynen devam ediyor.ped kalmadı evdesabah hemen gidip 3 paket aldım
bana anca dayanacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?