Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

gerçekten çok kötü ağrım moralim çok bozuluyor

Elif hamileliginin 6. Haftasinda olman demek, yumurtlamanin olmasi gerektigi gunlerdesin demektir canim. Bu sancilarinda yumurtlama donemi sancilari. Vucut aliskanliklarini bir sure daha devam ettiriyo, yumurtlama olmuyo ama oluyomus gibi kasilmalar oluyo, korkacak bisey yok yani, rahat ol.
Bi de simdiden soyliym ben de, korkma sonra, adetinin olmasi gereken zamanda da, adet sancin olacak, hicbir zarari yok bu sancilarin sana ve bebegine, bikac ay daha yumurtlama ve adet donemlerinde sancilanabilisin, korkma, cok normal bunlar

inşallah olur canım
hamilelik iyi şimdilik bir problem yok şükür
yarın doktora gideceğiz eşimle kalp atışlarını duyarız inşallah

Amin insallah o dunyanin en guzel sesini duyacaksin emin ol o anin tadini cikar.Sukur aman iyisin yazdiklarini okudum dusuk olursa falan diye korkuyormussun sakin diyeyim aklina bile getirme bebegini etkileme boyle dusunupte birde.Agrilara da cok kafani takma benim bildigim butun adet olanlarda vardi bu agri genisleme agrisi yerlesiyor ve buyuyecek artik keske her agri boyle tatli agri olsa rahat ol kendini kasma ki vucudun bebegin rahatca gelissin.

inşallah artık gücüm kalmadı.ya bebeklerimize kavuşalım ya da sabrını versin Rabbim..
düşünmemek için el işi siparişi aldım.evde yapıcam.yoksa kafayı da yicem..

Masallah hamarat benim arkadasim Valla bende ayni eve gelmemek icin essekler gibi calisiyorum cunku evde kukumav kusu gibi dusunuyorum psikopata bagliyorum kendimi biseylerle ugrasmak en iyisi

Canım senin son adet tarihin needir 10 aralık mı ?? ypoksa 11 aralık mı ? internette hesapladınmı hiç ovalasyon tarihini benim 30 aralık yani bugün gözüküyor ama snle adet tarihlerimiz aynı bende de akıntı bitti.2-3 gündür yok

Üzülme kuzum çıkmamış sa olabilir testlere güven olmaz

güben oluyomuş valla pazar günü tırtladı geldi kırmızı yerine bordolarım :)))

kısmet değilmiş örümceğim beklemeye devam etcem artık

cnm üzme kendını bende yapmıştm negatıftı....eger gecıkmışsse kan testı yaotır hemen...benım kanda cıktıgı halde testte negatıf cıktı..üzme kendını

sen ki o durumda bile panik yaptın senin adına çok sevindimm..

ekle lan beni de 29 ocak

gunlerdır gıremedım hamıs arkadasları tebrık edıyorummm en yazdıgım gıbı yumurta tabıkıne basladık bu ay olmazsa tup filmi cekecek dr zor mu kızlar sankı olmayacakmıs gıbı bı hıs var ıcımde bu ayda bebek gelmıyecekmıs gıbı kıstımden kurtulmusum ama solda sabıt uzun surelı kıstım var kucuk o sancı yapıo ve oradan yumurtam oldu 1 tanecık sadece her ay bı tanemı oluyor yumurta sadece onada canım sıkıldı ya neyse o kıstın bebegı engelleyıp engellemedıgı bu ay bellı olcak bebek olmazs fılm var of offf:84::84::84::105::126:

canım ovülasyon testlerim olduğu için internete hiç bakmadım internet yanıltabilir. geçen ay da adetimin 17. günü çift çizgiyi yakalamıştım bu ay da 17. günü ( yani 26 aralık) çift çizgi çıktı.
evet son adet tarihim 10 aralıktı bir dahaki adetim 12 ocak bekliyorum. benim genelde 2 gün ileri atıyor.
benimde yapışkan akıntım 2 - 3 gün sürdü bugün hiç bir şey yoktu..
senin de büyük ihtimalle adetinin 17,18, arası yumurtlaman olmuştur

aYY CANIM İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİK TESTTE YAPMADIM.vE BUFGÜNDE EŞİM GECE BEN İŞTEN EVE GİTTİMDE O GİTMİŞ OLUYO.İNTERNETTE DE BUGÜN YUMURTLAMA GÜNÜM OLARAK ÇIKIYO AMA AKINTI FALAN GECTİ.GALİBA ERKEN OLDU BİZDE.EN SON 27 ARALIKTA İLŞKİ OLDU ACBA SPERMLER BUGÜNDE YAŞARMI =))))

Son düzenleme:

aYY CANIM İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİK TESTTE YAPMADIM.vE BUFGÜNDE EŞİM GECE BEN İŞTEN EVE GİTTİMDE O GİTMİŞ OLUYO.İNTERNETTE DE BUGÜN YUMURTLAMA GÜNÜM OLARAK ÇIKIYO AMA AKINTI FALAN GECTİ.GALİBA ERKEN OLDU BİZDE.EN SON 27 ARALIKTA İLŞKİ OLDU ACBA SPERMLER BUGÜNDE YAŞARMI =))))

Son düzenleme:

yakamoz bildiğim kadarıyla 3 gün yaşarmış spermler..

canım bence senin baktığın site ileriyi tarih gösteriyor . valla millet 1 kere ilişkide bulunuyor yine hamile kalıyor ama inşallah tutar yumurtlama zamanına göre benimle aynı zamanda olduysan doğru zamana geliyor . beklenen adet tarihin ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…