Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

cnm çok geçmiş olsun...önümüzdeki maçlara bakacaz artık

bende teraziyim
boşa para veriyorum gibi geliyor bana özel

oranın sartları nasıl bılmıyoum ama burada ben devlete kıst ıcın bebek ıcın kac defa gıttım bı yumurta takıbı ypmadılar dogru duzgun bırsey demedıler yasadıgım yer esımın gorev yerı sıvastayım merkezde hemde devlet hastanesındekı tum kadın dogumculara gıttım komsumda gıdıyor hanı ımzamdakı bebek ıcın ama aynı dogru duzgun soyle boyle demıyor daha kalp atıslarını dınletmedıler bılıyormusunz 22 lıra verıp gıdıyorum mecbur özele

merhaba kızlar benimde bat bugun dü olmadım beyaz akıntım var ara ara sarıya dönüyor hiç regl ağrım yok göğsüm acıyo içinde bi top var sanki ama dün test yaptım negatif döngüm 31 gün acaba ondan mı çıkmadı diyorum bilmiyorum (((

kan testi yaptır sen bence

o kadar bekledin dölledin ama yanlış yere gtti

25 lira bir şey değil ki.bizim buralar daha pahalı
üstelik herşeyi de yapıyorlar devlette şükür

kızlar yeni yılımız hepimize hayırlı uğurlu veee booooooll bebiş haberleriyle gelsin inşallah.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin.
bu arada benim bu ayki beklentim suya düştü yeni bat : 29.01.2014 :2:

Elifcim kırmızı kart yedim yeni bat 2 şubat regl 3. Günü yumurta takibi için dr gidiyorum hayırlısı olsun inşallah

o kadar bekledin dölledin ama yanlış yere gtti
aynen oyle sekerım.yanı sanırım oyle.cunku daha teshısım konmadı.ben kendımce arastırıp teshısımsı bısı yaptım kendıme

Elifcim kırmızı kart yedim yeni bat 2 şubat regl 3. Günü yumurta takibi için dr gidiyorum hayırlısı olsun inşallah
gecmıs olsun canım.hayırlısıyla dıger aylara bırakacagız artık heyecanlı bekleyısı
bende kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın beklenmeyen adet tarıhı en erken 12 ocak

cok gecmıs olsuuuuun.hakkımızda hayırlısı.

bende bu sabah 2014 ün ilk hastası olarak saglık ocagımda kanımı verdım
canım hemsırem '2014 un ilk hastası olarak hosgeldın.umarım hayırlı olur''dedi

bakalım gecen hafta 174 cıktı.bu haftakı sonucumuda yarın verecekler.
bakalım sonucum ne cıkacak ve dr cugum ne diyecek bana.
bu arada kanamam aynen devam ediyor.ped kalmadı evdesabah hemen gidip 3 paket aldım

bana anca dayanacak gibi

geçmiş olsun cnm..nasipten bende haber alamadım papatyada merak ediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…