- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.281
gerçekten çok kötü ağrım moralim çok bozuluyor
inşallah olur canım
hamilelik iyi şimdilik bir problem yok şükür
yarın doktora gideceğiz eşimle kalp atışlarını duyarız inşallah
inşallah artık gücüm kalmadı.ya bebeklerimize kavuşalım ya da sabrını versin Rabbim..
düşünmemek için el işi siparişi aldım.evde yapıcam.yoksa kafayı da yicem..
Ya arkadaşlar benim yumurtlama çizgisini 26 aralıkta 3 gün önce yakaladım . sanırım çizgi çıktıktan yaklaşık 10-12 saat sonrası yumurta çatladı. çünkü yapışkan akıntı ozaman geldi
çalışmalara halen devam etsem mi çünkü bugün yine o akıntıdan az birşey vardı acaba halen yumurtluyomum
bide ateşim ovülasyon çizgisinin çıkacağı güne kadar hep 36.1 di 3 gündür de 36,4 yani çok az arttı ateşim çok düşük gibi geldi
test yaptım işteeee
yaptım da ne olduuuuu negatiff yaa puffffffff:2:
Üzülme kuzum çıkmamış sa olabilir testlere güven olmaz
Mujumum cok erken ama kendini uzmek icin, bak gorumcemin 12 gunu gecmisti testte ancak ciktu o da silik bile sayilmaz, golge gibi cikti
16 gunu gecince ancak gorulebilir bi cizgi cikti, gec yumurtladiysan daha cikmaz zaten
Sen 4 gune kadar adet olmazsan bi daha yap, insallah hamilesindir canim
cnm üzme kendını bende yapmıştm negatıftı....eger gecıkmışsse kan testı yaotır hemen...benım kanda cıktıgı halde testte negatıf cıktı..üzme kendını
eşim geldi
ay canım geçekten negatifmi üzüldüm şimdi bende ama hala adet olmadın dimi
kısmet değilmiş canımm bekledik bekledik olmadı
benimde karnım ağrımaya başladı bende adet olcam herhalde bir hafta var :26::26::26:
günaydın güzel anne sen nasılsın. bu gün dr gitcem yum takibim içiingüsel anne adayları günaydın nasılsınız öpüyorum hepinizi
benimde karnım ağrımaya başladı bende adet olcam herhalde bir hafta var :26::26::26:
Canım senin son adet tarihin needir 10 aralık mı ?? ypoksa 11 aralık mı ? internette hesapladınmı hiç ovalasyon tarihini benim 30 aralık yani bugün gözüküyor ama snle adet tarihlerimiz aynı bende de akıntı bitti.2-3 gündür yok
günaydın güzel anne sen nasılsın. bu gün dr gitcem yum takibim içiin
kız dur daha adetine bir hafta var şimdiden deme
günaydın güzel anne sen nasılsın. bu gün dr gitcem yum takibim içiin
kız dur daha adetine bir hafta var şimdiden deme
canım ovülasyon testlerim olduğu için internete hiç bakmadım internet yanıltabilir. geçen ay da adetimin 17. günü çift çizgiyi yakalamıştım bu ay da 17. günü ( yani 26 aralık) çift çizgi çıktı.
evet son adet tarihim 10 aralıktı bir dahaki adetim 12 ocak bekliyorum. benim genelde 2 gün ileri atıyor.
benimde yapışkan akıntım 2 - 3 gün sürdü bugün hiç bir şey yoktu..
senin de büyük ihtimalle adetinin 17,18, arası yumurtlaman olmuştur
canım ovülasyon testlerim olduğu için internete hiç bakmadım internet yanıltabilir. geçen ay da adetimin 17. günü çift çizgiyi yakalamıştım bu ay da 17. günü ( yani 26 aralık) çift çizgi çıktı.
evet son adet tarihim 10 aralıktı bir dahaki adetim 12 ocak bekliyorum. benim genelde 2 gün ileri atıyor.
benimde yapışkan akıntım 2 - 3 gün sürdü bugün hiç bir şey yoktu..
senin de büyük ihtimalle adetinin 17,18, arası yumurtlaman olmuştur
NOLDU KIZZ korkutma beni ..guzum ya sen nerelerdesin ben seni arıyorum arıyorum bulamıyorum
yaaa inşllah gelirim güzel haberlerle..öğleden sonra 3 de :18::18::18::18::18::18:hadi bakalım güzel haberlerle gel canım
aYY CANIM İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİK TESTTE YAPMADIM.vE BUFGÜNDE EŞİM GECE BEN İŞTEN EVE GİTTİMDE O GİTMİŞ OLUYO.İNTERNETTE DE BUGÜN YUMURTLAMA GÜNÜM OLARAK ÇIKIYO AMA AKINTI FALAN GECTİ.GALİBA ERKEN OLDU BİZDE.EN SON 27 ARALIKTA İLŞKİ OLDU ACBA SPERMLER BUGÜNDE YAŞARMI =))))
NOLDU KIZZ korkutma beni ..
yaaa inşllah gelirim güzel haberlerle..öğleden sonra 3 de :18::18::18::18::18::18:
aYY CANIM İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİK TESTTE YAPMADIM.vE BUFGÜNDE EŞİM GECE BEN İŞTEN EVE GİTTİMDE O GİTMİŞ OLUYO.İNTERNETTE DE BUGÜN YUMURTLAMA GÜNÜM OLARAK ÇIKIYO AMA AKINTI FALAN GECTİ.GALİBA ERKEN OLDU BİZDE.EN SON 27 ARALIKTA İLŞKİ OLDU ACBA SPERMLER BUGÜNDE YAŞARMI =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?